Geldik gitmesinizde bilirz hakkınızı helal edin

hakka_yolcu

Well-known member
S.aleyküm biz foruma başladıgımız zaman Mevlanın sözü ile ilk adımı atıp başladık iii kötü bu zamna gadar geldik askerdeydim 8.bucuk aydır yoktum izne geldim bu gecen zamanını degerlendirem dedim mevlanın konularına devam ettim saolun bi gardaşımız bı kirligi devam ettirme dedi bi gardaşda hepsini bir konu yap diyir çocuk deilm gelen nasihat edir bizde neyin ne oldugunu biliriz neyse hem risaleden gidirem hemde iznim bitir ondan gidireö laf eden gardaşlar bennur talabesiyim yada olmaya çalışıyorum mevlananadanm başladık ve ondan bitirik ii kötü günler geçti bir kusurumuz olmuşsa cahiligimize verin hakkınız helal edin ve dua edin inş. tebesüm ile geldik oda kalmadı neyse herşeyin hayırlısı olsun ne diyim Bülbülü güle aşık eden cobanı zat eyleyene emaney selam ve dua ile hak.yolcusu.....:037:

hakka_yolcu

Well-known member
[h=2]
icon1.png
Cevap: Geldik gitmesinizde bilirz hakkınızı helal edin[/h]
ve aleykumselam

niye nereye nasıl gidiyorsunuz anlamadım.. nedeni yazdım konuyu okursanız anlarsınız inş. nere gittigimzi gelirsekse ben askerim ALLAH rızası için gittigim yer bekler geldim keşke gelmeseydim risaleye tekrar duymadıgımız söz kalamdı ben onlar kızmirem kendime kızırem neyse ALLAh onlardan razı olsun ne diyim herşeyin hayırlsıı S.aleyküm selam ve dau ile​

FaKiR

Meþveret Bþk.
Ben de hic bisey anlamadim? Hangi nedenle gidiyor sunuz. ?

Bi kusurumuz olduysa affola, ama hakka-yolcu abim sizi hic bir yere birakmiyoruz. !!

Huseyni

Müdavim
Ve aleyküm selam. Kardeş açtığınız konularla ilgili uyarılar olmuşsa bunlar forumun düzeni için gerekli olan şeyler.

Hakkınızda hayırlısı olsun, selametle...

hakka_yolcu

Well-known member
YÜZDE ISRAR ETME DOKSANDA OLUR İNSAN DEDİGİN NOKSANDA OLUR DÜNYADA BİR TEK BEN VARIM DEYİP ELDE NELER VAR DEME YOKSANDA OLUR HZ...MEVLANA yoksada olur huseyin agbeyi S.aleyküm

hakka_yolcu

Well-known member
nasip bukadarmış neyse nasipse gelir şamdan yemenden ansip deilse ne gelir vakit geldi yol göründü Mevlan ümmeti muhanmedin içindede bu garibin yolun hayır eylesin selam ve dau ile bülbülü güle aşık edene emanet