Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Geldim kapına, umutlarım aşk adına olsada!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa Cilasun" data-source="post: 207995" data-attributes="member: 1005472"><p style="text-align: left">[FONT=Palatino Linotype, serif][/FONT] </p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Neyleyim ki, acziyetimle diz çökerim, yüreğimden nefeslenirim, ah ne söylerim</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: left">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Hadsiz, hesapsız...Bahşedilen adına, muradım manasında hazanlaşınca ağlarım</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: left">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Narın olsada, an ruhumda manalaşınca, sevda gönülde başlayınca sakın korkma</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: left">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Yargılamanı dilerim, nihayetinde gülün hasretinde ve eşiklerin rahlesinde seninim</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Ne kadar bilmezden geldiysem, öteleyip müddetini nefeslendiysem elbette fakirim</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: left">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Dil söyleyemiyor, gözler sessizce döküyor, akıl ne kadar kar ediyor billahi sefilim</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: left">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Sanki kanadı kırık bir kuşun, ah nekadar susuzum, beyhude bir halin sarhoşuyum</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: left">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Boyun büktüm,ruhumda ki esareti çözdün, kalbimin yegane sahibiydin bilemedim</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Bilmem ki ne sanırdım, niye hakikati hiç anlamaz ve umursamazdım, korkardım</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: left">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Oysa sevgi ve şefkatin sahibiydin,nefese müddeti niye verdin, elhak bilmeliydim</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: left">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Anlatırlardı, duyardım vefakat ne kadar anlardım, farkındamıydım ve kaçardım</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: left">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Ulu bir sedanın, semayı kuşatan nidanın çok uzağındaydım, ah yakardım ağladım</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Gönlüm hicranı,yorgun ve bitap hali, niye hüzün ile sevdalı, sancılı, efkarlı nazlı</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: left">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Nasıl geleyim ve yakinen hissedeyim, sinemin insicamını dökeyim yıllarda saklı</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: left">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Kar sinemden kalkmıyor, içim mütemadiyen üşüyor, aşk dile geliyor neden edalı</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: left">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Hasretin firkati gönlümde yer etti, ruhumu abad eden sevda kalbimden neleri attı</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Akıl bir nimetti, idrakim için azimetti, izanım için koşulsuz ruhsattı bilemedim</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: left">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Ne derleri önceledim, önyargılarla nefeslendim, hakkım olmadığı halde yargıladım</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: left">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>İçimde barınan ve beslenen düşmenı hakkıyla tanıyamadım, artık çok geç anladım</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: left">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Ancak yinede ümitvarım, senden başka kime elaçar ve yakarırım, sabırla ağlarım</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Affet...Salih kulların, ehli arif olanların, mazlum solukların, masum haklar aşkına</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: left">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Henüz yaşıyorsam ve gönlümden gelen samimiyetle sana bel bağlıyorsam umutla</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: left">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Hali fakirliğimi bağışla ve yargıla, muhanete muhtaç etme, sınırları ihlal ettirme</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: left">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Kalan nefesimde, sessiz ve sakin melalimle yalnız bırakma,feryadımı hiç dindirme</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Mustafa CİLASUN</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa Cilasun, post: 207995, member: 1005472"] [LEFT][FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Neyleyim ki, acziyetimle diz çökerim, yüreğimden nefeslenirim, ah ne söylerim[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Hadsiz, hesapsız...Bahşedilen adına, muradım manasında hazanlaşınca ağlarım[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Narın olsada, an ruhumda manalaşınca, sevda gönülde başlayınca sakın korkma[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Yargılamanı dilerim, nihayetinde gülün hasretinde ve eşiklerin rahlesinde seninim[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Ne kadar bilmezden geldiysem, öteleyip müddetini nefeslendiysem elbette fakirim[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Dil söyleyemiyor, gözler sessizce döküyor, akıl ne kadar kar ediyor billahi sefilim[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Sanki kanadı kırık bir kuşun, ah nekadar susuzum, beyhude bir halin sarhoşuyum[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Boyun büktüm,ruhumda ki esareti çözdün, kalbimin yegane sahibiydin bilemedim[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Bilmem ki ne sanırdım, niye hakikati hiç anlamaz ve umursamazdım, korkardım[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Oysa sevgi ve şefkatin sahibiydin,nefese müddeti niye verdin, elhak bilmeliydim[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Anlatırlardı, duyardım vefakat ne kadar anlardım, farkındamıydım ve kaçardım[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Ulu bir sedanın, semayı kuşatan nidanın çok uzağındaydım, ah yakardım ağladım[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Gönlüm hicranı,yorgun ve bitap hali, niye hüzün ile sevdalı, sancılı, efkarlı nazlı[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Nasıl geleyim ve yakinen hissedeyim, sinemin insicamını dökeyim yıllarda saklı[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Kar sinemden kalkmıyor, içim mütemadiyen üşüyor, aşk dile geliyor neden edalı[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Hasretin firkati gönlümde yer etti, ruhumu abad eden sevda kalbimden neleri attı[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Akıl bir nimetti, idrakim için azimetti, izanım için koşulsuz ruhsattı bilemedim[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Ne derleri önceledim, önyargılarla nefeslendim, hakkım olmadığı halde yargıladım[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]İçimde barınan ve beslenen düşmenı hakkıyla tanıyamadım, artık çok geç anladım[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Ancak yinede ümitvarım, senden başka kime elaçar ve yakarırım, sabırla ağlarım[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Affet...Salih kulların, ehli arif olanların, mazlum solukların, masum haklar aşkına[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Henüz yaşıyorsam ve gönlümden gelen samimiyetle sana bel bağlıyorsam umutla[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Hali fakirliğimi bağışla ve yargıla, muhanete muhtaç etme, sınırları ihlal ettirme[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Kalan nefesimde, sessiz ve sakin melalimle yalnız bırakma,feryadımı hiç dindirme[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Mustafa CİLASUN[/B][/I][/SIZE][/FONT] [/LEFT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Geldim kapına, umutlarım aşk adına olsada!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…