Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Gelen gitti, söz bitti, hüzün sinemdeydi!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa Cilasun" data-source="post: 214991" data-attributes="member: 1005472"><p></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Dinliyordum, bazen başımı sallayıp evet, diyordum</span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Bu hal üzere ne kadar kendimdeydim, neden bir haldeydim bilmiyordum</span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Bir burukluk vardı içimde, sanki umutlarım şafaklaşmıyordu sinemde, diliyordum</span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Neden bu kadar bizar ve efkârlı bir nefesin kadrindeydim, neden kurtulamıyordum</span></span></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Kaç zaman kaldı geriye, hiç durmuyor işte söylesene</span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Gönül bu söz dinlemiyor hiçbir vakitte ve her ne kadar sessizliğine bürünse de</span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Bir kez dinle, ruhunu vererek idrakin pervazlarından sarkan bu aşk acısını görsene</span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Hak ve hakikat için, müddeti nefes içinde anlamlaşan bir ömrün girdabında serinim</span></span></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Boş vermek işime gelmiyor, hal aymazlık diyor</span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Varsa bir vaktin, irfansız geçirilen her an ve nefesteki vücut bulacak sahnenin</span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Yazılan kaderin, zafiyetler içinde geçirilmiş bir mübadelenin figanında yorgunum</span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Aşk halin deminde yaşanan, ruha farkı yaşatan, kalbe letafeti sunan sevdayı sanatsa</span></span></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Âlimin, arifin, vecdiyle secdeye kapanan gönüllerin</span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Bir lokma ekmek için bekleyen mazlum nefeslerin, çilesinde şakıyan asudenin</span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Derdi ve meramını anlamadıkça, suskun yürekleri şehre amade gönül olmadıkça</span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Varlık adına ve heveslerin salkımında, sabahların mahmurluğunda kurtulamadıkça</span></span></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Ne anlatırsan anlar bana ve bir manası olmayınca</span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Senin hazzın ve esinin, kalbin dirliğine amade olan hilkatte gizlenen hakikati şevkin</span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Hiç gülemeyen nefesin, hakkı hukuku gasp edilen biçarenin, hamiyete muhtaç halin</span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Salası verilen mevtin, hesapsızlığa kurban olmuş bir ahvalin derdi ve kaderi nicedir</span></span></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Annem ve babam akılma geliyor, hüzün veriyor</span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Toprağın altında, yıllara sâri vecdi umutlarıyla bilmem ki ne haldeler yatıyor</span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Kabristan ruhuma neler anlatıyor, sanki unuttuğum aşinalığı yeniden yaşatıyor</span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Sessizlik dili pek mahir maşaallah, sulhumu durdurup ibretle uzaklara baktırıyor</span></span></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Mustafa CİLASUN</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa Cilasun, post: 214991, member: 1005472"] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Dinliyordum, bazen başımı sallayıp evet, diyordum[/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Bu hal üzere ne kadar kendimdeydim, neden bir haldeydim bilmiyordum[/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Bir burukluk vardı içimde, sanki umutlarım şafaklaşmıyordu sinemde, diliyordum[/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Neden bu kadar bizar ve efkârlı bir nefesin kadrindeydim, neden kurtulamıyordum[/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Kaç zaman kaldı geriye, hiç durmuyor işte söylesene[/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Gönül bu söz dinlemiyor hiçbir vakitte ve her ne kadar sessizliğine bürünse de[/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Bir kez dinle, ruhunu vererek idrakin pervazlarından sarkan bu aşk acısını görsene[/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Hak ve hakikat için, müddeti nefes içinde anlamlaşan bir ömrün girdabında serinim[/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Boş vermek işime gelmiyor, hal aymazlık diyor[/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Varsa bir vaktin, irfansız geçirilen her an ve nefesteki vücut bulacak sahnenin[/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Yazılan kaderin, zafiyetler içinde geçirilmiş bir mübadelenin figanında yorgunum[/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Aşk halin deminde yaşanan, ruha farkı yaşatan, kalbe letafeti sunan sevdayı sanatsa[/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Âlimin, arifin, vecdiyle secdeye kapanan gönüllerin[/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Bir lokma ekmek için bekleyen mazlum nefeslerin, çilesinde şakıyan asudenin[/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Derdi ve meramını anlamadıkça, suskun yürekleri şehre amade gönül olmadıkça[/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Varlık adına ve heveslerin salkımında, sabahların mahmurluğunda kurtulamadıkça[/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Ne anlatırsan anlar bana ve bir manası olmayınca[/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Senin hazzın ve esinin, kalbin dirliğine amade olan hilkatte gizlenen hakikati şevkin[/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Hiç gülemeyen nefesin, hakkı hukuku gasp edilen biçarenin, hamiyete muhtaç halin[/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Salası verilen mevtin, hesapsızlığa kurban olmuş bir ahvalin derdi ve kaderi nicedir[/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Annem ve babam akılma geliyor, hüzün veriyor[/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Toprağın altında, yıllara sâri vecdi umutlarıyla bilmem ki ne haldeler yatıyor[/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Kabristan ruhuma neler anlatıyor, sanki unuttuğum aşinalığı yeniden yaşatıyor[/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Sessizlik dili pek mahir maşaallah, sulhumu durdurup ibretle uzaklara baktırıyor[/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Mustafa CİLASUN[/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Gelen gitti, söz bitti, hüzün sinemdeydi!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…