Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Gercek DOST
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="TaLHa" data-source="post: 48913" data-attributes="member: 1"><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="color: #ff7f00"><em><strong>Geceymiş ben gğndüz sandım,</strong></em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="color: #ff7f00"><em><strong>Ateş böceklerini yıldız sandım,</strong></em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="color: #ff7f00"><em><strong>Bir kabus görmüşüm uyandım,</strong></em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="color: #ff7f00"><em><strong>Huzura Gerçek Dost ile vardım.</strong></em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="color: #ff7f00"><em><strong></strong></em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="color: #ff7f00"><em><strong>DÜnyayı gerçek sanıp aldandım,</strong></em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="color: #ff7f00"><em><strong>Mavisi yeşilinde gaflette daldım,</strong></em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="color: #ff7f00"><em><strong>Şu ömrÜm bitmez ebedi sandım,</strong></em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="color: #ff7f00"><em><strong>Gerçek Dosta gözÜmÜ kapadım.</strong></em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="color: #ff7f00"><em><strong></strong></em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="color: #ff7f00"><em><strong>Nefis verildi insana ama bir de akıl,</strong></em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="color: #ff7f00"><em><strong>Nefis şımartıldı susturuldu hep akıl,</strong></em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="color: #ff7f00"><em><strong>Hep nefsi dinledi, şeytana uydu kul,</strong></em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="color: #ff7f00"><em><strong>Gerçek Dosta değil nefsine oldu kul.</strong></em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="color: #ff7f00"><em><strong></strong></em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="color: #ff7f00"><em><strong>Sensiz yapılanlar yıkıldı anlamadım,</strong></em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="color: #ff7f00"><em><strong>BÜtÜn tatların tadı kaçtı anlamadım,</strong></em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="color: #ff7f00"><em><strong>TÜm gÜzeller çirkin oldu anlamadım,</strong></em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="color: #ff7f00"><em><strong>Gerçek Dostu sağır olup duyamadım.</strong></em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="color: #ff7f00"><em><strong></strong></em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="color: #ff7f00"><em><strong>Her nefes de hayatı yeniden vermişsin,</strong></em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="color: #ff7f00"><em><strong>Ben kördÜm, bu gerçeği görememişim,</strong></em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="color: #ff7f00"><em><strong>İnsan olabilmenin sırrına erememişim,</strong></em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="color: #ff7f00"><em><strong>Gerçek o Dosta gerçek kul olamamışım.</strong></em></span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="TaLHa, post: 48913, member: 1"] [center][size=3][font=times new roman][color=#ff7f00][i][b]Geceymiş ben gğndüz sandım, Ateş böceklerini yıldız sandım, Bir kabus görmüşüm uyandım, Huzura Gerçek Dost ile vardım. DÜnyayı gerçek sanıp aldandım, Mavisi yeşilinde gaflette daldım, Şu ömrÜm bitmez ebedi sandım, Gerçek Dosta gözÜmÜ kapadım. Nefis verildi insana ama bir de akıl, Nefis şımartıldı susturuldu hep akıl, Hep nefsi dinledi, şeytana uydu kul, Gerçek Dosta değil nefsine oldu kul. Sensiz yapılanlar yıkıldı anlamadım, BÜtÜn tatların tadı kaçtı anlamadım, TÜm gÜzeller çirkin oldu anlamadım, Gerçek Dostu sağır olup duyamadım. Her nefes de hayatı yeniden vermişsin, Ben kördÜm, bu gerçeği görememişim, İnsan olabilmenin sırrına erememişim, Gerçek o Dosta gerçek kul olamamışım.[/b][/i][/color][/font][/size][/center] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Gercek DOST
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…