Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
GERİYE DÖNEN ADAM
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="SaYa" data-source="post: 47174" data-attributes="member: 5"><p><span style="color: #1dff00">Geriye Dönen Adam </span></p><p><span style="color: #1dff00"></span></p><p><span style="color: #1dff00">Yağmur yağıyordu... </span></p><p><span style="color: #1dff00">Onun omuzuna konmuş bir gül.</span></p><p><span style="color: #1dff00">Benim saçlarımda kırağılar vardı,</span></p><p><span style="color: #1dff00">Kapıyı açtım</span></p><p><span style="color: #1dff00">Elinde eski bir bavul</span></p><p><span style="color: #1dff00">Yüzünde daha eski bir hikaye</span></p><p><span style="color: #1dff00">Geldim dedi, geldim işte.</span></p><p><span style="color: #1dff00">Sana kendimi getirdim</span></p><p><span style="color: #1dff00">Belki unutmuşsundur</span></p><p><span style="color: #1dff00">Birlikte söylediğimiz şarkıları getirdim</span></p><p><span style="color: #1dff00">Birkaç gömlek bir pijama altı</span></p><p><span style="color: #1dff00">Tuttuğum notları</span></p><p><span style="color: #1dff00">Serin volta boylarında adımları sayıp susuşlarımı</span></p><p><span style="color: #1dff00">Elimle büyüttüğüm nazlı bir menekşeyi</span></p><p><span style="color: #1dff00">Gökyüzüne verdiğim dualarımı</span></p><p><span style="color: #1dff00">Çakmağımı sigaramı tabakamı</span></p><p><span style="color: #1dff00">Ve kitaplarımı getirdim</span></p><p><span style="color: #1dff00">Döndüm dedi, döndüm işte.</span></p><p><span style="color: #1dff00">İçeri girdi, aksıyordu ayağı</span></p><p><span style="color: #1dff00">Oysa; nasıl da akardı bayrak gibi önümüzde</span></p><p><span style="color: #1dff00">Nasıl da oynardı saçları rüzgârı bulanda</span></p><p><span style="color: #1dff00">Bir ceylan gibi nasıl da koşardı</span></p><p><span style="color: #1dff00">Ayağın, dedim...</span></p><p><span style="color: #1dff00">İçerde, dedi</span></p><p><span style="color: #1dff00">Bir bakır tas bıraktım</span></p><p><span style="color: #1dff00">Bir kehribar tesbih</span></p><p><span style="color: #1dff00">Birkaç kitap</span></p><p><span style="color: #1dff00">Bir kaç iyi arkadaş</span></p><p><span style="color: #1dff00">Tüketilmiş bir ceza</span></p><p><span style="color: #1dff00"></span></p><p><span style="color: #1dff00">Ve bir ayak</span></p><p><span style="color: #1dff00">Güldü sonra</span></p><p><span style="color: #1dff00">Dedemin yemen çölünde bıraktığı ayağı</span></p><p><span style="color: #1dff00">Ben içeride bıraktım,</span></p><p><span style="color: #1dff00">Kurban olsun ikimizinki de, memlekete.</span></p><p><span style="color: #1dff00">Oturduk</span></p><p><span style="color: #1dff00">uzun uzun baktık birbirimize</span></p><p><span style="color: #1dff00">Onüçyıl sonra yeniden karşı karşıya</span></p><p><span style="color: #1dff00">Bir deli gençliği</span></p><p><span style="color: #1dff00">Birlikte düşürmüştük yollara</span></p><p><span style="color: #1dff00">Bir yüreğimiz vardı, onu koymuştuk ortaya</span></p><p><span style="color: #1dff00">Ben başımı onun omzuna yaslardım</span></p><p><span style="color: #1dff00">O tale'al bedrü okurdu kulağıma</span></p><p><span style="color: #1dff00">Ben bazı geceler oturup ağlardım</span></p><p><span style="color: #1dff00">O dua ederdi hepimizin adına</span></p><p><span style="color: #1dff00">Bir sonbahar akşamı ayrılmıştık</span></p><p><span style="color: #1dff00">Caddelerde arabalar akıyordu</span></p><p><span style="color: #1dff00">Yağmur yağıyordu</span></p><p><span style="color: #1dff00">Babalar,ekmekleri saklamış ceketlerinin altına</span></p><p><span style="color: #1dff00">Korkuyla evlerine koşuyordu</span></p><p><span style="color: #1dff00">Düdükler ötüyordu, sirenler çalıyordu</span></p><p><span style="color: #1dff00">Şehri kimler çalıyordu?</span></p><p><span style="color: #1dff00">Oysa; biz onunla</span></p><p><span style="color: #1dff00">Yüreğimizi koymuştuk ortaya...</span></p><p><span style="color: #1dff00">Arkasından baktım</span></p><p><span style="color: #1dff00">Elinde bir bavul</span></p><p><span style="color: #1dff00">Cebinde ikimizin yüreği</span></p><p><span style="color: #1dff00">Şifadan ayrılık, rahmetten yoksulluk</span></p><p><span style="color: #1dff00">Şenolasın mapusluk!</span></p><p><span style="color: #1dff00">Kaldır gözlerini yerden, dedi</span></p><p><span style="color: #1dff00">Onüç yıl dediğin ne ki?</span></p><p><span style="color: #1dff00">Bana mektup yaz</span></p><p><span style="color: #1dff00">Bir menekşe resmi yap</span></p><p><span style="color: #1dff00">Ve bir gül gönder anama</span></p><p><span style="color: #1dff00">Kaldır gözlerini yerden, dedi</span></p><p><span style="color: #1dff00">Onüçyıl dediğin ne ki?</span></p><p><span style="color: #1dff00">Yürüdü Yusuf</span></p><p><span style="color: #1dff00">Yanıp sönen mavi ışıklar düştü </span></p><p><span style="color: #1dff00">Onüçyıl bekleyecektim</span></p><p><span style="color: #1dff00">Onüçyıl..</span></p><p><span style="color: #1dff00">Kavuşmak için</span></p><p><span style="color: #1dff00">Cebinde rehin götürdüğü gençliğime.</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SaYa, post: 47174, member: 5"] [color=#1dff00]Geriye Dönen Adam Yağmur yağıyordu... Onun omuzuna konmuş bir gül. Benim saçlarımda kırağılar vardı, Kapıyı açtım Elinde eski bir bavul Yüzünde daha eski bir hikaye Geldim dedi, geldim işte. Sana kendimi getirdim Belki unutmuşsundur Birlikte söylediğimiz şarkıları getirdim Birkaç gömlek bir pijama altı Tuttuğum notları Serin volta boylarında adımları sayıp susuşlarımı Elimle büyüttüğüm nazlı bir menekşeyi Gökyüzüne verdiğim dualarımı Çakmağımı sigaramı tabakamı Ve kitaplarımı getirdim Döndüm dedi, döndüm işte. İçeri girdi, aksıyordu ayağı Oysa; nasıl da akardı bayrak gibi önümüzde Nasıl da oynardı saçları rüzgârı bulanda Bir ceylan gibi nasıl da koşardı Ayağın, dedim... İçerde, dedi Bir bakır tas bıraktım Bir kehribar tesbih Birkaç kitap Bir kaç iyi arkadaş Tüketilmiş bir ceza Ve bir ayak Güldü sonra Dedemin yemen çölünde bıraktığı ayağı Ben içeride bıraktım, Kurban olsun ikimizinki de, memlekete. Oturduk uzun uzun baktık birbirimize Onüçyıl sonra yeniden karşı karşıya Bir deli gençliği Birlikte düşürmüştük yollara Bir yüreğimiz vardı, onu koymuştuk ortaya Ben başımı onun omzuna yaslardım O tale'al bedrü okurdu kulağıma Ben bazı geceler oturup ağlardım O dua ederdi hepimizin adına Bir sonbahar akşamı ayrılmıştık Caddelerde arabalar akıyordu Yağmur yağıyordu Babalar,ekmekleri saklamış ceketlerinin altına Korkuyla evlerine koşuyordu Düdükler ötüyordu, sirenler çalıyordu Şehri kimler çalıyordu? Oysa; biz onunla Yüreğimizi koymuştuk ortaya... Arkasından baktım Elinde bir bavul Cebinde ikimizin yüreği Şifadan ayrılık, rahmetten yoksulluk Şenolasın mapusluk! Kaldır gözlerini yerden, dedi Onüç yıl dediğin ne ki? Bana mektup yaz Bir menekşe resmi yap Ve bir gül gönder anama Kaldır gözlerini yerden, dedi Onüçyıl dediğin ne ki? Yürüdü Yusuf Yanıp sönen mavi ışıklar düştü Onüçyıl bekleyecektim Onüçyıl.. Kavuşmak için Cebinde rehin götürdüğü gençliğime.[/color] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
GERİYE DÖNEN ADAM
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…