Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
GideLiM AnNe...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="bardak" data-source="post: 134740" data-attributes="member: 1298"><p><span style="color: #131313"><em><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="font-size: 12px">Annem sakla beni yüreğine</span></span></em></span></p><p> </p><p><em><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #131313">Annem hadi tut elimi...</span></span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #131313">Gidelim buralardan...</span></span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #131313">Al çocuk yüreğimi...</span></span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #131313">Yüreğine sar...</span></span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #131313">Götür beni yüreğine,sevdalara anne...</span></span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #131313">Anne bak bir şehirde çocuklar ağlıyor ...</span></span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #131313">Anne neden ağlıyorlar; neden bu kadar hüzün var gözlerde...</span></span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #131313">Neden mutlu değil çocuk gözler...</span></span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #131313">Niye ağlar yürekleri...</span></span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #131313">Annem savaş mı var o yüreklerde...</span></span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #131313">Korku dolu gözler saplanır çocuk yüreğime...</span></span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #131313">Yanar,kanar,acır annem...</span></span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #131313">Hadi kalk annem gidelim buralardan...</span></span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #131313">Hüzünlü gözleri de götürelim annem...</span></span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #131313">Bombalar düşmesin yüreklere...</span></span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #131313">Bahar çiçekleri açsın o gül gözlerde...</span></span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #131313">Ben de tutmak istiyorum bir çocuğun elini...</span></span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #131313">Gözleri tebessümle baksın yüreğime...</span></span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #131313">Hadi annem gidelim ...</span></span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #131313">Vakit geç olmadan...</span></span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #131313">Gül annem...</span></span></span></em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bardak, post: 134740, member: 1298"] [COLOR=#131313][I][FONT=tahoma][SIZE=3]Annem sakla beni yüreğine[/SIZE][/FONT][/I][/COLOR] [SIZE=3] [/SIZE] [I][FONT=tahoma][SIZE=3][COLOR=#131313]Annem hadi tut elimi...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [SIZE=3] [/SIZE] [I][FONT=tahoma][SIZE=3][COLOR=#131313]Gidelim buralardan...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [SIZE=3] [/SIZE] [I][FONT=tahoma][SIZE=3][COLOR=#131313]Al çocuk yüreğimi...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [SIZE=3] [/SIZE] [I][FONT=tahoma][SIZE=3][COLOR=#131313]Yüreğine sar...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [SIZE=3] [/SIZE] [I][FONT=tahoma][SIZE=3][COLOR=#131313]Götür beni yüreğine,sevdalara anne...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [SIZE=3] [/SIZE] [I][FONT=tahoma][SIZE=3][COLOR=#131313]Anne bak bir şehirde çocuklar ağlıyor ...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [SIZE=3] [/SIZE] [I][FONT=tahoma][SIZE=3][COLOR=#131313]Anne neden ağlıyorlar; neden bu kadar hüzün var gözlerde...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [SIZE=3] [/SIZE] [I][FONT=tahoma][SIZE=3][COLOR=#131313]Neden mutlu değil çocuk gözler...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [SIZE=3] [/SIZE] [I][FONT=tahoma][SIZE=3][COLOR=#131313]Niye ağlar yürekleri...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [SIZE=3] [/SIZE] [I][FONT=tahoma][SIZE=3][COLOR=#131313]Annem savaş mı var o yüreklerde...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [SIZE=3] [/SIZE] [I][FONT=tahoma][SIZE=3][COLOR=#131313]Korku dolu gözler saplanır çocuk yüreğime...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [SIZE=3] [/SIZE] [I][FONT=tahoma][SIZE=3][COLOR=#131313]Yanar,kanar,acır annem...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [SIZE=3] [/SIZE] [I][FONT=tahoma][SIZE=3][COLOR=#131313]Hadi kalk annem gidelim buralardan...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [SIZE=3] [/SIZE] [I][FONT=tahoma][SIZE=3][COLOR=#131313]Hüzünlü gözleri de götürelim annem...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [SIZE=3] [/SIZE] [I][FONT=tahoma][SIZE=3][COLOR=#131313]Bombalar düşmesin yüreklere...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [SIZE=3] [/SIZE] [I][FONT=tahoma][SIZE=3][COLOR=#131313]Bahar çiçekleri açsın o gül gözlerde...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [SIZE=3] [/SIZE] [I][FONT=tahoma][SIZE=3][COLOR=#131313]Ben de tutmak istiyorum bir çocuğun elini...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [SIZE=3] [/SIZE] [I][FONT=tahoma][SIZE=3][COLOR=#131313]Gözleri tebessümle baksın yüreğime...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [SIZE=3] [/SIZE] [I][FONT=tahoma][SIZE=3][COLOR=#131313]Hadi annem gidelim ...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [SIZE=3] [/SIZE] [I][FONT=tahoma][SIZE=3][COLOR=#131313]Vakit geç olmadan...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [SIZE=3] [/SIZE] [I][FONT=tahoma][SIZE=3][COLOR=#131313]Gül annem...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
GideLiM AnNe...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…