Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Gidiyorum..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ABDULLAH4" data-source="post: 366921" data-attributes="member: 1004566"><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><em><strong>Gidiyorum..biraz hüzün verir misin..Açık olsun..! </strong></em></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><em><strong></strong></em></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><em><strong></strong></em></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><em><strong></strong></em></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><em><strong>Derdimle dertlendiğin için sana.. </strong></em></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><em><strong></strong></em></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><em><strong>Aybalam.. </strong></em></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><em><strong>Gecemin gizemli sesi.. </strong></em></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><em><strong>Senden geçmeye iki kere estağfirullah! </strong></em></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><em><strong>Ki ben masumum.. </strong></em></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><em><strong>Ki seni karşıma çıkarana edeple Huu!. </strong></em></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><em><strong>Ki kalbini bana verene hamd!. </strong></em></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><em><strong></strong></em></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><em><strong></strong></em></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><em><strong>İlk önce Elif’e.. </strong></em></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><em><strong></strong></em></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><em><strong>Yürüyüşüme ortak ettim seni.. </strong></em></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><em><strong>Ardımdan yetişmene sus’ kaldım.. </strong></em></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><em><strong>Kalp yüklü intihar saldırılarını </strong></em></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><em><strong>Dört gözle bekliyorum her gece </strong></em></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><em><strong>Kendimi senli dertlere saldım.. </strong></em></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><em><strong>Unutma derdim ‘sen’ yani tek hece.. </strong></em></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><em><strong></strong></em></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><em><strong></strong></em></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><em><strong>Hayat menfur bir hal aldı gözlerimde </strong></em></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><em><strong>Yağmura ihtiyacım var dilasa’m.. </strong></em></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><em><strong>Bir dönemeç ki düşeceğim </strong></em></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><em><strong>Biraz fırtınamsı buselik konduruyorum </strong></em></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><em><strong>Kaldırmazsan küseceğim </strong></em></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><em><strong>Harap ve bitap..Ve yıkığım.. </strong></em></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><em><strong>Hayat menfur bir hal aldı gözlerimde </strong></em></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><em><strong>Yağmura ihtiyacım var dilasa’m.. </strong></em></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><em><strong></strong></em></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><em><strong></strong></em></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><em><strong></strong></em></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><em><strong>Sonra Nun’a.. </strong></em></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><em><strong></strong></em></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><em><strong></strong></em></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><em><strong>Yarım bırakılmış bir günlük gibiyim </strong></em></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><em><strong>Elbisem parçalandı </strong></em></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><em><strong>Kadim bir dostluk sunarken sana </strong></em></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><em><strong>Sufi bir işaret ver bana.. </strong></em></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><em><strong>Ahde vefa neymiş de gör! </strong></em></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><em><strong>Lahuti bir ses karşılığında.. </strong></em></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><em><strong></strong></em></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><em><strong></strong></em></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><em><strong></strong></em></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><em><strong>Ve bitiş üç vaktin karanlığına.. </strong></em></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><em><strong></strong></em></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><em><strong></strong></em></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><em><strong>Payidar kıl tahtıma mercanlarını </strong></em></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><em><strong>Saç usulca göklere </strong></em></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><em><strong>Ki mevsimlerim habersiz değil senden </strong></em></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><em><strong>Bil ve öyle konuş </strong></em></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><em><strong>Hangi cennetin müptelasıydın da </strong></em></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><em><strong>Tuba dallarına salıncaklar kurdun.. </strong></em></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><em><strong>Hangi kapılar açıldı da </strong></em></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><em><strong>Yine ‘sen’ dedin içinden.. </strong></em></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><em><strong>Sayfalarım muhal </strong></em></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><em><strong>Kapa defterini </strong></em></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><em><strong>Hesap görülmüştür umarım.. </strong></em></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><em><strong>Yargıla/ma beni.. </strong></em></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><em><strong></strong></em></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><em><strong></strong></em></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><em><strong></strong></em></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><em><strong>Gidiyorum..biraz hüzün verir misin.. </strong></em></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><em><strong>Açık olsun..! </strong></em></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><em><strong></strong></em></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><em><strong>alıntı... </strong></em></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ABDULLAH4, post: 366921, member: 1004566"] [SIZE=3][COLOR=black][I][B]Gidiyorum..biraz hüzün verir misin..Açık olsun..! Derdimle dertlendiğin için sana.. Aybalam.. Gecemin gizemli sesi.. Senden geçmeye iki kere estağfirullah! Ki ben masumum.. Ki seni karşıma çıkarana edeple Huu!. Ki kalbini bana verene hamd!. İlk önce Elif’e.. Yürüyüşüme ortak ettim seni.. Ardımdan yetişmene sus’ kaldım.. Kalp yüklü intihar saldırılarını Dört gözle bekliyorum her gece Kendimi senli dertlere saldım.. Unutma derdim ‘sen’ yani tek hece.. Hayat menfur bir hal aldı gözlerimde Yağmura ihtiyacım var dilasa’m.. Bir dönemeç ki düşeceğim Biraz fırtınamsı buselik konduruyorum Kaldırmazsan küseceğim Harap ve bitap..Ve yıkığım.. Hayat menfur bir hal aldı gözlerimde Yağmura ihtiyacım var dilasa’m.. Sonra Nun’a.. Yarım bırakılmış bir günlük gibiyim Elbisem parçalandı Kadim bir dostluk sunarken sana Sufi bir işaret ver bana.. Ahde vefa neymiş de gör! Lahuti bir ses karşılığında.. Ve bitiş üç vaktin karanlığına.. Payidar kıl tahtıma mercanlarını Saç usulca göklere Ki mevsimlerim habersiz değil senden Bil ve öyle konuş Hangi cennetin müptelasıydın da Tuba dallarına salıncaklar kurdun.. Hangi kapılar açıldı da Yine ‘sen’ dedin içinden.. Sayfalarım muhal Kapa defterini Hesap görülmüştür umarım.. Yargıla/ma beni.. Gidiyorum..biraz hüzün verir misin.. Açık olsun..! alıntı... [/B][/I][/COLOR][/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Gidiyorum..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…