Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Gidiyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="zeyhak_" data-source="post: 103016" data-attributes="member: 22"><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: teal">Gidiyorum işte </span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: teal">Nasıl geldiysem öyle gidiyorum </span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: teal">Bu kez gözyaşları uğurlasın beni </span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: teal">Sevinçler karşılasın ruhumu,bedenimi </span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: teal">Nasıl geldiysem öyle gidiyorum </span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: teal">Karanfilleri,begonyaları,kedimi ve sevdiğimi </span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: teal">Herşeyi arkamda bırakıyorum </span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: teal">Sessiz sakin ayrılıyorum bu bu yerlerden </span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: teal">Çünkü vakit gelip çattı,gidiyorum </span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: teal">Valizimi tıka basa anılarla dolduruyorum </span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: teal">Birer birer cebime atıyorum hasretlerimi, </span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: teal">Gözyaşlarımla akıp giden hayallerimi aldım </span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: teal">Gidiyorum işte </span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: teal">Kimse üzülmesin diye geceden bu hazırlık </span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: teal">Eskiden kalma aslında bu sersem yalnızlık </span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: teal">Yavaş yavaş iniyorum merdivenleri </span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: teal">Sessizce kapatıyorum kapı pencereyi </span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: teal">Adım adım usulca geçiyorum sokakları </span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: teal">Ve yağmur yağıyor ayrılığa inat </span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: teal">İyice kanatıyor bağrımı </span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: teal">Sevda kokuyor beni kucaklayacak kara toprak </span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: teal">Bir umuttur dönerim kaygısı yok </span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: teal">Çünkü bu sefer dönmemek için gidiyorum </span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: teal">Dedim ya işte </span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: teal">Nasıl geldiysem öyle gidiyorum </span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="zeyhak_, post: 103016, member: 22"] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][COLOR=teal]Gidiyorum işte [/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=teal]Nasıl geldiysem öyle gidiyorum [/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=teal]Bu kez gözyaşları uğurlasın beni [/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=teal]Sevinçler karşılasın ruhumu,bedenimi [/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=teal]Nasıl geldiysem öyle gidiyorum [/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=teal]Karanfilleri,begonyaları,kedimi ve sevdiğimi [/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=teal]Herşeyi arkamda bırakıyorum [/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=teal]Sessiz sakin ayrılıyorum bu bu yerlerden [/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=teal]Çünkü vakit gelip çattı,gidiyorum [/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=teal]Valizimi tıka basa anılarla dolduruyorum [/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=teal]Birer birer cebime atıyorum hasretlerimi, [/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=teal]Gözyaşlarımla akıp giden hayallerimi aldım [/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=teal]Gidiyorum işte [/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=teal]Kimse üzülmesin diye geceden bu hazırlık [/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=teal]Eskiden kalma aslında bu sersem yalnızlık [/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=teal]Yavaş yavaş iniyorum merdivenleri [/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=teal]Sessizce kapatıyorum kapı pencereyi [/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=teal]Adım adım usulca geçiyorum sokakları [/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=teal]Ve yağmur yağıyor ayrılığa inat [/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=teal]İyice kanatıyor bağrımı [/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=teal]Sevda kokuyor beni kucaklayacak kara toprak [/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=teal]Bir umuttur dönerim kaygısı yok [/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=teal]Çünkü bu sefer dönmemek için gidiyorum [/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=teal]Dedim ya işte [/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=teal]Nasıl geldiysem öyle gidiyorum [/COLOR][/FONT][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Gidiyorum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…