Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Gnydn
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="güllügönül" data-source="post: 92289" data-attributes="member: 7524"><p>Süper olmuş hocam! aklıma OKTAY SİNANOĞLU'NUN BYE BYE TÜRKÇE adlı kitabı geldi. ne yazık değil mi, kendi kimliğimiz ve şanlı tarihimiz dururken özenti hayatlar yaşıyoruz. Evet bu kelimeler bizim isteğimiz dışında zorla sokuluyor hayatımıza ama bizler dur demiyoruz. On yılı aşkındır dille uğraşıyorum, öğreniyorum ve öğretmeye çalışıyorum ama bu büyük değişim beni çok rahatsız ediyor. Ankara da Ankamall var mall çarşı demek ama tabi bu ismi koyanların mall' lığı. daha nice çarşı pazarı yabancı dil yaptık hiç vicdanımız sızlamadan. bu çocuklara hangi kültürü miras bırakacağız bilmiyorum....... Kendi dilini değiştirmeye bu kadar meraklı bir toplum haline mi geldik gerçekten yoksa Avrupa Birliğine numara mı yapıyoruz acaba.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="güllügönül, post: 92289, member: 7524"] Süper olmuş hocam! aklıma OKTAY SİNANOĞLU'NUN BYE BYE TÜRKÇE adlı kitabı geldi. ne yazık değil mi, kendi kimliğimiz ve şanlı tarihimiz dururken özenti hayatlar yaşıyoruz. Evet bu kelimeler bizim isteğimiz dışında zorla sokuluyor hayatımıza ama bizler dur demiyoruz. On yılı aşkındır dille uğraşıyorum, öğreniyorum ve öğretmeye çalışıyorum ama bu büyük değişim beni çok rahatsız ediyor. Ankara da Ankamall var mall çarşı demek ama tabi bu ismi koyanların mall' lığı. daha nice çarşı pazarı yabancı dil yaptık hiç vicdanımız sızlamadan. bu çocuklara hangi kültürü miras bırakacağız bilmiyorum....... Kendi dilini değiştirmeye bu kadar meraklı bir toplum haline mi geldik gerçekten yoksa Avrupa Birliğine numara mı yapıyoruz acaba. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Gnydn
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…