Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Resûlüllah (Aleyhisselatü Vesselam)
Peygamberimiz İçin
gönlümün gülü
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="VUSLAT" data-source="post: 140958" data-attributes="member: 7387"><p><strong><em><span style="color: darkorchid">Gül Muhammet</span></em></strong></p><p></p><p><em><strong><span style="color: darkorchid">Düğüne bayrama elle gidilir</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: darkorchid">Dünyada anılar devamlı yad edilir</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: darkorchid">İçten gelerek yanlız yaradandan af dilenir</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: darkorchid">Yaşarken doğru yolu göster Resulallah.</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: darkorchid"></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: darkorchid">Geldim gidiyorum günahlarımla, sevaplarımala</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: darkorchid">Dünya dertlerini azap diye koydum gönlüme</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: darkorchid">Şayat varırsam günhlarımla yaradan divanına</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: darkorchid">Yüreğimdeki acıyı hafiflet <span style="color: darkorchid">gül</span> Muhammet.</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: darkorchid"></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: darkorchid">Derdim, tasam dünya hali oldu</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: darkorchid">Düşünmedim yarın hesap gününü</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: darkorchid">Yaşarken yaradanımın gönlünü,</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: darkorchid">Yaradana sığınmamı kabul et gül Muhammet.</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: darkorchid"></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: darkorchid">Günde beş vakit namaz kılarken</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: darkorchid">Ellerimi semaya çevirip dua ederken</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: darkorchid">Yakarıp af dileyip, yeniden günah işlerken</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: darkorchid">Sen beni islah eyle ya Muhammet.</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: darkorchid"></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: darkorchid">Dünya malı ne kadar çok olsa yok demezsin</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: darkorchid">Olmayana hiç vermez dengelersin</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: darkorchid">Çareyi devamlı başka <span style="color: #ff0000"><span style="color: darkorchid">yerde</span> </span>aratırsın</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: darkorchid">Açılan eleri geri çevirme Yarabil.</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: darkorchid"></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: darkorchid">Yaratılmış şaşkın bi çare kulunum</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: darkorchid">Bu dünyada ne malım var nede mülhüm</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: darkorchid">İki gözüm, anam, babam, yurdum</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: darkorchid">Yurdumdan kovulmamı nasip etme Resulallah.</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: darkorchid"></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: darkorchid">Ağlaya, ağlaya bulsam yolumu</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: darkorchid">Allahım sen af eyle bu şaşkın kulunu</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: darkorchid">Bir gün gelirde bulursam hak yolunu</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: darkorchid">Şefaat et gül Muhammet.</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: darkorchid"></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: darkorchid">Bir gün kavuşursam kavim, kardeşe</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: darkorchid">Ana, baba, sıla hasreti ile yanan yüreğime</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: darkorchid">Kavuşursam dünnyada bir gün dünya gözüyle</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: darkorchid">Sen ayrılanlara şefaat et gül muhammet.</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: darkorchid"></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: darkorchid">Ben Havva kızıyım, koruduklarından değilim</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: darkorchid">Hepimiz günahkarız af diliyorum yaradan</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: darkorchid">Havva kızıyım günahlarım semaya dayandı</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: darkorchid">Sana sığınıyorum, af diliyorum şefaat et gül Muhammet...</span></strong></em></p><p> </p><p> </p><p><em><strong><span style="color: darkorchid">ALINTI...</span></strong></em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="VUSLAT, post: 140958, member: 7387"] [B][I][COLOR=darkorchid]Gül Muhammet[/COLOR][/I][/B] [I][B][COLOR=darkorchid]Düğüne bayrama elle gidilir Dünyada anılar devamlı yad edilir İçten gelerek yanlız yaradandan af dilenir Yaşarken doğru yolu göster Resulallah. Geldim gidiyorum günahlarımla, sevaplarımala Dünya dertlerini azap diye koydum gönlüme Şayat varırsam günhlarımla yaradan divanına Yüreğimdeki acıyı hafiflet [COLOR=darkorchid]gül[/COLOR] Muhammet. Derdim, tasam dünya hali oldu Düşünmedim yarın hesap gününü Yaşarken yaradanımın gönlünü, Yaradana sığınmamı kabul et gül Muhammet. Günde beş vakit namaz kılarken Ellerimi semaya çevirip dua ederken Yakarıp af dileyip, yeniden günah işlerken Sen beni islah eyle ya Muhammet. Dünya malı ne kadar çok olsa yok demezsin Olmayana hiç vermez dengelersin Çareyi devamlı başka [COLOR=#ff0000][COLOR=darkorchid]yerde[/COLOR] [/COLOR]aratırsın Açılan eleri geri çevirme Yarabil. Yaratılmış şaşkın bi çare kulunum Bu dünyada ne malım var nede mülhüm İki gözüm, anam, babam, yurdum Yurdumdan kovulmamı nasip etme Resulallah. Ağlaya, ağlaya bulsam yolumu Allahım sen af eyle bu şaşkın kulunu Bir gün gelirde bulursam hak yolunu Şefaat et gül Muhammet. Bir gün kavuşursam kavim, kardeşe Ana, baba, sıla hasreti ile yanan yüreğime Kavuşursam dünnyada bir gün dünya gözüyle Sen ayrılanlara şefaat et gül muhammet. Ben Havva kızıyım, koruduklarından değilim Hepimiz günahkarız af diliyorum yaradan Havva kızıyım günahlarım semaya dayandı Sana sığınıyorum, af diliyorum şefaat et gül Muhammet...[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=darkorchid][/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=darkorchid][/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=darkorchid]ALINTI...[/COLOR][/B][/I] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Resûlüllah (Aleyhisselatü Vesselam)
Peygamberimiz İçin
gönlümün gülü
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…