Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Gönül Dostluğu Nedir?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="müdavim" data-source="post: 166251" data-attributes="member: 5987"><p>Sen Dostum</p><p><span style="color: #666666">Sen dostum,</span></p><p><span style="color: #666666">bir sabah aniden,</span></p><p><span style="color: #666666">başlarken yeni bir güne,</span></p><p><span style="color: #666666">ve dostluklara artık değer biçildiği şu günlerde</span></p><p><span style="color: #666666">Bilge bir edayla çıkmıştın karşıma</span></p><p><span style="color: #666666">Ve atılırken ilk tohumları sevginin</span></p><p><span style="color: #666666">gözlerini görememenin burukluğu içinde</span></p><p><span style="color: #666666">yeşeren dostluğumuzdu</span></p><p><span style="color: #666666">avuçlarında tuttuğun yüreğimde.</span></p><p><span style="color: #666666">Sen dostum,</span></p><p><span style="color: #666666">Bir şarkı oldun dilimde,</span></p><p><span style="color: #666666">içimde bir özlem,</span></p><p><span style="color: #666666">düşlerimi anlatırken sana,</span></p><p><span style="color: #666666">geleceğe dairlerimi,</span></p><p><span style="color: #666666">ve hatalarımı geçmiş yaşanmışlıklardaki</span></p><p><span style="color: #666666">bir sırdaşım oldun, can yoldaşım,</span></p><p><span style="color: #666666">yaşayan düşlerdeki.</span></p><p><span style="color: #666666">Sen dostum,</span></p><p><span style="color: #666666">Karşılık beklemeksizin sevmenin</span></p><p><span style="color: #666666">Dost olmanın, çıkar hesapları yapmadan</span></p><p><span style="color: #666666">Geleceğini güzelleştirmek adına birbirimizin</span></p><p><span style="color: #666666">Erdemli olmanın hazzını yaşatırken bana,</span></p><p><span style="color: #666666">Işığın yolumu aydınlattı,</span></p><p><span style="color: #666666">Daha bir inançlıyım şimdi,</span></p><p><span style="color: #666666">Daha bir güvenle bakıyorum geleceğe,</span></p><p><span style="color: #666666">dostluğumuzla birlikte,</span></p><p><span style="color: #666666">Umutlarım da yeşerdi yeniden,</span></p><p><span style="color: #666666">Avuçlarında tuttuğun yüreğimde.</span></p><p><span style="color: #666666"></span></p><p><span style="color: #666666">İzmir - 01.12.2004</span></p><p><span style="color: #666666"></span><a href="http://www.siirderyasi.com/sair-Can-Bilge-815.html" target="_blank"><span style="color: #0000ff">Can Bilge</span></a></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="müdavim, post: 166251, member: 5987"] Sen Dostum [COLOR=#666666]Sen dostum, bir sabah aniden, başlarken yeni bir güne, ve dostluklara artık değer biçildiği şu günlerde Bilge bir edayla çıkmıştın karşıma Ve atılırken ilk tohumları sevginin gözlerini görememenin burukluğu içinde yeşeren dostluğumuzdu avuçlarında tuttuğun yüreğimde. Sen dostum, Bir şarkı oldun dilimde, içimde bir özlem, düşlerimi anlatırken sana, geleceğe dairlerimi, ve hatalarımı geçmiş yaşanmışlıklardaki bir sırdaşım oldun, can yoldaşım, yaşayan düşlerdeki. Sen dostum, Karşılık beklemeksizin sevmenin Dost olmanın, çıkar hesapları yapmadan Geleceğini güzelleştirmek adına birbirimizin Erdemli olmanın hazzını yaşatırken bana, Işığın yolumu aydınlattı, Daha bir inançlıyım şimdi, Daha bir güvenle bakıyorum geleceğe, dostluğumuzla birlikte, Umutlarım da yeşerdi yeniden, Avuçlarında tuttuğun yüreğimde. İzmir - 01.12.2004 [/COLOR][URL="http://www.siirderyasi.com/sair-Can-Bilge-815.html"][COLOR=#0000ff]Can Bilge[/COLOR][/URL] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Gönül Dostluğu Nedir?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…