Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Gönül Ferman Dinlemiyor... - Şiir -
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="guftepira" data-source="post: 138720" data-attributes="member: 9856"><p><span style="color: Indigo"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">[dilviran'dan "o" şahsa...]</span></span></strong></em></span> </p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><em><span style="color: Black">Gönül Ferman Dinlemiyor...</span></em></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Gözyaşlarım aksa dere çay gibi</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Hicrandan inliyor dilim nay gibi</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Gönlümde gizlidir yarin cemali</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="color: DarkOliveGreen"></span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="color: DarkOliveGreen">Gönül ferman dinlemiyor bazı</span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="color: DarkOliveGreen">Gönül ferman dinlemiyor efendim</span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Ah keşke seni hiç görmeseydim</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Özümü dara hiç çekmeseydim</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Minel aşka heves etmeseydim</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Surette var göründüm nâdana</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Ehli aşkta öldüm bunu anla</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Gönlümde hay olan sensin daima</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="color: DarkOliveGreen">Gönül ferman dinlemiyor bazı</span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="color: DarkOliveGreen">Gönül ferman dinlemiyor efendim</span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Mecnun gibi olamam yar</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Ferhat gibi dağlar delemem yar</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Senin alnında bir lekeyim yar</span></span></span></strong></p><p> <strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Cismani sevdana yoktur talebim</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Ruhunadir aşkim olsun ebedi</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Cennette ol huriyi dilberim</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="color: DarkOliveGreen">Gönül ferman dinlemiyor bazı</span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="color: DarkOliveGreen">Gönül ferman dinlemiyor efendim</span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Tan eylemen sakın ey hâceler</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Büyük konuşunca başa geler</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Umulmadık deryaya yelken açar</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Alemde eşi yok çekik gözlerinin</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Takva libasını giymiş beklersin</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Sabır kemendi takmış sensin</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="color: DarkOliveGreen">Gönül ferman dinlemiyor bazı</span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="color: DarkOliveGreen">Gönül ferman dinlemiyor efendim</span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Ruhu revanımsın viran gönlümde</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Sen bir padişahsın hükmüm elinde</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">İster öldür beni ister canın eyle</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="color: DarkOliveGreen">Gönül ferman dinlemiyor bazı</span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="color: DarkOliveGreen">Gönül ferman dinlemiyor efendim</span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Karşılıksız aşka kucak açtım</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Rüyamda filim seyrettim sandım</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Yönetmen sendin ben ise yol aldım</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="color: DarkOliveGreen">Gönül ferman dinlemiyor bazı</span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="color: DarkOliveGreen">Gönül ferman dinlemiyor efendim</span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Cuşa geldi gönlüm seher vaktinde</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Seninle dalsam umman bir denize</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">İster fena ister beka vadinde</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="color: DarkOliveGreen"></span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="color: DarkOliveGreen">Gönül ferman dinlemiyor bazı</span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="color: DarkOliveGreen">Gönül ferman dinlemiyor efendim</span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Bilirem kiymetim yoktur özünde</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Hic nazar etmedin garip gönlüme</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Unutma mahşerde dermanım eyle</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="color: DarkOliveGreen">Gönül ferman dinlemiyor bazı</span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="color: DarkOliveGreen">Gönül ferman dinlemiyor efendim</span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Seni sevdim bunu tarifi hiç yok</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Bunu anlamayan gafil çok</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Gönül kimin elindedir be hey can</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="color: DarkOliveGreen">Gönül ferman dinlemiyor bazı</span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="color: DarkOliveGreen">Gönül ferman dinlemiyor efendim</span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Sevdan ile yanan bu gönülü</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Gel gel canınla gülistan eyle</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Güzel kelamınla ruhumu payidar eyle</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="color: DarkOliveGreen"></span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="color: DarkOliveGreen">Gönül ferman dinlemiyor bazı</span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="color: DarkOliveGreen">Gönül ferman dinlemiyor efendim</span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Viraniyem lâldir bağımda bülbül</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Uzaklardasın diye hazan gördü güllerim</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Vasfedemem senin yakut cevherin</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="color: DarkOliveGreen">Gönül ferman dinlemiyor bazı</span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="color: DarkOliveGreen">Gönül ferman dinlemiyor efendim</span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Viraniyem yolcuyum vuslattı visal</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Masiva perdesini yırtmadan nasıl</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Senin sevdanla bulayım hakkı heman</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="color: DarkOliveGreen"></span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="color: DarkOliveGreen">Gönül ferman dinlemiyor bazı</span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="color: DarkOliveGreen">Gönül ferman dinlemiyor efendim</span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><em><span style="color: Black">dilviran 2009 </span></em></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"></span></span></span></strong></p><p></p><p><em>Gurbette bulunan değerli büyüğümüz,</em></p><p><em>pek muhterem, dilviran abimizin; </em></p><p><em>yazmış olduğu bu manzum eseri,</em></p><p><em>sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarım...</em></p><p><em></em></p><p><em></em></p><p><em></em></p><p><em></em></p><p><em></em>[ses]http://www.fileden.com/files/2009/2/28/2342489/Mazlum%20Cimen%20-%20Instrumental.mp3[/ses]</p><p><em></em></p><p><em>umarım keyifle dinlersiniz ..</em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="guftepira, post: 138720, member: 9856"] [COLOR=Indigo][I][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][dilviran'dan "o" şahsa...][/SIZE][/FONT][/B][/I][/COLOR] [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=DarkRed] [I][COLOR=Black]Gönül Ferman Dinlemiyor...[/COLOR][/I] Gözyaşlarım aksa dere çay gibi Hicrandan inliyor dilim nay gibi Gönlümde gizlidir yarin cemali [COLOR=DarkOliveGreen] Gönül ferman dinlemiyor bazı Gönül ferman dinlemiyor efendim[/COLOR] Ah keşke seni hiç görmeseydim Özümü dara hiç çekmeseydim Minel aşka heves etmeseydim Surette var göründüm nâdana Ehli aşkta öldüm bunu anla Gönlümde hay olan sensin daima [COLOR=DarkOliveGreen]Gönül ferman dinlemiyor bazı Gönül ferman dinlemiyor efendim[/COLOR] Mecnun gibi olamam yar Ferhat gibi dağlar delemem yar Senin alnında bir lekeyim yar Cismani sevdana yoktur talebim Ruhunadir aşkim olsun ebedi Cennette ol huriyi dilberim [COLOR=DarkOliveGreen]Gönül ferman dinlemiyor bazı Gönül ferman dinlemiyor efendim[/COLOR] Tan eylemen sakın ey hâceler Büyük konuşunca başa geler Umulmadık deryaya yelken açar Alemde eşi yok çekik gözlerinin Takva libasını giymiş beklersin Sabır kemendi takmış sensin [COLOR=DarkOliveGreen]Gönül ferman dinlemiyor bazı Gönül ferman dinlemiyor efendim[/COLOR] Ruhu revanımsın viran gönlümde Sen bir padişahsın hükmüm elinde İster öldür beni ister canın eyle [COLOR=DarkOliveGreen]Gönül ferman dinlemiyor bazı Gönül ferman dinlemiyor efendim[/COLOR] Karşılıksız aşka kucak açtım Rüyamda filim seyrettim sandım Yönetmen sendin ben ise yol aldım [COLOR=DarkOliveGreen]Gönül ferman dinlemiyor bazı Gönül ferman dinlemiyor efendim[/COLOR] Cuşa geldi gönlüm seher vaktinde Seninle dalsam umman bir denize İster fena ister beka vadinde [COLOR=DarkOliveGreen] Gönül ferman dinlemiyor bazı Gönül ferman dinlemiyor efendim[/COLOR] Bilirem kiymetim yoktur özünde Hic nazar etmedin garip gönlüme Unutma mahşerde dermanım eyle [COLOR=DarkOliveGreen]Gönül ferman dinlemiyor bazı Gönül ferman dinlemiyor efendim[/COLOR] Seni sevdim bunu tarifi hiç yok Bunu anlamayan gafil çok Gönül kimin elindedir be hey can [COLOR=DarkOliveGreen]Gönül ferman dinlemiyor bazı Gönül ferman dinlemiyor efendim[/COLOR] Sevdan ile yanan bu gönülü Gel gel canınla gülistan eyle Güzel kelamınla ruhumu payidar eyle [COLOR=DarkOliveGreen] Gönül ferman dinlemiyor bazı Gönül ferman dinlemiyor efendim[/COLOR] Viraniyem lâldir bağımda bülbül Uzaklardasın diye hazan gördü güllerim Vasfedemem senin yakut cevherin [COLOR=DarkOliveGreen]Gönül ferman dinlemiyor bazı Gönül ferman dinlemiyor efendim[/COLOR] Viraniyem yolcuyum vuslattı visal Masiva perdesini yırtmadan nasıl Senin sevdanla bulayım hakkı heman [COLOR=DarkOliveGreen] Gönül ferman dinlemiyor bazı Gönül ferman dinlemiyor efendim[/COLOR] [I][COLOR=Black]dilviran 2009 [/COLOR][/I] [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [I]Gurbette bulunan değerli büyüğümüz, pek muhterem, dilviran abimizin; yazmış olduğu bu manzum eseri, sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarım... [/I][ses]http://www.fileden.com/files/2009/2/28/2342489/Mazlum%20Cimen%20-%20Instrumental.mp3[/ses] [I] umarım keyifle dinlersiniz ..[/I] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Gönül Ferman Dinlemiyor... - Şiir -
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…