Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
gönül ustası
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="kasif1" data-source="post: 260290" data-attributes="member: 1008778"><p><span style="color: #ff0000"><span style="font-size: 15px">Selâm sana, ey gönül ustası selâm</span></span></p><p><span style="color: #ff0000"><span style="font-size: 15px">Sen zamanın ruhuna gül oku/yansın</span></span></p><p><span style="color: #ff0000"><span style="font-size: 15px">Sen mekânın tarhında gül dokuyansın</span></span></p><p><span style="color: #ff0000"><span style="font-size: 15px">Kelâm sana dâir, ben sana şair</span></span></p><p><span style="color: #ff0000"><span style="font-size: 15px">Gurbetin cevri cefası sende saklı</span></span></p><p><span style="color: #ff0000"><span style="font-size: 15px">Sürgün valizinde dünya çapında düşler</span></span></p><p><span style="color: #ff0000"><span style="font-size: 15px">Haritada esamisi okunmayan yollar</span></span></p><p><span style="color: #ff0000"><span style="font-size: 15px">Senin çiçeksi avlunda dolanır dururlar </span></span></p><p><span style="color: #ff0000"><span style="font-size: 15px">Aşkla şevkle adım adım, Mecnun'a varır adın</span></span></p><p><span style="color: #ff0000"><span style="font-size: 15px">Yeryüzü senden sorulur bucak bucak</span></span></p><p><span style="color: #ff0000"><span style="font-size: 15px">Sen gönül ustası, birleşir sende dünyanın her paftası</span></span></p><p><span style="color: #ff0000"><span style="font-size: 15px">Senin kalbin gülşen ocak, selâm sana kucak kucak</span></span></p><p><span style="color: #ff0000"><span style="font-size: 15px"></span></span></p><p><span style="color: #ff0000"><span style="font-size: 15px">Bir zamanlar zarf zarf kutlu bir davetle geldi bahar </span></span></p><p><span style="color: #ff0000"><span style="font-size: 15px">Yeşil bir biletti bahtıma düşen, okudum harf harf</span></span></p><p><span style="color: #ff0000"><span style="font-size: 15px">Hicrete kurulu saatler çaldı kalbimin kapısını </span></span></p><p><span style="color: #ff0000"><span style="font-size: 15px">Belki bir Asya türküsü çaldı, belki de bir Lâtin şarkısı... </span></span></p><p><span style="color: #ff0000"><span style="font-size: 15px">İçimde dipsiz bir kuyu, baktım boğum boğum</span></span></p><p><span style="color: #ff0000"><span style="font-size: 15px">Vaktimi çaldı kuyuya vuran sesler... </span></span></p><p><span style="color: #ff0000"><span style="font-size: 15px">İstasyonda çınlayan siren sesiyle irkildim </span></span></p><p><span style="color: #ff0000"><span style="font-size: 15px">Giden çoktan gitmiş, kalan kalmıştı yok yere </span></span></p><p><span style="color: #ff0000"><span style="font-size: 15px">İşte o siren sesi kaldı, kala kala hicretten yana</span></span></p><p><span style="color: #ff0000"><span style="font-size: 15px">Neyleyim, bundan ötesi boş söz bana dair</span></span></p><p><span style="color: #ff0000"><span style="font-size: 15px">Neyleyim, bundan ötesi ben sana şair...</span></span></p><p><span style="color: #ff0000"><span style="font-size: 15px"></span></span></p><p><span style="color: #ff0000"><span style="font-size: 15px">Sen yeryüzü mirasçısı </span></span></p><p><span style="color: #ff0000"><span style="font-size: 15px">Gül muştularıyla bezenmiş 'garip'lik işçisi</span></span></p><p><span style="color: #ff0000"><span style="font-size: 15px">Son Nebi'ye 'kardeş' olmaya namzet </span></span></p><p><span style="color: #ff0000"><span style="font-size: 15px">Sen gönül ustası</span></span></p><p><span style="color: #ff0000"><span style="font-size: 15px">Her derde derman şifa kaynağın var, umut aşısı </span></span></p><p><span style="color: #ff0000"><span style="font-size: 15px">Her serde ferman zeytin dalın var, mürüvvet tâcı </span></span></p><p><span style="color: #ff0000"><span style="font-size: 15px">Her yerde inci mercan gözyaşların var, Hızır sağanağı </span></span></p><p><span style="color: #ff0000"><span style="font-size: 15px">Her yerde dilin İsm-i Hakk'ı söyler, söyledikçe açar güller</span></span></p><p><span style="color: #ff0000"><span style="font-size: 15px">Her yerde dilin Nâm-ı Muhammedî söyler, söyledikçe coşar gönüller</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kasif1, post: 260290, member: 1008778"] [COLOR=#ff0000][SIZE=4]Selâm sana, ey gönül ustası selâm Sen zamanın ruhuna gül oku/yansın Sen mekânın tarhında gül dokuyansın Kelâm sana dâir, ben sana şair Gurbetin cevri cefası sende saklı Sürgün valizinde dünya çapında düşler Haritada esamisi okunmayan yollar Senin çiçeksi avlunda dolanır dururlar Aşkla şevkle adım adım, Mecnun'a varır adın Yeryüzü senden sorulur bucak bucak Sen gönül ustası, birleşir sende dünyanın her paftası Senin kalbin gülşen ocak, selâm sana kucak kucak Bir zamanlar zarf zarf kutlu bir davetle geldi bahar Yeşil bir biletti bahtıma düşen, okudum harf harf Hicrete kurulu saatler çaldı kalbimin kapısını Belki bir Asya türküsü çaldı, belki de bir Lâtin şarkısı... İçimde dipsiz bir kuyu, baktım boğum boğum Vaktimi çaldı kuyuya vuran sesler... İstasyonda çınlayan siren sesiyle irkildim Giden çoktan gitmiş, kalan kalmıştı yok yere İşte o siren sesi kaldı, kala kala hicretten yana Neyleyim, bundan ötesi boş söz bana dair Neyleyim, bundan ötesi ben sana şair... Sen yeryüzü mirasçısı Gül muştularıyla bezenmiş 'garip'lik işçisi Son Nebi'ye 'kardeş' olmaya namzet Sen gönül ustası Her derde derman şifa kaynağın var, umut aşısı Her serde ferman zeytin dalın var, mürüvvet tâcı Her yerde inci mercan gözyaşların var, Hızır sağanağı Her yerde dilin İsm-i Hakk'ı söyler, söyledikçe açar güller Her yerde dilin Nâm-ı Muhammedî söyler, söyledikçe coşar gönüller[/SIZE][/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
gönül ustası
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…