Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
görebiliyoruz mu?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="medine gülü" data-source="post: 11558" data-attributes="member: 221"><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: red"><em><strong>Geceleri yıldızları seyrettiğim penceremden ,her gördüğüm buluta ,yeni bir nisan ısmarlıyorum,kalbime yağsın diye..." </strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: red">" Her doğan güne ,yeni bir bahar ısmarlıyorum,günbegün solan hayatıma renk katsın diye..." </span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: red"><span style="color: darkgreen">"Her batan güneşe yeni bir sonbahar ısmarliyorum,ölümü hep hatırlatsın diye..."</span> </span></span></strong></em><span style="color: red"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: red"><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: magenta">"Her çaresizliğime,yeni bir ümit ısmarlıyorum,çaresiz kalmasın diye..." </span></span></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: red"><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy">"Her dostuma,yeni bir vefa ısmarlıyorum,sevdamız büyüsün diye...." </span></span></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: red"><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorange">"Her baktığım aynaya yeni bir benlik ısmarlıyorum,yapancı maska takmasın diye..." </span></span></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: red"><em><strong><span style="font-size: 12px">"HER KAPANDIĞIM SECDEYE YENİ BİR DUA ISMARLIYORUM,BENİ O' (c.c.) HİÇ YALNIZ BIRAKMASIN DİYE..." </span></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: red"><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">"Her yazdığım cümleye yeni bir harf ısmarlıyorum,eksik kalmasın diye..."</span> </span></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: red"><em><strong><span style="font-size: 12px">Birde açan çiçekleri olmasa bahçelerimizin, </span></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: red"><em><strong><span style="font-size: 12px">uçan kelebekleri olmasa ,baharlarımızın... </span></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: red"><em><strong><span style="font-size: 12px">sesleri uykularımızda yankılanan bülbülleri olmasa seherlerimizin, </span></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: red"><em><strong><span style="font-size: 12px">Beş vakitte,beş sefer ferahlatan ezanları olmasa semalarımızın... </span></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: red"><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Daha çok kirleneceğiz...</span> </span></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: red"><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: magenta">Daha çok çirkinleşeceğiz... </span></span></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: red"><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorange">Daha çok sağırlaşacağız...</span> </span></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: red"><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">Daha çok yalnızlaşacağız... </span></span></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: red"><em><strong><span style="font-size: 12px">Keşkelerim,belkilerim,ölüm olmasa, </span></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: red"><em><strong><span style="font-size: 12px">Cümleleri sonlandıran nokta olmasa, </span></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: red"><em><strong><span style="font-size: 12px">Ruhumuzu arındıran dua olmasa, </span></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: red"><em><strong><span style="font-size: 12px">Daha çok bunalacağız,bulanacağız...! </span></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: red"><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">Görmesek de biliyoruz,yeşilin güven,siyahın asalet,pembenin muhabbet ve beyazın temizlik şarkıları söylediğini.. </span></span></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: red"><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: magenta">Görmesek de biliyoruz,sönmeyen yıldızların sadece gökte değil yerde de parladığını... </span></span></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: red"><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorange">Görmesek de biliyoruz,neşesini,ümüdini,aşkını ,yaşama sevincini kaybedenin başka kaybedecek bir şey olmadığını...</span> </span></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: red"><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">Görmesek de biliyoruz,erkeklerin ağlamadığını,lakin erkek oğlu erkeklerınin ağlamadan duramadığını, </span></span></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: red"><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">gözyaşını sadece yürekteki ateşi değil,Cehennemi bile söndürmeye kadir olduğunu... </span></span></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: red"><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: mediumturquoise">Görmesek de biliyoruz,aşkın gölde,çölde,yolda,dağda,dilde,gülde değil,gönülde olduğunu.... </span></span></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: red"><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Görmesek de biliyoruz,başlayanın bitirdiğini,yürüyenin vardığını,arayanın bulduğunu,duranın düşdüğünü,düşenin ezildiğini,ezilenin de çözüldüğünü...</span> </span></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: red"><em><strong><span style="font-size: 12px">Görmesek de biliyoruz,Merhaba'nın bir bardak çay kadar sıcak,Elveda'nın en az zenheri akşamları kadar soğuk olduğunu.... </span></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: red"><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Görmesek de biliyoruz,Bosna da vurulan kuşu,Çeçenya'da bitmeyen kışı,Filistin'de atılan taşı,Bağdat'ta akan yaşı,Kerbela'da kesilen başı....</span> </span></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: red"><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: magenta">Görmesek de biliyoruz,ariflerin ağlarken güldüğünü,ve çınarların ayakta öldüğünü...</span> </span></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: red"><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: teal">Görmesek de biliyoruz,en koyu karanlıkların alnında şafak yakındır yazdığını....</span> </span></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: red"><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Görmesek de biliyoruz,bir çiçekle baharın gelmeyeceğını,fakat bir çiçeğin alnında baharın yazılı olduğunu...</span> </span></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: red"><em><strong><span style="font-size: 12px">Görmesek de biliyoruz,en büyük körlüğün nankörlük olduğunu,ve en büyük özrün ,elde-ayakta ,dilde dudakta değil,insanlık cevherini kaybetmiş bir beyin de olduğunu.... </span></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: red"><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Görebilenlere ,selam olsun...</span></span></span></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="font-size: 9px"><span style="color: black">alıntı</span></span></em></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="medine gülü, post: 11558, member: 221"] [CENTER][SIZE=3][COLOR=red][I][B]Geceleri yıldızları seyrettiğim penceremden ,her gördüğüm buluta ,yeni bir nisan ısmarlıyorum,kalbime yağsın diye..." [/B][/I][/COLOR][/SIZE] [I][B][SIZE=3][COLOR=red]" Her doğan güne ,yeni bir bahar ısmarlıyorum,günbegün solan hayatıma renk katsın diye..." [/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][COLOR=red][COLOR=darkgreen]"Her batan güneşe yeni bir sonbahar ısmarliyorum,ölümü hep hatırlatsın diye..."[/COLOR] [/COLOR][/SIZE][/B][/I][COLOR=red] [I][B][SIZE=3][COLOR=magenta]"Her çaresizliğime,yeni bir ümit ısmarlıyorum,çaresiz kalmasın diye..." [/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][COLOR=navy]"Her dostuma,yeni bir vefa ısmarlıyorum,sevdamız büyüsün diye...." [/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][COLOR=darkorange]"Her baktığım aynaya yeni bir benlik ısmarlıyorum,yapancı maska takmasın diye..." [/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3]"HER KAPANDIĞIM SECDEYE YENİ BİR DUA ISMARLIYORUM,BENİ O' (c.c.) HİÇ YALNIZ BIRAKMASIN DİYE..." [/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][COLOR=darkslateblue]"Her yazdığım cümleye yeni bir harf ısmarlıyorum,eksik kalmasın diye..."[/COLOR] [/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3]Birde açan çiçekleri olmasa bahçelerimizin, [/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3]uçan kelebekleri olmasa ,baharlarımızın... [/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3]sesleri uykularımızda yankılanan bülbülleri olmasa seherlerimizin, [/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3]Beş vakitte,beş sefer ferahlatan ezanları olmasa semalarımızın... [/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][COLOR=darkgreen]Daha çok kirleneceğiz...[/COLOR] [/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][COLOR=magenta]Daha çok çirkinleşeceğiz... [/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][COLOR=darkorange]Daha çok sağırlaşacağız...[/COLOR] [/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][COLOR=blue]Daha çok yalnızlaşacağız... [/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3]Keşkelerim,belkilerim,ölüm olmasa, [/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3]Cümleleri sonlandıran nokta olmasa, [/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3]Ruhumuzu arındıran dua olmasa, [/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3]Daha çok bunalacağız,bulanacağız...! [/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][COLOR=blue]Görmesek de biliyoruz,yeşilin güven,siyahın asalet,pembenin muhabbet ve beyazın temizlik şarkıları söylediğini.. [/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][COLOR=magenta]Görmesek de biliyoruz,sönmeyen yıldızların sadece gökte değil yerde de parladığını... [/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][COLOR=darkorange]Görmesek de biliyoruz,neşesini,ümüdini,aşkını ,yaşama sevincini kaybedenin başka kaybedecek bir şey olmadığını...[/COLOR] [/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][COLOR=darkslateblue]Görmesek de biliyoruz,erkeklerin ağlamadığını,lakin erkek oğlu erkeklerınin ağlamadan duramadığını, [/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][COLOR=darkslateblue]gözyaşını sadece yürekteki ateşi değil,Cehennemi bile söndürmeye kadir olduğunu... [/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][COLOR=mediumturquoise]Görmesek de biliyoruz,aşkın gölde,çölde,yolda,dağda,dilde,gülde değil,gönülde olduğunu.... [/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][COLOR=purple]Görmesek de biliyoruz,başlayanın bitirdiğini,yürüyenin vardığını,arayanın bulduğunu,duranın düşdüğünü,düşenin ezildiğini,ezilenin de çözüldüğünü...[/COLOR] [/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3]Görmesek de biliyoruz,Merhaba'nın bir bardak çay kadar sıcak,Elveda'nın en az zenheri akşamları kadar soğuk olduğunu.... [/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][COLOR=darkgreen]Görmesek de biliyoruz,Bosna da vurulan kuşu,Çeçenya'da bitmeyen kışı,Filistin'de atılan taşı,Bağdat'ta akan yaşı,Kerbela'da kesilen başı....[/COLOR] [/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][COLOR=magenta]Görmesek de biliyoruz,ariflerin ağlarken güldüğünü,ve çınarların ayakta öldüğünü...[/COLOR] [/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][COLOR=teal]Görmesek de biliyoruz,en koyu karanlıkların alnında şafak yakındır yazdığını....[/COLOR] [/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][COLOR=purple]Görmesek de biliyoruz,bir çiçekle baharın gelmeyeceğını,fakat bir çiçeğin alnında baharın yazılı olduğunu...[/COLOR] [/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3]Görmesek de biliyoruz,en büyük körlüğün nankörlük olduğunu,ve en büyük özrün ,elde-ayakta ,dilde dudakta değil,insanlık cevherini kaybetmiş bir beyin de olduğunu.... [/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Görebilenlere ,selam olsun...[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][/I][/COLOR] [B][I][SIZE=1][COLOR=black]alıntı[/COLOR][/SIZE][/I][/B][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
görebiliyoruz mu?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…