Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Dua Ediyorum
gözyaşlarım kupkuru, ama yüreğim ıslak Rabbim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="GÖNÜLSIZIM" data-source="post: 150527" data-attributes="member: 11723"><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Kayıyorum, tökezliyorum, düşüyorum... Yolumu kaybediyorum dünya </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">çıkmazında.. Yerim burası değil biliyorum, yine de kanıyorum... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Yanıyorum </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Ey yerlerin ve göklerin ve ikisi arasındakilerin Rabbi, </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">ben'im Rabbim.. Ellerimi Senden başka uzatacak kimsem yok, kime </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">uzatsam açıkta kalıyor </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">bir parçam, kime dönsem yüzümü yönler </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">kayboluyor. İki adım sonrası yar, üç adım sonrası mechul.. Sana </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">getirecek sokaklar çıkmaza dönüyor. </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">ben girince; </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">ben girince Sen </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">gidiyor musun? </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Rabbim, çaresizliğimi bileli çok olmadı... Çok olmadı eşiğine kapanıp </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">gözyaşı dökmeyi isteyeli.. Olmuyor ALLAH'ım.. Bir şeyLer hep eksik </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">kalıyor. Sana gelirken, Sana gelmekten başka yolum olmadığını bilerek, </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">gelirken.. Bir şeyler eksik.. Güzergâhım engebeli.. </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Issız.. </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Düşsem </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">tutan olmayacak başımı dayasam bir dağa, üzerimden yol </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">geçecek. Kimse görmeyecek beni Rabbim. Kimse kimsenin derdi değil, </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">benim Rabbim Sensin.. Atarsan beni tutacak yok, bırakırsan düşerim... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Ben.. </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Cümlelere küçük harfle başlayıp, büyük harfle bitirmeyi marifet </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">sanan zavallı.. </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Oysa nokta koymayı bile bilmiyorken... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Ve sadece </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">lüzumsuz ne varsa, ne varsa zayi ettiren, yiyip bitiren ne varsa onu </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">seçen.. Düşüp düşüp düşerken... Hep düşerken uslanmadan yine de </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">düşmeyi tercih eden.. </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Nefisperest... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Ben... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Uyandır beni rehavetimden.. Günhkârım, utanç içinde kızarıyor </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">yanaklarım huzurunda.. Senden istemek ağır geliyor, ama başka kapım </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">yok... Gidecek kimse yok, kalakalıyorum karanlıklarda... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">'ALLAH'ım...' </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Yaratan, rızık veren, yol gösteren... Rahmetini kimseden esirgemeyen </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Rabbim.. Düşe kalka kanamışken, yitmişken.. bitmişken.. Senin sözlerin </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">yetişiyor imdadıma: </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">' Duanız olmazsa ne ehemmiyetiniz var' </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Ama öyle ağır ki omuzlarım, öyle ağırlaşmış ki parmaklarım; ellerimi </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">semâya döndüremiyorum... Ellerim kızarıyor.. Kalbim kanıyor.. Aciz, </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">gafil, günahkar gözlerim utanıyor.. 'Ya beni istemezse..?' diye </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">çırpınırken sözlrim.. Yine Sen yetişiyorsun imdâdıma.. Kimim var ki </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">zaten, Senden başka.. </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">'Bana dua edin, icâbet edeyim' </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Sana, sana güvenerek geliyorum ALLAH'ım... 'Beni bırakma, uçurumlara..' </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">'tut ki... Edemem Sensiz' </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">yer Senin, gök Senin.. ben Senin.. yollar Senin.. bana en yakın </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">bildiklerim Senin.. Sen istemezsen kime giderim? Düşsem kim tutar </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">elimden? Kim sarar yaralarımı? </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Rabbim gözyaşlarım kupkuru, ama yüreğim ıslak Rabbim.. </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Ağlayamadığım </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">için utanıyorum, günâhlarımı dökemediğim için.. Ağırlığımı taşıyamıyor </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">güçsüz bedenim, belim bükük bu yüzden.. Sırtımda hata kamburum.. </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Alnımda gaflet çizgileri.. Yüzüme bakılası değil... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Ama senden başka kimim var benim? Kime giderim?... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">'Tut beni ALLAH'ım, tut ki, edemem Sensiz...</span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="GÖNÜLSIZIM, post: 150527, member: 11723"] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=darkgreen]Kayıyorum, tökezliyorum, düşüyorum... Yolumu kaybediyorum dünya çıkmazında.. Yerim burası değil biliyorum, yine de kanıyorum... Yanıyorum Ey yerlerin ve göklerin ve ikisi arasındakilerin Rabbi, ben'im Rabbim.. Ellerimi Senden başka uzatacak kimsem yok, kime uzatsam açıkta kalıyor bir parçam, kime dönsem yüzümü yönler kayboluyor. İki adım sonrası yar, üç adım sonrası mechul.. Sana getirecek sokaklar çıkmaza dönüyor. ben girince; ben girince Sen gidiyor musun? Rabbim, çaresizliğimi bileli çok olmadı... Çok olmadı eşiğine kapanıp gözyaşı dökmeyi isteyeli.. Olmuyor ALLAH'ım.. Bir şeyLer hep eksik kalıyor. Sana gelirken, Sana gelmekten başka yolum olmadığını bilerek, gelirken.. Bir şeyler eksik.. Güzergâhım engebeli.. Issız.. Düşsem tutan olmayacak başımı dayasam bir dağa, üzerimden yol geçecek. Kimse görmeyecek beni Rabbim. Kimse kimsenin derdi değil, benim Rabbim Sensin.. Atarsan beni tutacak yok, bırakırsan düşerim... Ben.. Cümlelere küçük harfle başlayıp, büyük harfle bitirmeyi marifet sanan zavallı.. Oysa nokta koymayı bile bilmiyorken... Ve sadece lüzumsuz ne varsa, ne varsa zayi ettiren, yiyip bitiren ne varsa onu seçen.. Düşüp düşüp düşerken... Hep düşerken uslanmadan yine de düşmeyi tercih eden.. Nefisperest... Ben... Uyandır beni rehavetimden.. Günhkârım, utanç içinde kızarıyor yanaklarım huzurunda.. Senden istemek ağır geliyor, ama başka kapım yok... Gidecek kimse yok, kalakalıyorum karanlıklarda... 'ALLAH'ım...' Yaratan, rızık veren, yol gösteren... Rahmetini kimseden esirgemeyen Rabbim.. Düşe kalka kanamışken, yitmişken.. bitmişken.. Senin sözlerin yetişiyor imdadıma: ' Duanız olmazsa ne ehemmiyetiniz var' Ama öyle ağır ki omuzlarım, öyle ağırlaşmış ki parmaklarım; ellerimi semâya döndüremiyorum... Ellerim kızarıyor.. Kalbim kanıyor.. Aciz, gafil, günahkar gözlerim utanıyor.. 'Ya beni istemezse..?' diye çırpınırken sözlrim.. Yine Sen yetişiyorsun imdâdıma.. Kimim var ki zaten, Senden başka.. 'Bana dua edin, icâbet edeyim' Sana, sana güvenerek geliyorum ALLAH'ım... 'Beni bırakma, uçurumlara..' 'tut ki... Edemem Sensiz' yer Senin, gök Senin.. ben Senin.. yollar Senin.. bana en yakın bildiklerim Senin.. Sen istemezsen kime giderim? Düşsem kim tutar elimden? Kim sarar yaralarımı? Rabbim gözyaşlarım kupkuru, ama yüreğim ıslak Rabbim.. Ağlayamadığım için utanıyorum, günâhlarımı dökemediğim için.. Ağırlığımı taşıyamıyor güçsüz bedenim, belim bükük bu yüzden.. Sırtımda hata kamburum.. Alnımda gaflet çizgileri.. Yüzüme bakılası değil... Ama senden başka kimim var benim? Kime giderim?... 'Tut beni ALLAH'ım, tut ki, edemem Sensiz...[/COLOR][/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Dua Ediyorum
gözyaşlarım kupkuru, ama yüreğim ıslak Rabbim
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…