Normal
Ynt: Güllerde ki Gül (s.a.v.)Allah cc senden ebeden razı olsun..keşke şu kısık lisanım biraz daha gür olsa idi emeğine karşı bir şeyler söylemek isterdim ...Ben inanıyorum ki Rabbim size ahirette bunalrın mükafatlarından mahrum bırakmayacaktır ...resim deki küçük kzın saf kalbi gibi bir kalbim olsa hem size bunu yazdığınız için dua eder hem bu parçayı çok sevdiğim için dua ederdim ....malesef kirlenmiş ve karanlık bir kalpten gelecek dua ne kadar kabul olur bilemeyeceğim ama acizane burdaki abilere hep dua ederim ...sizede dua ederim bu şiiri dinledikçe hep ederim zaten hep ...
Ynt: Güllerde ki Gül (s.a.v.)
Allah cc senden ebeden razı olsun..
keşke şu kısık lisanım biraz daha gür olsa idi emeğine karşı bir şeyler söylemek isterdim ...
Ben inanıyorum ki Rabbim size ahirette bunalrın mükafatlarından mahrum bırakmayacaktır ...
resim deki küçük kzın saf kalbi gibi bir kalbim olsa hem size bunu yazdığınız için dua eder hem bu parçayı çok sevdiğim için dua ederdim ....
malesef kirlenmiş ve karanlık bir kalpten gelecek dua ne kadar kabul olur bilemeyeceğim ama acizane burdaki abilere hep dua ederim ...
sizede dua ederim bu şiiri dinledikçe hep ederim zaten hep ...