_________________________________________________azrail görev başında :)
S SaYa Well-known member 28 Ağu 2007 #1 _________________________________________________azrail görev başında
M molla_zehra Well-known member 28 Ağu 2007 #3 ALLAH İYİLİĞİNİ VERE SAYA VALLAHİ ÇOK HOŞ YAA HEPSİ BİRBİRİNDEN KOMİK
S Sergerdan Well-known member 28 Ağu 2007 #4 Evet hepsi birbirinden komik,alkışşşşlarrrr Saya' ya. :angel: Yav rep de verdim gitti. ;D Yönetici miyim neyim 8)
Evet hepsi birbirinden komik,alkışşşşlarrrr Saya' ya. :angel: Yav rep de verdim gitti. ;D Yönetici miyim neyim 8)
S SaYa Well-known member 28 Ağu 2007 #6 lafzadi ' Alıntı: ÇOK GÜZLELDİİ..KARDEŞİMMM ALLAH RAZI OLSUNN Genişletmek için tıkla ... Allah sizdende razı olsun beğendiğinize sevindim.
lafzadi ' Alıntı: ÇOK GÜZLELDİİ..KARDEŞİMMM ALLAH RAZI OLSUNN Genişletmek için tıkla ... Allah sizdende razı olsun beğendiğinize sevindim.
T Tarihci19 Misafir 29 Ağu 2007 #10 illailayh ' Alıntı: en çok şu kokoş hanıma güldüm Genişletmek için tıkla ... ben de
S SaYa Well-known member 31 Ağu 2007 #13 amin ecmain inş. citos ' Alıntı: hepsi birbirinden guzel olmus gercekten.ALLAH razi olsun. Genişletmek için tıkla ... amin ecmain
amin ecmain inş. citos ' Alıntı: hepsi birbirinden guzel olmus gercekten.ALLAH razi olsun. Genişletmek için tıkla ... amin ecmain