Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Gülme Garanti
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Garib" data-source="post: 33623" data-attributes="member: 1249"><p><strong>Cevap: Gülme gARantii</strong></p><p></p><p><span style="color: Red"><em><strong><span style="color: Black">Urfalının Biri Mezarında Yatan Babasını Ziyaret ediyor:</span></strong></em></span></p><p><span style="color: Red"><em><strong></strong></em></span></p><p><span style="color: Red"><em><strong>Babo nasısan, eyimisen?</strong></em></span></p><p><span style="color: Red"><em><strong>Gene Fatihayı gaptın, keyfin yerinde.</strong></em></span></p><p><span style="color: Red"><em><strong>Oraları bilmem amma...</strong></em></span></p><p><span style="color: Red"><em><strong>Buraları bura olmaktan çıhmış gayri.</strong></em></span></p><p><span style="color: Red"><em><strong>Mezarıydan galksan,gafayı yersen.</strong></em></span></p><p><span style="color: Red"><em><strong>Öldüğüye sevinirsen.. .</strong></em></span></p><p><span style="color: Red"><em><strong></strong></em></span></p><p><span style="color: Red"><em><strong>Sıra geceleri bitti artık.</strong></em></span></p><p><span style="color: Red"><em><strong>Şindi Bitliste beş minare de yok.</strong></em></span></p><p><span style="color: Red"><em><strong>Hasangalasında caketim de galmamış.</strong></em></span></p><p><span style="color: Red"><em><strong>Hem Urfa dağlarında ceylanlar da gezmiy.</strong></em></span></p><p><span style="color: Red"><em><strong>Herkes: Şak-şuka, şaka da - şuka söylüy...</strong></em></span></p><p><span style="color: Red"><em><strong></strong></em></span></p><p><span style="color: Red"><em><strong>Ne mırranın, ne de gayfenin dadı galdı,</strong></em></span></p><p><span style="color: Red"><em><strong>Gayfenin neslisi çıkmış, südü de içinde.</strong></em></span></p><p><span style="color: Red"><em><strong>Gaçak çay da hepden gaçak olmuş,</strong></em></span></p><p><span style="color: Red"><em><strong>Sallama içiyler..</strong></em></span></p><p><span style="color: Red"><em><strong>Ahhh.. Şu gavur icadı televizyon yokmu?</strong></em></span></p><p><span style="color: Red"><em><strong>Tam üç tene eve aldım,gene de acans dinliyemiyem.</strong></em></span></p><p><span style="color: Red"><em><strong>Gumasının yüzünden gocasından ayrılan böyük gız,</strong></em></span></p><p><span style="color: Red"><em><strong>Yaseminin penceresinden bakmazsa göremiymiş.</strong></em></span></p><p><span style="color: Red"><em><strong>Öbür oğlan Gurtlar Vadisi.</strong></em></span></p><p><span style="color: Red"><em><strong>Hele o güççüğü yokmu ? Sen görmedin.</strong></em></span></p><p><span style="color: Red"><em><strong>Saçını hep Amerikan kesdiren,</strong></em></span></p><p><span style="color: Red"><em><strong>Gözü , gulağı oynuy namıssızın.</strong></em></span></p><p><span style="color: Red"><em><strong>Acun Firarda diy, başka bişey demiy</strong></em></span></p><p><span style="color: Red"><em><strong>Turizm dersine eyi geliymiş.</strong></em></span></p><p><span style="color: Red"><em><strong>Valla yalan,</strong></em></span></p><p><span style="color: Red"><em><strong>Mahsadı çıbıldak garılara baha...</strong></em></span></p><p><span style="color: Red"><em><strong></strong></em></span></p><p><span style="color: Red"><em><strong>Torunun Şehmuzla iftihar etmelisen,</strong></em></span></p><p><span style="color: Red"><em><strong>Aletirik Mehendisi çıktı.</strong></em></span></p><p><span style="color: Red"><em><strong>İş bulamadı, galdırım mehendisiyem diy.</strong></em></span></p><p><span style="color: Red"><em><strong>Galdırım da yok ya, çamırlarda debeleniy, duruy...</strong></em></span></p><p><span style="color: Red"><em><strong>Babo bi de telefon çıkmış,minnacık.</strong></em></span></p><p><span style="color: Red"><em><strong>Şalvarın cebine on tene sığar şerefsizim.</strong></em></span></p><p><span style="color: Red"><em><strong>Tele-fon amma teli,meli yok.</strong></em></span></p><p><span style="color: Red"><em><strong>Eyi bişey de çok yalan söylüy.</strong></em></span></p><p><span style="color: Red"><em><strong>Ben Siloyu tarlada görüyem,</strong></em></span></p><p><span style="color: Red"><em><strong>Aradığın gişiye ulaşılmıy diy.</strong></em></span></p><p><span style="color: Red"><em><strong>Ancaaa foturaf bilem çekiy vallaha...</strong></em></span></p><p><span style="color: Red"><em><strong></strong></em></span></p><p><span style="color: Red"><em><strong>Bu cümma rühuya hatim indirecektik;</strong></em></span></p><p><span style="color: Red"><em><strong>Mevlüt Hoca nazlanıy,boğazı ağrıymış.</strong></em></span></p><p><span style="color: Red"><em><strong>Yoh gendini üçaylara hazırlıymış...</strong></em></span></p><p><span style="color: Red"><em><strong>Eve iki tene CD göndermiş,</strong></em></span></p><p><span style="color: Red"><em><strong>Bunuyla gırk hatim iner demiş.</strong></em></span></p><p><span style="color: Red"><em><strong>Eh..Sen de bunuyla idare edersiy.</strong></em></span></p><p><span style="color: Red"><em><strong>Dünya işleri bitmiy.</strong></em></span></p><p><span style="color: Red"><em><strong>Şindi bana müsade;</strong></em></span></p><p><span style="color: Red"><em><strong>Aşağı kepir tarlaya gidiyim.</strong></em></span></p><p><span style="color: Red"><em><strong>Golf oynuyacağım da...</strong></em></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Garib, post: 33623, member: 1249"] [b]Cevap: Gülme gARantii[/b] [COLOR=Red][I][B][COLOR=Black]Urfalının Biri Mezarında Yatan Babasını Ziyaret ediyor:[/COLOR] Babo nasısan, eyimisen? Gene Fatihayı gaptın, keyfin yerinde. Oraları bilmem amma... Buraları bura olmaktan çıhmış gayri. Mezarıydan galksan,gafayı yersen. Öldüğüye sevinirsen.. . Sıra geceleri bitti artık. Şindi Bitliste beş minare de yok. Hasangalasında caketim de galmamış. Hem Urfa dağlarında ceylanlar da gezmiy. Herkes: Şak-şuka, şaka da - şuka söylüy... Ne mırranın, ne de gayfenin dadı galdı, Gayfenin neslisi çıkmış, südü de içinde. Gaçak çay da hepden gaçak olmuş, Sallama içiyler.. Ahhh.. Şu gavur icadı televizyon yokmu? Tam üç tene eve aldım,gene de acans dinliyemiyem. Gumasının yüzünden gocasından ayrılan böyük gız, Yaseminin penceresinden bakmazsa göremiymiş. Öbür oğlan Gurtlar Vadisi. Hele o güççüğü yokmu ? Sen görmedin. Saçını hep Amerikan kesdiren, Gözü , gulağı oynuy namıssızın. Acun Firarda diy, başka bişey demiy Turizm dersine eyi geliymiş. Valla yalan, Mahsadı çıbıldak garılara baha... Torunun Şehmuzla iftihar etmelisen, Aletirik Mehendisi çıktı. İş bulamadı, galdırım mehendisiyem diy. Galdırım da yok ya, çamırlarda debeleniy, duruy... Babo bi de telefon çıkmış,minnacık. Şalvarın cebine on tene sığar şerefsizim. Tele-fon amma teli,meli yok. Eyi bişey de çok yalan söylüy. Ben Siloyu tarlada görüyem, Aradığın gişiye ulaşılmıy diy. Ancaaa foturaf bilem çekiy vallaha... Bu cümma rühuya hatim indirecektik; Mevlüt Hoca nazlanıy,boğazı ağrıymış. Yoh gendini üçaylara hazırlıymış... Eve iki tene CD göndermiş, Bunuyla gırk hatim iner demiş. Eh..Sen de bunuyla idare edersiy. Dünya işleri bitmiy. Şindi bana müsade; Aşağı kepir tarlaya gidiyim. Golf oynuyacağım da...[/B][/I][/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Gülme Garanti
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…