Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Gülme Garanti
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Garib" data-source="post: 82575" data-attributes="member: 1249"><p><strong>Cevap: Gülme gARantii</strong></p><p></p><p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Red">gerizekalı</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Red">Öğretmenin okulda ki ilk günüydü.Ve öğrencilere şöyle dedi;</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Red">-Çocuklar kendini gerizekalı hisseden varsa,ayağa kalksın</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Red">demiş</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Red">Sınıftan çık çıkmamış ama sonun da bir çocuk ayağa kalkmış öğretmen sor muş</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Red">-Oğlum sen kendini gerizekalımı hissediyorsun???</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Red">Çocuk</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Red">-Hayır ama sadece sizin ayakta kalmanıza gönlüm razı olmadı</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Red">,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: DarkGreen">Adolf'un Çocukluğu</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: DarkGreen">20. yüzyilin basinda bir evde kucuk bir cocuk babasina sormus:</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: DarkGreen">- "Baba!, kedilerin kuyruklarini kesip kemer yapmak günah midir?"</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: DarkGreen">Baba ilgisizce;</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: DarkGreen">- "Günahtir evladim" demis</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: DarkGreen">- "Peki baba zencilerin derilerinden paspas yapmak günah midir?"</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: DarkGreen">- "O da gunahtir evladim"</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: DarkGreen">- "Peki baba japonlarin beyinlerinden corba yapmak gunah midir?"</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: DarkGreen">- "Ooofff! o da günahtir evladim"</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: DarkGreen">- " Peki baba yahudilerin yaglarindan sabun yapmak gunah midir?"</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: DarkGreen">Baba en sonunda dayanamaz:</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: DarkGreen">- "Degildir ulan. oooff bee Adolf , nerden aklina gelir boyle sorular sormak?!...</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: DarkGreen">,,,,,,,,,</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Indigo">Bir cinayet davası</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Indigo">Mahkemede bir cinayet davasi goruluyordu. Adamin katil oldugu hemen hemen kesindi, bunu goren davali avukatinin aklina bir seytanlik geldi.</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Indigo">"Bayanlar baylar... hepinize bir surprizim var" diyerek saatine bakti...</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Indigo">"Tam bir dakika sonra, muvekkilim tarafindan olduruldugu iddia edilen kisi bu mahkeme salonundan iceri girecek..."</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Indigo">Bunun uzerine hakim, seyirciler, butun kafalar mahkeme salonunun kapisina dondu... 1 dakika gecti... Hicbirsey olmadi... Bunun ardindan avukat:</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Indigo">"Bakin..." dedi.." Ortaya bu iddiayi attim ve hepiniz heyecan icinde kapiya bakip 1 dakika boyunca beklediniz. Bu gosteriyor ki gercekten ortada bir olu olduguna ve dolayisiyla muvekkilimin katil olduguna sizler tamamiyle inanmis degilsiniz..."</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Indigo">Bu sozun ardindan hakim kararini acikladi ve adami suclu buldu...</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Indigo">Avukat şok içinde:</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Indigo">"Ama nasıl olur? Az onceki gosteriden hepiniz etkilendiniz... Hepinizin</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Indigo">kapiya baktigini gordum!"</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Indigo">Hakim:</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Indigo">"Evet dogru... hepimiz baktik" dedi... "Ama muvekkiliniz bakmamisti!"</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Indigo">,,,,,,,,,,,,,,,,,,</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Red">Damadın Yemini</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Red">Kilisede dugunun baslamasina cok az zaman var. Damat rahibin yanina yaklasip fisildar:</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Red">- "Bakin. Size verecegim Ş100 karsiliginda evlilik yeminimizde birtakim degisiklikler yapmanizi istiyorum.. Hani su bana soracaginiz</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Red">'Sonsuza dek seveceginize, koruyacaginiza, sadik kalacaginiza yemin ediyor musunuz?' kismi var ya, onu metinden cikarmanizi istiyorum."</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Red">Rahip gulumseyerek basini sallar ve damat rahibin avucuna Ş100 sıkıştırıp iceri doner.</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Red">Ve dugun baslar, herkes yerini alir, gelin ve damat rahibin onunde bulusur ve yeminler okunmaya baslanir.</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Red">Sira damadin yeminine gelince damadin gozleri hain hain parlar ve rahip damata sorar:</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Red">- "....... esinizin daima bir adim gerisinden yuruyeceginize, her emrini ve dilegini yerine getireceginize, her sabah kahvaltisini hazirlayip ayagina kadar gotureceginize, ve ikiniz de yasadiginiz surece baska kadinlara yan gozle bile bakmayacaginiza yemin ediyor musunuz...?"</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Red">Tabi damadin bu beklenmedik is karsisinda gozleri faltasi gibi acilir. Saga sola bakar, bir yutkunur.. ve kisik bir sesle:</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Red">- "E..eee.. evet efendim"</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Red">Ama toren sona erdikten sonra damat hisimla rahibin karsisina dikilir:</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Red">- "Bir anlasma yaptigimizi saniyordum!!!!"</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Red">Rahip gulumseyerek cevaplar:</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Red">- "Esiniz daha iyi para verdi.." </span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Red">,,,,,,,,,,,,,,,</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Magenta">Sarışınlara Satmıyoruz</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Magenta">Genc ve guzel sarisin, alisveris merkezinin beyaz esya reyonuna girer ve saticiya sorar:</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Magenta">- "Su kucuk televizyonu almayi dusunuyorum, fiyati nedir ?"</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Magenta">- "Kusura bakmayin hanimefendi sarisinlara satis yapmiyoruz.!"</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Magenta">Genc kadin sinirlenir, evine gider, sacinin rengini degistirir ve ertesi gun magazaya geri gelir, ayni saticiya yaklasir ve:</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Magenta">- "Su kucuk televizyonu satin almak istiyorum." der</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Magenta">- "Kusura bakmayin hanimefendi sarisinlara satis yapmiyoruz !!!!"</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Magenta">Kadin iyice sinirlenmistir, solugu bir kuaforde alir, bu defa koklu bir degisiklik yapar, hatta makyajindan,goz rengine o tam bir esmer bombadir artik.. Ayni magazaya gider, ayni saticinin yanidadir ertesi gun:</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Magenta">- "Su kucuk sevimli beyaz renlki televizyon ne kadar ???"</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Magenta">- "Kusura bakmayin hanimefendi, sarisinlara satis yapmiyoruz"</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Magenta">- "Inanmiyorum, nasil anladiniz sarisin oldugumu, uc gundur kendimi esmere cevirmek icin yapmadigim kalmadi!"</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Magenta">- "Hanimefendi 3 gundur satinalmaya calistiginiz sey Mikrodalga firin!" </span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Magenta">,,,,,,,,,,,,,,,,</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Lime">sarışınların iddaası</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Lime">Íki sarışın beraber televizyonda bir kovboy filmi seyretmektedirler.</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Lime">Filmin bir düello sahnesinde birinci sarışın arkadaşına;</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Lime">- Var mısın 10 Lira iddiasına kısa boylu kovboy deüelloyu kazanacak.</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Lime">- Varım, uzun boylu kazanacak.</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Lime">Düelloyu kısa boylu kovboy kazanır. Kaybeden parayı uzatır.</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Lime">Kazanan sarışın: “Koy parayı çantana, ben bu filmi önceden görmüştüm“ der.</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Lime">Bunun üzerine kaybeden sarışın:</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Lime">-Ben de görmüştüm de, lakin bu sefer kısa boylu kovboyun tekrar kazanacağını hiç</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Lime">tahmin etmemiştim. </span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong>,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,</strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Teal">babanın mali</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Teal">bır gün temel ve karısı fadime uçakla yolculuk yapıyormuş uçak birden sallanınca fadime yan koltukta ki temeli dürtmüş -ula temel uçak düşi demiş.Temel - düşerse düşsün babanın malimi dur demiş</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Teal">,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Red">Bizim Karı</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Red">Mahkemede hakim, Temel'e sormus;</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Red">- Kiminle evlisin?</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Red">- Bizum kariylan!</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Red">Hakim sinirlenmis,;</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Red">- E, herhalde. Sen hic erkekle evlenen duydun mu?</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Red">- Duydum tabi, nasil duymadum!</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Red">- Kimmis,?</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Red">- Bizum kari. </span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Red">,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Sienna">Kayserili Askerde</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Sienna">Askerde komutan okuma bilenlerin öne cikmasini istemisti. Ortaya firlayan bir tanesinden süphelemis. Tekrar sorunca, asker,</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Sienna">- Okumam yazmam yok, ama Kayseriliyim, demis</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: Sienna">,,,,,,,,,,,,,,,,,</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Garib, post: 82575, member: 1249"] [b]Cevap: Gülme gARantii[/b] [CENTER][I][B][COLOR=Red]gerizekalı[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=Red]Öğretmenin okulda ki ilk günüydü.Ve öğrencilere şöyle dedi;[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=Red]-Çocuklar kendini gerizekalı hisseden varsa,ayağa kalksın[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=Red]demiş[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=Red]Sınıftan çık çıkmamış ama sonun da bir çocuk ayağa kalkmış öğretmen sor muş[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=Red]-Oğlum sen kendini gerizekalımı hissediyorsun???[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=Red]Çocuk[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=Red]-Hayır ama sadece sizin ayakta kalmanıza gönlüm razı olmadı[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=Red],,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=DarkGreen]Adolf'un Çocukluğu[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=DarkGreen]20. yüzyilin basinda bir evde kucuk bir cocuk babasina sormus:[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=DarkGreen]- "Baba!, kedilerin kuyruklarini kesip kemer yapmak günah midir?"[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=DarkGreen]Baba ilgisizce;[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=DarkGreen]- "Günahtir evladim" demis[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=DarkGreen]- "Peki baba zencilerin derilerinden paspas yapmak günah midir?"[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=DarkGreen]- "O da gunahtir evladim"[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=DarkGreen]- "Peki baba japonlarin beyinlerinden corba yapmak gunah midir?"[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=DarkGreen]- "Ooofff! o da günahtir evladim"[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=DarkGreen]- " Peki baba yahudilerin yaglarindan sabun yapmak gunah midir?"[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=DarkGreen]Baba en sonunda dayanamaz:[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=DarkGreen]- "Degildir ulan. oooff bee Adolf , nerden aklina gelir boyle sorular sormak?!...[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=DarkGreen],,,,,,,,,[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=Indigo]Bir cinayet davası[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=Indigo]Mahkemede bir cinayet davasi goruluyordu. Adamin katil oldugu hemen hemen kesindi, bunu goren davali avukatinin aklina bir seytanlik geldi.[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=Indigo]"Bayanlar baylar... hepinize bir surprizim var" diyerek saatine bakti...[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=Indigo]"Tam bir dakika sonra, muvekkilim tarafindan olduruldugu iddia edilen kisi bu mahkeme salonundan iceri girecek..."[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=Indigo]Bunun uzerine hakim, seyirciler, butun kafalar mahkeme salonunun kapisina dondu... 1 dakika gecti... Hicbirsey olmadi... Bunun ardindan avukat:[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=Indigo]"Bakin..." dedi.." Ortaya bu iddiayi attim ve hepiniz heyecan icinde kapiya bakip 1 dakika boyunca beklediniz. Bu gosteriyor ki gercekten ortada bir olu olduguna ve dolayisiyla muvekkilimin katil olduguna sizler tamamiyle inanmis degilsiniz..."[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=Indigo]Bu sozun ardindan hakim kararini acikladi ve adami suclu buldu...[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=Indigo]Avukat şok içinde:[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=Indigo]"Ama nasıl olur? Az onceki gosteriden hepiniz etkilendiniz... Hepinizin[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=Indigo]kapiya baktigini gordum!"[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=Indigo]Hakim:[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=Indigo]"Evet dogru... hepimiz baktik" dedi... "Ama muvekkiliniz bakmamisti!"[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=Indigo],,,,,,,,,,,,,,,,,,[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=Red]Damadın Yemini[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=Red]Kilisede dugunun baslamasina cok az zaman var. Damat rahibin yanina yaklasip fisildar:[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=Red]- "Bakin. Size verecegim Ş100 karsiliginda evlilik yeminimizde birtakim degisiklikler yapmanizi istiyorum.. Hani su bana soracaginiz[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=Red]'Sonsuza dek seveceginize, koruyacaginiza, sadik kalacaginiza yemin ediyor musunuz?' kismi var ya, onu metinden cikarmanizi istiyorum."[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=Red]Rahip gulumseyerek basini sallar ve damat rahibin avucuna Ş100 sıkıştırıp iceri doner.[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=Red]Ve dugun baslar, herkes yerini alir, gelin ve damat rahibin onunde bulusur ve yeminler okunmaya baslanir.[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=Red]Sira damadin yeminine gelince damadin gozleri hain hain parlar ve rahip damata sorar:[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=Red]- "....... esinizin daima bir adim gerisinden yuruyeceginize, her emrini ve dilegini yerine getireceginize, her sabah kahvaltisini hazirlayip ayagina kadar gotureceginize, ve ikiniz de yasadiginiz surece baska kadinlara yan gozle bile bakmayacaginiza yemin ediyor musunuz...?"[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=Red]Tabi damadin bu beklenmedik is karsisinda gozleri faltasi gibi acilir. Saga sola bakar, bir yutkunur.. ve kisik bir sesle:[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=Red]- "E..eee.. evet efendim"[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=Red]Ama toren sona erdikten sonra damat hisimla rahibin karsisina dikilir:[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=Red]- "Bir anlasma yaptigimizi saniyordum!!!!"[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=Red]Rahip gulumseyerek cevaplar:[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=Red]- "Esiniz daha iyi para verdi.." [/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=Red],,,,,,,,,,,,,,,[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=Magenta]Sarışınlara Satmıyoruz[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=Magenta]Genc ve guzel sarisin, alisveris merkezinin beyaz esya reyonuna girer ve saticiya sorar:[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=Magenta]- "Su kucuk televizyonu almayi dusunuyorum, fiyati nedir ?"[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=Magenta]- "Kusura bakmayin hanimefendi sarisinlara satis yapmiyoruz.!"[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=Magenta]Genc kadin sinirlenir, evine gider, sacinin rengini degistirir ve ertesi gun magazaya geri gelir, ayni saticiya yaklasir ve:[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=Magenta]- "Su kucuk televizyonu satin almak istiyorum." der[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=Magenta]- "Kusura bakmayin hanimefendi sarisinlara satis yapmiyoruz !!!!"[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=Magenta]Kadin iyice sinirlenmistir, solugu bir kuaforde alir, bu defa koklu bir degisiklik yapar, hatta makyajindan,goz rengine o tam bir esmer bombadir artik.. Ayni magazaya gider, ayni saticinin yanidadir ertesi gun:[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=Magenta]- "Su kucuk sevimli beyaz renlki televizyon ne kadar ???"[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=Magenta]- "Kusura bakmayin hanimefendi, sarisinlara satis yapmiyoruz"[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=Magenta]- "Inanmiyorum, nasil anladiniz sarisin oldugumu, uc gundur kendimi esmere cevirmek icin yapmadigim kalmadi!"[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=Magenta]- "Hanimefendi 3 gundur satinalmaya calistiginiz sey Mikrodalga firin!" [/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=Magenta],,,,,,,,,,,,,,,,[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=Lime]sarışınların iddaası[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=Lime]Íki sarışın beraber televizyonda bir kovboy filmi seyretmektedirler.[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=Lime]Filmin bir düello sahnesinde birinci sarışın arkadaşına;[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=Lime]- Var mısın 10 Lira iddiasına kısa boylu kovboy deüelloyu kazanacak.[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=Lime]- Varım, uzun boylu kazanacak.[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=Lime]Düelloyu kısa boylu kovboy kazanır. Kaybeden parayı uzatır.[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=Lime]Kazanan sarışın: “Koy parayı çantana, ben bu filmi önceden görmüştüm“ der.[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=Lime]Bunun üzerine kaybeden sarışın:[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=Lime]-Ben de görmüştüm de, lakin bu sefer kısa boylu kovboyun tekrar kazanacağını hiç[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=Lime]tahmin etmemiştim. [/COLOR][/B][/I] [I][B],,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,[/B][/I] [I][B][COLOR=Teal]babanın mali[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=Teal]bır gün temel ve karısı fadime uçakla yolculuk yapıyormuş uçak birden sallanınca fadime yan koltukta ki temeli dürtmüş -ula temel uçak düşi demiş.Temel - düşerse düşsün babanın malimi dur demiş[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=Teal],,,,,,,,,,,,,,,,,,,,[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=Red]Bizim Karı[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=Red]Mahkemede hakim, Temel'e sormus;[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=Red]- Kiminle evlisin?[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=Red]- Bizum kariylan![/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=Red]Hakim sinirlenmis,;[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=Red]- E, herhalde. Sen hic erkekle evlenen duydun mu?[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=Red]- Duydum tabi, nasil duymadum![/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=Red]- Kimmis,?[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=Red]- Bizum kari. [/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=Red],,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=Sienna]Kayserili Askerde[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=Sienna]Askerde komutan okuma bilenlerin öne cikmasini istemisti. Ortaya firlayan bir tanesinden süphelemis. Tekrar sorunca, asker,[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=Sienna]- Okumam yazmam yok, ama Kayseriliyim, demis[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=Sienna],,,,,,,,,,,,,,,,,[/COLOR][/B][/I] [/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Gülme Garanti
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…