Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Gülme Garanti
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Garib" data-source="post: 84016" data-attributes="member: 1249"><p><strong>Cevap: Gülme gARantii</strong></p><p></p><p><span style="color: Red"><em>Siyasal gerginliğin dşında iki toplumun insanlarının arasındaki sosyo-kültürel farklılığın da büyük boyutlara ulastığı bir dönem de, bir Türk gurbetçisinin evi: Küçük oğlan, akşam üstü okuldan gelmiş... Kapıdan girer girmez:</em></span></p><p><span style="color: Red"><em>'Anne!' diye seslenmiş, 'ben Alman oldum!'</em></span></p><p><span style="color: Red"><em>Annesi:'O nasil söz? Sakın bir daha tekrarlama...'</em></span></p><p><span style="color: Red"><em>'Anne ben Alman oldum. Bugün sınıfta karar verdik. Ben Almanım artık...</em></span></p><p><span style="color: Red"><em>'Annesi 'sus' bakayım diye tiz perdeden bağırırken,babası da içerden duyup kosmuş. Bir tokat, bir tokat daha... Çocuk bir yandan yediği dayaktan korunmaya çalışırken, bir yandan da konuşmasını sürdürüyormuş:</em></span></p><p><span style="color: Red"><em>'Şu dünyanin işine bakın! Alman oldum. Yarım saat sonra Türklerle başım derde girdi!.</em></span></p><p>,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,</p><p><span style="color: Green">Erzurum'daTrafik lambaları şehre yeni konulmuş.Trafik polisi kırmızı ışıkta geçen Teyzeye</span></p><p><span style="color: Green">çıkışıyor Teyze teyze dur nereye gidiyorsun </span></p><p><span style="color: Green">Teyze çok kızgın cevap veriyor :</span></p><p><span style="color: Green"> VIŞŞŞ devamsız,erimden izin almışam gaynımgile gidirem sene ne </span></p><p>,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,</p><p><span style="color: Navy">Bir işyerine bilgisayar ve stok programı satılır.</span></p><p><span style="color: Navy">Teknik servis elemanı bilgisayarı işyerine kurduktan sonra stok programının kullanımı ile ilgili bilgi verir ve ayrılır.</span></p><p><span style="color: Navy">Aradan bir iki saat geçer, işyerinden</span></p><p><span style="color: Navy">telefon:</span></p><p><span style="color: Navy"></span></p><p><span style="color: Navy">-"Kardeşim sizin anlattığınız gibi yapirem fakat program düzgün çalışmiir." Teknik servis elemanı sorar:</span></p><p><span style="color: Navy">-"Nasıl yapıyorsunuz?"</span></p><p><span style="color: Navy"></span></p><p><span style="color: Navy">-"Senin anlattığın gibi."</span></p><p><span style="color: Navy"></span></p><p><span style="color: Navy">-"Hata ne?"</span></p><p><span style="color: Navy"></span></p><p><span style="color: Navy">-"Yazdığım bilgiler kaydetmeme rağmen saklanmir."</span></p><p><span style="color: Navy"></span></p><p><span style="color: Navy">-"İşlem basamaklarını tek tek anlatın."</span></p><p><span style="color: Navy"></span></p><p><span style="color: Navy">-"Tamam" diyor ve başlıyor anlatmaya...</span></p><p><span style="color: Navy"></span></p><p><span style="color: Navy">"Programı açirem. Malın adı bölümüne adını, adedi bölümüne adedini, birim fiyatını vb. yazirem.</span></p><p><span style="color: Navy">Hepsini yazdıktan sonra senin anlattığın gibi kayıt bölümüne basirem.</span></p><p><span style="color: Navy">Ekrana bir yazı geliyir: Kaydetmek ister misiniz? E/H yazısı çıkir.</span></p><p><span style="color: Navy"></span></p><p><span style="color: Navy">Ben de diyirem Hee...</span></p><p>,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,</p><p><span style="color: Indigo">berkant,okula gitmek için hazırlığını tamamlamıştı.kahvaltısını yapan babasına:</span></p><p><span style="color: Indigo">-baba, beni okula arabayla götürür müsün?</span></p><p><span style="color: Indigo">-okulun çok yakın oğlum! Allah bize niçin iki ayak verdi?</span></p><p><span style="color: Indigo">-birigaz pedalına diğeride pedala basmak için babacığım.</span>..</p><p>,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,</p><p> <span style="color: DarkRed">bir gün bir sınıfa müfettiş gelecekmiş öğretmen demişki ali oğlum sen ahmet'in dediklerini diyeceksin demiş alide tamam demiş müfettiş gelmiş</span></p><p><span style="color: DarkRed">ahmete sormuş:</span></p><p><span style="color: DarkRed">istanbul'u kim fethetti</span></p><p><span style="color: DarkRed">ahmet:</span></p><p><span style="color: DarkRed">fatih sultan mehmet demiş</span></p><p><span style="color: DarkRed">müfettiş:</span></p><p><span style="color: DarkRed">kaç yılında:</span></p><p><span style="color: DarkRed">ahmet:</span></p><p><span style="color: DarkRed">1453 demiş</span></p><p><span style="color: DarkRed">müfettiş:Ş</span></p><p><span style="color: DarkRed">pekii uzayda canlı varmıdır?</span></p><p><span style="color: DarkRed">ahmet:</span></p><p><span style="color: DarkRed">bilinmiyor ama araştırılıyor demiş</span></p><p><span style="color: DarkRed">müfettiş:</span></p><p><span style="color: DarkRed">aferin sana oyurabilirsin demiş ali'yi kaldırmış</span></p><p><span style="color: DarkRed">müfettiş:</span></p><p><span style="color: DarkRed">adın nedemiş</span></p><p><span style="color: DarkRed">ali:</span></p><p><span style="color: DarkRed">fatih sultan mehmet demiş</span></p><p><span style="color: DarkRed">müfettiş:</span></p><p><span style="color: DarkRed">kaç yaşındasın demiş</span></p><p><span style="color: DarkRed">ali:</span></p><p><span style="color: DarkRed">1453 demiş</span></p><p><span style="color: DarkRed">müfettiş:</span></p><p><span style="color: DarkRed">oğlum sen delimisindemiş</span></p><p><span style="color: DarkRed">ali:</span></p><p><span style="color: DarkRed">bilinmiyor ama araştırılıyor efendim demişşş </span></p><p>,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,</p><p><strong><span style="color: Black">-Öğretmen öğrencilere sormuş ''ALLAH bizim cennete gitmemizi istiyor niye cehennemine koyuyor?</span></strong></p><p><strong><span style="color: Black"></span></strong></p><p><strong><span style="color: Black">Çocuğun biriside öğretmene şöyle bi soru sorar</span></strong></p><p><strong><span style="color: Black"></span></strong></p><p><strong><span style="color: Black">-''Hocam siz bizim 5 almamızı istiyosunuz da niye sınav yapıyosunuz''</span></strong></p><p>,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,</p><p><span style="color: Green">Bir gün okula bir dinci gelmiş çoculara adlarını soruyormuş bi çocuğu kaldırmış adını sormuş fatih demiş</span></p><p><span style="color: Green">Dinci:sen bize bi fatiha duası oku demiş okumuş yerine oturmuş. bir kişi daha kaldırmış adını sormuş kevser demiş dinci sen bize kevser duasu oku demiş okumuş yerine oturmuş. dinci köşeye sinmiş olan bir öğrenciyi kaldırmış adını sormuş yasin demiş ama arkadaşlar kısaca suphaneke derler demiş</span></p><p>,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,</p><p><strong><span style="color: Red">dilbilgisi dersinde bayan öğretmen zamanları anlatıyordu ve örneklerle açıklamasını sürdürdü</span></strong></p><p><strong><span style="color: Red">-eğer,bengüzeldim,dersem bu geçmiş zamandır.eğer ben güzelim dersem,bu ne olur çocuklar?alper arkadan bağardı: koca bir yalan!...</span></strong></p><p>,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,</p><p><em><strong><span style="color: Black">Renkli kişiliği ve düşük not vermesi ile öğrencileri arasında özel bir üne sahip olan felsefe öğretmeni, sınav yapacağı gün öğrencilere, önce kâğıt ve kalemlerini hazırlamalarını söyledi, sonra da sandalyesini kaldırıp masanın üzerine koydu.</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: Black">Sonra:</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: Black">"Sınav sorumu soruyorum" dedi. "Bu sandalyenin var olmadığını</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: Black">kanıtlayınız."</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: Black">Sıfırcı felsefe öğretmeni, sınav kâğıtlarını okuduktan sonra, bu konudaki ününe gölge düşüreceğini bilmesine rağmen, hayatında ilk kez bir öğrencisine yüz üzerinden yüz vermek zorunda kaldı.</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: Black">Öğrencinin sınav kâğıdında yalnızca şu iki sözcük yer alıyordu:</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: Black">- Hangi sandalyenin?</span></strong></em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Garib, post: 84016, member: 1249"] [b]Cevap: Gülme gARantii[/b] [COLOR=Red][I]Siyasal gerginliğin dşında iki toplumun insanlarının arasındaki sosyo-kültürel farklılığın da büyük boyutlara ulastığı bir dönem de, bir Türk gurbetçisinin evi: Küçük oğlan, akşam üstü okuldan gelmiş... Kapıdan girer girmez: 'Anne!' diye seslenmiş, 'ben Alman oldum!' Annesi:'O nasil söz? Sakın bir daha tekrarlama...' 'Anne ben Alman oldum. Bugün sınıfta karar verdik. Ben Almanım artık... 'Annesi 'sus' bakayım diye tiz perdeden bağırırken,babası da içerden duyup kosmuş. Bir tokat, bir tokat daha... Çocuk bir yandan yediği dayaktan korunmaya çalışırken, bir yandan da konuşmasını sürdürüyormuş: 'Şu dünyanin işine bakın! Alman oldum. Yarım saat sonra Türklerle başım derde girdi!.[/I][/COLOR] ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, [COLOR=Green]Erzurum'daTrafik lambaları şehre yeni konulmuş.Trafik polisi kırmızı ışıkta geçen Teyzeye çıkışıyor Teyze teyze dur nereye gidiyorsun Teyze çok kızgın cevap veriyor : VIŞŞŞ devamsız,erimden izin almışam gaynımgile gidirem sene ne [/COLOR] ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, [COLOR=Navy]Bir işyerine bilgisayar ve stok programı satılır. Teknik servis elemanı bilgisayarı işyerine kurduktan sonra stok programının kullanımı ile ilgili bilgi verir ve ayrılır. Aradan bir iki saat geçer, işyerinden telefon: -"Kardeşim sizin anlattığınız gibi yapirem fakat program düzgün çalışmiir." Teknik servis elemanı sorar: -"Nasıl yapıyorsunuz?" -"Senin anlattığın gibi." -"Hata ne?" -"Yazdığım bilgiler kaydetmeme rağmen saklanmir." -"İşlem basamaklarını tek tek anlatın." -"Tamam" diyor ve başlıyor anlatmaya... "Programı açirem. Malın adı bölümüne adını, adedi bölümüne adedini, birim fiyatını vb. yazirem. Hepsini yazdıktan sonra senin anlattığın gibi kayıt bölümüne basirem. Ekrana bir yazı geliyir: Kaydetmek ister misiniz? E/H yazısı çıkir. Ben de diyirem Hee...[/COLOR] ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, [COLOR=Indigo]berkant,okula gitmek için hazırlığını tamamlamıştı.kahvaltısını yapan babasına: -baba, beni okula arabayla götürür müsün? -okulun çok yakın oğlum! Allah bize niçin iki ayak verdi? -birigaz pedalına diğeride pedala basmak için babacığım.[/COLOR].. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, [COLOR=DarkRed]bir gün bir sınıfa müfettiş gelecekmiş öğretmen demişki ali oğlum sen ahmet'in dediklerini diyeceksin demiş alide tamam demiş müfettiş gelmiş ahmete sormuş: istanbul'u kim fethetti ahmet: fatih sultan mehmet demiş müfettiş: kaç yılında: ahmet: 1453 demiş müfettiş:Ş pekii uzayda canlı varmıdır? ahmet: bilinmiyor ama araştırılıyor demiş müfettiş: aferin sana oyurabilirsin demiş ali'yi kaldırmış müfettiş: adın nedemiş ali: fatih sultan mehmet demiş müfettiş: kaç yaşındasın demiş ali: 1453 demiş müfettiş: oğlum sen delimisindemiş ali: bilinmiyor ama araştırılıyor efendim demişşş [/COLOR] ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, [B][COLOR=Black]-Öğretmen öğrencilere sormuş ''ALLAH bizim cennete gitmemizi istiyor niye cehennemine koyuyor? Çocuğun biriside öğretmene şöyle bi soru sorar -''Hocam siz bizim 5 almamızı istiyosunuz da niye sınav yapıyosunuz''[/COLOR][/B] ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, [COLOR=Green]Bir gün okula bir dinci gelmiş çoculara adlarını soruyormuş bi çocuğu kaldırmış adını sormuş fatih demiş Dinci:sen bize bi fatiha duası oku demiş okumuş yerine oturmuş. bir kişi daha kaldırmış adını sormuş kevser demiş dinci sen bize kevser duasu oku demiş okumuş yerine oturmuş. dinci köşeye sinmiş olan bir öğrenciyi kaldırmış adını sormuş yasin demiş ama arkadaşlar kısaca suphaneke derler demiş[/COLOR] ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, [B][COLOR=Red]dilbilgisi dersinde bayan öğretmen zamanları anlatıyordu ve örneklerle açıklamasını sürdürdü -eğer,bengüzeldim,dersem bu geçmiş zamandır.eğer ben güzelim dersem,bu ne olur çocuklar?alper arkadan bağardı: koca bir yalan!...[/COLOR][/B] ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, [I][B][COLOR=Black]Renkli kişiliği ve düşük not vermesi ile öğrencileri arasında özel bir üne sahip olan felsefe öğretmeni, sınav yapacağı gün öğrencilere, önce kâğıt ve kalemlerini hazırlamalarını söyledi, sonra da sandalyesini kaldırıp masanın üzerine koydu. Sonra: "Sınav sorumu soruyorum" dedi. "Bu sandalyenin var olmadığını kanıtlayınız." Sıfırcı felsefe öğretmeni, sınav kâğıtlarını okuduktan sonra, bu konudaki ününe gölge düşüreceğini bilmesine rağmen, hayatında ilk kez bir öğrencisine yüz üzerinden yüz vermek zorunda kaldı. Öğrencinin sınav kâğıdında yalnızca şu iki sözcük yer alıyordu: - Hangi sandalyenin?[/COLOR][/B][/I] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Gülme Garanti
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…