Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Gülme Garanti
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Garib" data-source="post: 88248" data-attributes="member: 1249"><p><strong>Cevap: Gülme gARantii</strong></p><p></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black">Erkekler ne soyler ne soylemek ister :027:.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><span style="color: Red"> "BEN BALIĞA ÇIKIYORUM"</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><span style="color: Red">ÇEVİRİSİ:</span> Ben elimde bir çubukla bütün gün sandalda oturucam, denizde yüzen balıkları izleyeceğim"</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><span style="color: Red"></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><span style="color: Red">2. "BU ERKEKLERİ İLGİLENDİREN BİRŞEY"</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><span style="color: Red">ÇEVİRİSİ:</span> "Bunun bilinen bir mantıklı açıklaması yok, Boşuna uğrasma hiçbir mantık kalıbına sokamazsın."</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><span style="color: Red"></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><span style="color: Red">3."YEMEĞE YARDIM EDİYİM Mİ?"</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><span style="color: Red">ÇEVİRİSİ: </span>"Yemek neden hala masaya gelmedi?"</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><span style="color: Red"></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><span style="color: Red">4. "EVET TATLIM... HAKLISIN SEVGİLİM"</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><span style="color: Red">ÇEVİRİSİ</span>: Çevirisi yok.. onlar bu sözleri periodik olarak söylemeleri için şartlandırılmıştır.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><span style="color: Red"></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><span style="color: Red">5. "BUNU ANLATMAK ÇOK UZUN SÜRER"</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><span style="color: Red">ÇEVİRİSİ: </span>"Bu lanet şeyin nasıl çalıştığı hakkında hiçbir fikrim yok"</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><span style="color: Red"></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><span style="color: Red">6. "ELBETTE SENİ DİNLİYORDUM TATLIM;SADECE AKLIMDA BİR SÜRÜ KARMAŞIK ŞEY VAR"</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><span style="color: Red">ÇEVİRİSİ: </span>"neden evlendimki </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><span style="color: Red">7. "SEVGİLİM BİRAZ ARA VER, SABAHTAN BERİ EVİ TEMİZLİYCEM DİYE HELAK OLDUN"</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black">ÇEVİRİSİ: "Şu elektrikli süpürgeyi artık sustursan iyi olucak, filmin içine ettin!!"</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><span style="color: Red"></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><span style="color: Red">8. "HMMM EVET ÇOK İLGİNÇ HAYATIM."</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><span style="color: Red">ÇEVİRİS</span>İ: "Sen hala konuşuyor musun?"</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><span style="color: Red"></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><span style="color: Red">9. "HAFIZAM PEK İYİ DEĞİLDİR BİLİYORSUN"</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><span style="color: Red">ÇEVİRİSİ</span>: "American Pie'ın sözlerini hatırlıyorum,tuttugum takımın maclarını hatırlıyorum, bugüne kadarki bütün arabalarımın teknik özelliklerini hatırlıyorum ama senin doğumgününü unuttum"</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><span style="color: Red">10. "SENİ DÜŞÜNÜYORDUM VE SANA BU GÜLLERİ GETİRDİM CANIM".</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><span style="color: Red">ÇEVİRİSİ: </span>"ise getirmisler israf olmasın</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><span style="color: Red">11."ENDİŞELENME TATLIM, ALT TARAFI KÜÇÜK BİR KESİK"</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><span style="color: Red">ÇEVİRİSİ: "</span>Aslında tam damarı kestim ama gebericeğimi bilsem canımın ne kadar acıdığını itiraf etmiycem"</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><span style="color: Red"></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><span style="color: Red">12. "HEY, BUNU YAPMAK İÇİN NEDENLERİM VAR"</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><span style="color: Red">ÇEVİRİSİ: </span>"...Ve en kısa zamanda iyi bir tane bulsam iyi olucak"</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><span style="color: Red"></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><span style="color: Red">13. "HANİ NEREYE DÜŞTÜ?? BULAMIYORUM İŞTE!!"</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><span style="color: Red">ÇEVİRİS</span>İ: "Yakalamak için ellerimi açtım ama yakalayamadım, dolayısıyla attığın gibi kendin bul"</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><span style="color: Red"></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><span style="color: Red">14. "YİNE NE YAPTIM?"</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><span style="color: Red">ÇEVİRİSİ: </span>"Yine nasıl yakaladın???"</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><span style="color: Red"></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><span style="color: Red">15. "TABİİ Kİ SENİ DUYDUM TATLIM"</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><span style="color: Red">ÇEVİRİSİ: </span>"Ne söylediğin hakkında hiçbir fikrim yok ve umarım dinliyormuş gibi yaptığımı anlayınca 3 saat bağırıp çağırmazsın"</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><span style="color: Red"></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><span style="color: Red">16. "BİLİYORSUN GÜZELİM BEN BAŞKASINI SEVEMEM"</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><span style="color: Red">ÇEVİRİSİ:</span> "Senin çığlıklarına bile zar zor alıştım ve daha kötüsüyle karşılaşma riskini göze alamam"</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><span style="color: Red"></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><span style="color: Red">17. "MUHTEŞEM GÖRÜNÜYORSUN"</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><span style="color: Red">ÇEVİRİSİ:</span> "Allahım ne olur bu denediğin son elbise olsun yoksa kalp krizi geçiricem"</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><span style="color: Red"></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><span style="color: Red">18. "SAKİN OL KAYBOLMUŞ FALAN DEĞİLİZ..NERDE OLDUĞUMUZU BİLİYORUM"</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><span style="color: Red">ÇEVİRİSİ</span>: "Bizi kimse bulamayacak</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black">alıntı :038:</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black">__________________</span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Garib, post: 88248, member: 1249"] [b]Cevap: Gülme gARantii[/b] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=Black]Erkekler ne soyler ne soylemek ister :027:. [COLOR=Red] "BEN BALIĞA ÇIKIYORUM" ÇEVİRİSİ:[/COLOR] Ben elimde bir çubukla bütün gün sandalda oturucam, denizde yüzen balıkları izleyeceğim" [COLOR=Red] 2. "BU ERKEKLERİ İLGİLENDİREN BİRŞEY" ÇEVİRİSİ:[/COLOR] "Bunun bilinen bir mantıklı açıklaması yok, Boşuna uğrasma hiçbir mantık kalıbına sokamazsın." [COLOR=Red] 3."YEMEĞE YARDIM EDİYİM Mİ?" ÇEVİRİSİ: [/COLOR]"Yemek neden hala masaya gelmedi?" [COLOR=Red] 4. "EVET TATLIM... HAKLISIN SEVGİLİM" ÇEVİRİSİ[/COLOR]: Çevirisi yok.. onlar bu sözleri periodik olarak söylemeleri için şartlandırılmıştır. [COLOR=Red] 5. "BUNU ANLATMAK ÇOK UZUN SÜRER" ÇEVİRİSİ: [/COLOR]"Bu lanet şeyin nasıl çalıştığı hakkında hiçbir fikrim yok" [COLOR=Red] 6. "ELBETTE SENİ DİNLİYORDUM TATLIM;SADECE AKLIMDA BİR SÜRÜ KARMAŞIK ŞEY VAR" ÇEVİRİSİ: [/COLOR]"neden evlendimki [COLOR=Red]7. "SEVGİLİM BİRAZ ARA VER, SABAHTAN BERİ EVİ TEMİZLİYCEM DİYE HELAK OLDUN"[/COLOR] ÇEVİRİSİ: "Şu elektrikli süpürgeyi artık sustursan iyi olucak, filmin içine ettin!!" [COLOR=Red] 8. "HMMM EVET ÇOK İLGİNÇ HAYATIM." ÇEVİRİS[/COLOR]İ: "Sen hala konuşuyor musun?" [COLOR=Red] 9. "HAFIZAM PEK İYİ DEĞİLDİR BİLİYORSUN" ÇEVİRİSİ[/COLOR]: "American Pie'ın sözlerini hatırlıyorum,tuttugum takımın maclarını hatırlıyorum, bugüne kadarki bütün arabalarımın teknik özelliklerini hatırlıyorum ama senin doğumgününü unuttum" [COLOR=Red]10. "SENİ DÜŞÜNÜYORDUM VE SANA BU GÜLLERİ GETİRDİM CANIM". ÇEVİRİSİ: [/COLOR]"ise getirmisler israf olmasın [COLOR=Red]11."ENDİŞELENME TATLIM, ALT TARAFI KÜÇÜK BİR KESİK" ÇEVİRİSİ: "[/COLOR]Aslında tam damarı kestim ama gebericeğimi bilsem canımın ne kadar acıdığını itiraf etmiycem" [COLOR=Red] 12. "HEY, BUNU YAPMAK İÇİN NEDENLERİM VAR" ÇEVİRİSİ: [/COLOR]"...Ve en kısa zamanda iyi bir tane bulsam iyi olucak" [COLOR=Red] 13. "HANİ NEREYE DÜŞTÜ?? BULAMIYORUM İŞTE!!" ÇEVİRİS[/COLOR]İ: "Yakalamak için ellerimi açtım ama yakalayamadım, dolayısıyla attığın gibi kendin bul" [COLOR=Red] 14. "YİNE NE YAPTIM?" ÇEVİRİSİ: [/COLOR]"Yine nasıl yakaladın???" [COLOR=Red] 15. "TABİİ Kİ SENİ DUYDUM TATLIM" ÇEVİRİSİ: [/COLOR]"Ne söylediğin hakkında hiçbir fikrim yok ve umarım dinliyormuş gibi yaptığımı anlayınca 3 saat bağırıp çağırmazsın" [COLOR=Red] 16. "BİLİYORSUN GÜZELİM BEN BAŞKASINI SEVEMEM" ÇEVİRİSİ:[/COLOR] "Senin çığlıklarına bile zar zor alıştım ve daha kötüsüyle karşılaşma riskini göze alamam" [COLOR=Red] 17. "MUHTEŞEM GÖRÜNÜYORSUN" ÇEVİRİSİ:[/COLOR] "Allahım ne olur bu denediğin son elbise olsun yoksa kalp krizi geçiricem" [COLOR=Red] 18. "SAKİN OL KAYBOLMUŞ FALAN DEĞİLİZ..NERDE OLDUĞUMUZU BİLİYORUM" ÇEVİRİSİ[/COLOR]: "Bizi kimse bulamayacak alıntı :038: __________________[/COLOR][/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Gülme Garanti
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…