Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Gülme Garanti
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Garib" data-source="post: 94702" data-attributes="member: 1249"><p><strong>Cevap: Gülme gARantii</strong></p><p></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>sonunda Admin kendini banladı :027:</strong></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>Abi seni kim banladı ya?</strong></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>+Ben kendimi banladım</strong></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>-Delimisin abi sen?</strong></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>+Banlanmamış olsam şu anda senide banlardım</strong></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>-----------------------------------------</strong></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>-Abi hayırdır nasıl oldu bu?</strong></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>+Ben kendimi banladım dost</strong></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>-Niye nolduki abi?</strong></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>+Sanal dünya beni sıktı dost gerçek dünyanın admini olacağım</strong></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>------------------------------------------</strong></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>-Ban yemişsin abi nasıl oldu bu?</strong></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>+Banladım kendimi</strong></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>-Nedenki?</strong></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>+Banlanmanın nasıl bir duygu olduğunu yaşamak istedim</strong></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>------------------------------------------</strong></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>-Abi seni kim banladı?</strong></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>+Ben</strong></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>-Nasıl yani?</strong></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>+Kendime saygısızlık yaptım</strong></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>------------------------------------------</strong></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>-Ne oldu abi?</strong></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>+Banlandım</strong></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>-Kim yaptı?</strong></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>+Yalnıslıkla kendimi banladım</strong></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>------------------------------------------</strong></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>-Abi ne oldu?</strong></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>+Kendimi banladım ismail</strong></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>-Şimdi bizi kim banlayacak?</strong></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>+Herkez kendini banlayacak artık</strong></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>------------------------------------------</strong></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>-Ne yaptın abi?</strong></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>+Banladım kendimi</strong></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>-Nasıl yaparsın abi bunu nasıl kıyarsın kendine?</strong></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>+Forum ağır geldi</strong></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>------------------------------------------</strong></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>-Abi banlanmışsın?</strong></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>+Evet</strong></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>-Kim yaptı?</strong></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>+Ben</strong></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>-Niye</strong></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>+Hatalıydım banlamasaydım vicdanım beni rahat bırakmazdı</strong></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>-Nolacak şimdi?</strong></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>+Dağılın artık herşey bitti</strong></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>------------------------------------------</strong></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>-Abi ne yaptın sen?</strong></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>+Kendimi banladım</strong></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>-Neden?</strong></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>+İçim rahat etmedi bu adminlik bana babamdan miras kaldı hatta tagım bile babam sağolsun dikkat edersen. Elalem arkamdan konusuyodu. Şimdi tekrar üye olup kendi alın terimle admin olacağım.</strong></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Garib, post: 94702, member: 1249"] [b]Cevap: Gülme gARantii[/b] [FONT=Comic Sans MS][B]sonunda Admin kendini banladı :027: Abi seni kim banladı ya? +Ben kendimi banladım -Delimisin abi sen? +Banlanmamış olsam şu anda senide banlardım ----------------------------------------- -Abi hayırdır nasıl oldu bu? +Ben kendimi banladım dost -Niye nolduki abi? +Sanal dünya beni sıktı dost gerçek dünyanın admini olacağım ------------------------------------------ -Ban yemişsin abi nasıl oldu bu? +Banladım kendimi -Nedenki? +Banlanmanın nasıl bir duygu olduğunu yaşamak istedim ------------------------------------------ -Abi seni kim banladı? +Ben -Nasıl yani? +Kendime saygısızlık yaptım ------------------------------------------ -Ne oldu abi? +Banlandım -Kim yaptı? +Yalnıslıkla kendimi banladım ------------------------------------------ -Abi ne oldu? +Kendimi banladım ismail -Şimdi bizi kim banlayacak? +Herkez kendini banlayacak artık ------------------------------------------ -Ne yaptın abi? +Banladım kendimi -Nasıl yaparsın abi bunu nasıl kıyarsın kendine? +Forum ağır geldi ------------------------------------------ -Abi banlanmışsın? +Evet -Kim yaptı? +Ben -Niye +Hatalıydım banlamasaydım vicdanım beni rahat bırakmazdı -Nolacak şimdi? +Dağılın artık herşey bitti ------------------------------------------ -Abi ne yaptın sen? +Kendimi banladım -Neden? +İçim rahat etmedi bu adminlik bana babamdan miras kaldı hatta tagım bile babam sağolsun dikkat edersen. Elalem arkamdan konusuyodu. Şimdi tekrar üye olup kendi alın terimle admin olacağım.[/B][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Gülme Garanti
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…