Gülmeyenler Bahçesi.. gözyaşları olmayanlar girmesin...

Nevzatt

Well-known member
2711398lgci9nz8.jpg

52040392lw8.jpg

öyle bir bahçeki bu bahçe Gülmeyenler Bahçesi,
öyle bir bahçeki gözyaşları suluyor burda gülleri,
öyle bir bahçeki acıyla akan gözyaşları, kanları kıpkırmızı güllere dönüştürüyor....
acıyı yutkunuyorum yine, boğazımı tırmalayarak iniyor aşağıya,
susuyorum çünkü konuşamıyorum bilee..
ben ağlarken konuşamam ki

sevdam8885uyiy0.jpg

İÇİMDE AĞLAYAN ÇOCUKLAR AŞKINA...
SEVDA YAZAMADIĞIM İÇİN,
KUDÜS'ÜN SOKAKLARINA...
ILIK BİR YAZ AKŞAMI...
GÖZYAŞALARIYLA DÜŞECEĞİM...
GECENİN KARANLIĞINA...

1114sgea7.jpg

116ek9.jpg

115zr1.jpg

117ss5.jpg

acıyı yutkunuyorum yine, boğazımı tırmalayarak iniyor aşağıya,
susuyorum çünkü konuşamıyorum bile....

ihh6az5bd5.jpg

Sen ZULMEDENİN zulmünü,

AL BAŞINA GEÇİR Ya Rabb

Ve Ebabil kuşlarını,

Başlarında uçur Ya Rabb...

gzfw5.jpg

Bunu bari fazla görmeyelim onlara..

Hani dünyalık isterken.. Hani güzel işler, bol kazanç, sıkıntısız bir hayat, iyi bir aile ... isterken; onları da düşünsek..
Gülüp eğlenirken gelmiyorlar aklımıza.. Gezip tozarken gelmiyorlar..
Kahkaha atarken gelmiyorlar.. Televizyon izlerken gelmiyorlar.. Maç veya dizi izlerkende gelmiyorlar..
Ama yazalım aklımızın bir köşesine, rabbimize açtığımızda ellerimizi; onları da unutmayalım..
Çok değil dimi bu istek..

Onların tek suçları: "Allah ve Rasulune inanmaları"
Le İlahe İllallah, Muhammeden Rasulullah demeleri..
Yani; sen gibi, ben gibi, biz gibi...

ebrar172

Talebe
hep yalancıyız hep riyakar çok üzülüyoruz diyoruz ama birkaç dakika sonra herşeyi unutuyoruz bir balık misali balıkların hafızası herşeyi 3 saniye saklarmış ya hani belleğinde balıklardan bile beteriz ya RABBi...onlar biziz aslında bizim kardeşlerimiz onlar peki neden bu umursamazlık ve aymazlık...en büyük silahımız dua çok dua ediyoruz kabul olmadı zannetmeyelim her zulmun bir sonu her zalimin bir mezarı var ....zahmet rahmette rahmet zahmette gizli ..
Nevzatt kardeşim ALLAH sizdende razı olsun inş..unutturmadığınız için.

katremisal

Active member
ewet çok değil edeceğimiz dualar bu kardeşlerimize az bile ah keşke elimizden başka şeylerde gelse hele o yavrular oyun yaşında çocuklar nelere maruz kalıyo buna sebeb olanlara lanet olsun onlara rabbimsabır versin ve mükafatını inş. vaadindekinden kat kat fazla versin.

aysima

Member
ebrar172 ' Alıntı:
hep yalancıyız hep riyakar çok üzülüyoruz diyoruz ama birkaç dakika sonra herşeyi unutuyoruz bir balık misali balıkların hafızası herşeyi 3 saniye saklarmış ya hani belleğinde balıklardan bile beteriz ya RABBi...onlar biziz aslında bizim kardeşlerimiz onlar peki neden bu umursamazlık ve aymazlık...en büyük silahımız dua çok dua ediyoruz kabul olmadı zannetmeyelim her zulmun bir sonu her zalimin bir mezarı var ....zahmet rahmette rahmet zahmette gizli ..
Nevzatt kardeşim ALLAH sizdende razı olsun inş..unutturmadığınız için.
gerçek kardeşlik nerde kaldı.. dualar silahımızdı.. onu bile çok görüyoruz.. rabbim unutmaktan ve unutulmaktan bizleri korusun..
nevzatt kerdeş güzel bi hatırlatmaydı.. sağol..