Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Resûlüllah (Aleyhisselatü Vesselam)
Peygamberimiz İçin
Gülün efendisine yazilmiş bir yazi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="bizar" data-source="post: 156387" data-attributes="member: 12884"><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">GÜLÜN EFENDİSİNE YAZILMIŞ BİR YAZI</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'">REHA YEPREM'İN DİLİNE ELİNE SAĞLIK:</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'">Bu Mektup Size Efendim.. </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'">Size sevdalı milyonlar adına yazıyor, size gönderiyorum. </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'">İçimden gecenleri tam anlamıyla anlatmaya kifayetsiz kalıyor kelimeler, cümleler bir bir devriliyor belki ama size layık olmayan aşkımı bu mektup ile size sunuyorum.... </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'">Sizin asırlar önce bahsettiğiniz bir asırda yaşayan bir ümmetinizim.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'">Efendim ben üzerine güneş doğan, namazlarında o manevi derinliği yaşayamayan, kısaca sizin uzak durmayı emir buyurduğunuz şeylere yakın olan biriyim. </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'">Geriye dönüp tükenen yıllarıma baktığımda size yazacağım, size övünçle bahsedeceğim hallerim yok ne yazık.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'">İsminizi duyunca hiç hıçkırıklara bulanamadım. </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'">Evet, elim kalbimde sizi andım sizin istediğiniz gibi ama ben isterdim ki mübarek isminiz anıldığı vakit iki büklüm olayım, gözyaşlarına bürüneyim, anam babam sana feda olsun Ya RASULALLAH diye hıçkırıklarla bir de ben sesleneyim... </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'">Yazık ki sizi sevmekten başka, size yazacağım birşeylerim yok benim....</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'">Efendim sizi rüyalarımda görmeyi de çok ama çok isterdim. </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'">Sizi görenler anlattılar sizi, sizin nur çehrenizden bahsettiler, saçlarınızı, gözlerinizi anlattılar. </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'">Sizi görenler, size layık, hallerinden belli. </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'">Ben sizi görmeye hakkım olmadığının idrakindeyim, yadırgamıyorum... </span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">Ama Efendim siz kapıları öyle apansız çalarsınız ki, çamurların içinde size uzanan elleri öyle apansız tutarsınız ki, belki de bu ,bendeki ümidi soldurmayan..</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'">Efendim eğer mektubumu okumaya layık bulursanız biliniz ki, ben rüyalarımda hayalinizi dahi görmeye razıyım... </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'">Bir sabah uyandığımda gözlerimde hala duran gözyaşlarımın olmasını, yüzümde mübarek ellerinizin sıcaklığının gitmemis olmasını o kadar çok isterim ki... </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'">Bazen sizinle uzun uzun konuştuklarınızı anlatanlar var. </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'">Bilin ki öyle büyük hayallerim yok benim haddimi bilirim, konuşmasanız da bir nefesinizi duymak dahi kafi gelir bana.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'">Bazen de ümmetinizden kimilerinin saçlarını okşuyorsunuz. </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'">Kimilerine uzun tebessüm ediyormuşsunuz, ah! ne büyük saadet. </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'">Beni de elinizle geri çevirip huzurunuzdan kovmayın ne olur, tebessüm etmeseniz de razıyım ama yeter ki yüzünüze hoşnutsuzluğun ifadesini düşüren ben olmayayım.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'">Ya RASULALLAH! </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'">Çok savrulduk sensizlik girdabında.. </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'">Sana gerektiği gibi bağlanıp, gerektiği gibi teslim etseydik kalplerimizi, bu ızdırap olan yaşantımız, sükunet’e erecekti elbet.. </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'">Lakin şahsım adına yapamadım.. </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'">Tövbelerimi samimiyetsizlik için de gönderdim Rabbime.. </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'">İyiliklerim riyalara bulandı, çok yoruldum Efendim.. </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'">Şu karanlıklarda ışığına çok muhtacım</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bizar, post: 156387, member: 12884"] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]GÜLÜN EFENDİSİNE YAZILMIŞ BİR YAZI[/SIZE][/FONT] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]REHA YEPREM'İN DİLİNE ELİNE SAĞLIK:[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Bu Mektup Size Efendim.. [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Size sevdalı milyonlar adına yazıyor, size gönderiyorum. [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]İçimden gecenleri tam anlamıyla anlatmaya kifayetsiz kalıyor kelimeler, cümleler bir bir devriliyor belki ama size layık olmayan aşkımı bu mektup ile size sunuyorum.... [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Sizin asırlar önce bahsettiğiniz bir asırda yaşayan bir ümmetinizim.[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Efendim ben üzerine güneş doğan, namazlarında o manevi derinliği yaşayamayan, kısaca sizin uzak durmayı emir buyurduğunuz şeylere yakın olan biriyim. [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Geriye dönüp tükenen yıllarıma baktığımda size yazacağım, size övünçle bahsedeceğim hallerim yok ne yazık.[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]İsminizi duyunca hiç hıçkırıklara bulanamadım. [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Evet, elim kalbimde sizi andım sizin istediğiniz gibi ama ben isterdim ki mübarek isminiz anıldığı vakit iki büklüm olayım, gözyaşlarına bürüneyim, anam babam sana feda olsun Ya RASULALLAH diye hıçkırıklarla bir de ben sesleneyim... [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Yazık ki sizi sevmekten başka, size yazacağım birşeylerim yok benim....[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Efendim sizi rüyalarımda görmeyi de çok ama çok isterdim. [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Sizi görenler anlattılar sizi, sizin nur çehrenizden bahsettiler, saçlarınızı, gözlerinizi anlattılar. [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Sizi görenler, size layık, hallerinden belli. [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Ben sizi görmeye hakkım olmadığının idrakindeyim, yadırgamıyorum... [/FONT][/SIZE] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Ama Efendim siz kapıları öyle apansız çalarsınız ki, çamurların içinde size uzanan elleri öyle apansız tutarsınız ki, belki de bu ,bendeki ümidi soldurmayan..[/SIZE][/FONT] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Efendim eğer mektubumu okumaya layık bulursanız biliniz ki, ben rüyalarımda hayalinizi dahi görmeye razıyım... [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Bir sabah uyandığımda gözlerimde hala duran gözyaşlarımın olmasını, yüzümde mübarek ellerinizin sıcaklığının gitmemis olmasını o kadar çok isterim ki... [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Bazen sizinle uzun uzun konuştuklarınızı anlatanlar var. [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Bilin ki öyle büyük hayallerim yok benim haddimi bilirim, konuşmasanız da bir nefesinizi duymak dahi kafi gelir bana.[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Bazen de ümmetinizden kimilerinin saçlarını okşuyorsunuz. [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Kimilerine uzun tebessüm ediyormuşsunuz, ah! ne büyük saadet. [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Beni de elinizle geri çevirip huzurunuzdan kovmayın ne olur, tebessüm etmeseniz de razıyım ama yeter ki yüzünüze hoşnutsuzluğun ifadesini düşüren ben olmayayım.[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Ya RASULALLAH! [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Çok savrulduk sensizlik girdabında.. [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Sana gerektiği gibi bağlanıp, gerektiği gibi teslim etseydik kalplerimizi, bu ızdırap olan yaşantımız, sükunet’e erecekti elbet.. [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Lakin şahsım adına yapamadım.. [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Tövbelerimi samimiyetsizlik için de gönderdim Rabbime.. [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]İyiliklerim riyalara bulandı, çok yoruldum Efendim.. [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Şu karanlıklarda ışığına çok muhtacım[/FONT][/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Resûlüllah (Aleyhisselatü Vesselam)
Peygamberimiz İçin
Gülün efendisine yazilmiş bir yazi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…