Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Gün Gazze Sevdiğim...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="kasif1" data-source="post: 242398" data-attributes="member: 1008778"><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: plum">Sor kaç kez talip oldu Azrail </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: plum">Yaralarıma </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: plum">Kelimelerini doğurdu şiirler </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: plum">Çün Gazze vuruldu </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: plum">Arzın sinesi kerbela’ya içerler </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: plum">Ümmetin böyle bir günüdür Gazze </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: plum">Zaman bir tespihti ellerimde </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: plum">Kırıldı can elmasım </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: plum">Ve bir sancı borçlandım öfkeler kitabına </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: plum">Bir tespihtir çağım </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: plum">Sabırla çekiyorum </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: plum">Seni tanıyorum diye </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: plum">Sorgum alındı </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: plum">Cevabımla baş başa kaldım </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: plum">İçimden ırmaklar geçiyordu </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: plum">Gittikçe kirleniyordum </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: plum">Geçmiş zamanlı konuşuyor oluşum </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: plum">Dünden geliyor oluşumdandır </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: plum">Ellerim başımdan yüksekte </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: plum">Ruhum dünümden yarına geçerken </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: plum">Bedenim kaldı tümsekte </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: plum">Sustukça yaşarım umudu sandım </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: plum">Avuçlarımda topladım kinimi </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: plum">Yaşamaktan al gözlerimde </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: plum">Yağmurlar öğretecek bana </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: plum">Seni </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: plum">Konuştukça öleceğim </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: plum">Öldükçe konuşacağım </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: plum">Yağmurlar öğretecek bana </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: plum">Seni </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: plum">Parmaklarımı kırıp </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: plum">Elime silah verdiler </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: plum">Artık bu bir yıkılıştır </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: plum">Suni havadan kaçan kuşların </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: plum">Kanatlarında ki özgürlükleri </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: plum">Belki birkaç tetik </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: plum">Ve ben burada dururken </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: plum">Ölmüyorum </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: plum">Susma Neden </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: plum">Huzura parmak kaldırdım </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: plum">Karanlıktı sanırım </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: plum">Benim yok gördüğüm </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: plum">Hep aynı çınlar kulaklarım </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: plum">Ve aynıdır yollar </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: plum">Üzerine basmadan yürüdüğüm </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: plum">Ve ayaklarım </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: plum">Gökyüzüne zift döküyorlar </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: plum">Ümmetimin susuşunu bu yangın paklar </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: plum">Bu susuşları Gazze’m taşların saklar </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: plum">Güneşin seni görmemesine yakışır ak </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: plum">Yeryüzü bir gün umuda kalkacak </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: plum">Sevdiğim en güzel kelimen umut mu? </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: plum">Benim Gazze </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: plum">Bugün yalın dilim </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: plum">Sayfalarda dolaşırım </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: plum">Mavi denizden siyah göğe </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: plum">Oradan tekrar yeryüzüne yansıyan </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: plum">Harabelerin arasından geçerken kırılan </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: plum">Şehrin boğuk gürültüsüyle karışan </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: plum">Kurşunî bir hava </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: plum">Ölünesi bir hava </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: plum">Ve bekleyince zor ölüm </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: plum">Her yüzüm bir bölüm </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: plum">Bugün yüzüm bin bir Gazze </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: plum"></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kasif1, post: 242398, member: 1008778"] [SIZE=4][COLOR=plum]Sor kaç kez talip oldu Azrail Yaralarıma Kelimelerini doğurdu şiirler Çün Gazze vuruldu Arzın sinesi kerbela’ya içerler Ümmetin böyle bir günüdür Gazze Zaman bir tespihti ellerimde Kırıldı can elmasım Ve bir sancı borçlandım öfkeler kitabına Bir tespihtir çağım Sabırla çekiyorum Seni tanıyorum diye Sorgum alındı Cevabımla baş başa kaldım İçimden ırmaklar geçiyordu Gittikçe kirleniyordum Geçmiş zamanlı konuşuyor oluşum Dünden geliyor oluşumdandır Ellerim başımdan yüksekte Ruhum dünümden yarına geçerken Bedenim kaldı tümsekte Sustukça yaşarım umudu sandım Avuçlarımda topladım kinimi Yaşamaktan al gözlerimde Yağmurlar öğretecek bana Seni Konuştukça öleceğim Öldükçe konuşacağım Yağmurlar öğretecek bana Seni Parmaklarımı kırıp Elime silah verdiler Artık bu bir yıkılıştır Suni havadan kaçan kuşların Kanatlarında ki özgürlükleri Belki birkaç tetik Ve ben burada dururken Ölmüyorum Susma Neden Huzura parmak kaldırdım Karanlıktı sanırım Benim yok gördüğüm Hep aynı çınlar kulaklarım Ve aynıdır yollar Üzerine basmadan yürüdüğüm Ve ayaklarım Gökyüzüne zift döküyorlar Ümmetimin susuşunu bu yangın paklar Bu susuşları Gazze’m taşların saklar Güneşin seni görmemesine yakışır ak Yeryüzü bir gün umuda kalkacak Sevdiğim en güzel kelimen umut mu? Benim Gazze Bugün yalın dilim Sayfalarda dolaşırım Mavi denizden siyah göğe Oradan tekrar yeryüzüne yansıyan Harabelerin arasından geçerken kırılan Şehrin boğuk gürültüsüyle karışan Kurşunî bir hava Ölünesi bir hava Ve bekleyince zor ölüm Her yüzüm bir bölüm Bugün yüzüm bin bir Gazze [/COLOR][/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Gün Gazze Sevdiğim...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…