Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
GÜNAHSIZ AŞK
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="nimet06" data-source="post: 125691" data-attributes="member: 4950"><p><strong><em><span style="color: black">bugün herkes duygusal anladığım kadarıyla.</span></em></strong></p><p> </p><p><span style="color: red"><strong><em>Canım sevgilim bu gün ayrılığımızın ilk günü:044:</em></strong></span></p><p><em><strong><span style="color: red">Yöregüm kocaman açık bir yarayım şimdi</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: red">Rüzgar değdikçe sızlıyor kanıyor her yanım</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: red">Nasıl çlesim var anlatmam ama</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: red">Senden başka birşeyle oldüremiyorum kendimi</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: red">Bundan bir yıl önce taksimde</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: red">Yine susarak başlamıştık biz herşeye</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: red">Tek kelime bile etmeden buyurmuştuk hayatlarımızın içine</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: red">Herşey başladıgı gibide bitiyordu</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: red">Tek kelime bile etmeden vedalaşıyorduk işte</span></strong></em></p><p> </p><p><em><strong><span style="color: red">Bugün ayrılıgımızın ilk günü sevgilim</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: red">sanırım artık bende bittim</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: red">Bu gün bir ayrılıgın günü sevgilim</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: red">Bugün ölmesem birdaha hiç ölmem eminim</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: red">Bir ayrılıgın llk günü ölmeyenler bir daha ölmezler bilirim bilirim bilirim</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: red">Bu gün ayrılıgımızın ilk günü sevgilim sana mutluluk huzur saadet</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: red">Kendim için Allahtan sabır dilerim</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: red">Bugün ölmessem birdaha hiç ölmem eminim</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: red">Bir ayrılıgın günü ölmeyenler birdaha ölmezler bilirim</span></strong></em></p><p> </p><p><em><strong><span style="color: red">Sanırım birşey yok aramızda</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: red">Acırım aşksız yıllarımıza</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: red">Bundan böyle eksik bir yanımız var</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: red">Yaşarız yaşarız yaşlanırız</span></strong></em></p><p> </p><p><em><strong><span style="color: red">Sanırım birşey yok aramızda</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: red">Acırım aşksız yıllarımıza</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: red">Bundan böyle eksik bir yanımızvar</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: red">Yaşarız yaşarız yaşlanırız</span></strong></em></p><p> </p><p><strong>Uğur Arslan</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nimet06, post: 125691, member: 4950"] [B][I][COLOR=black]bugün herkes duygusal anladığım kadarıyla.[/COLOR][/I][/B] [COLOR=red][B][I]Canım sevgilim bu gün ayrılığımızın ilk günü:044:[/I][/B][/COLOR] [I][B][COLOR=red]Yöregüm kocaman açık bir yarayım şimdi[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=red]Rüzgar değdikçe sızlıyor kanıyor her yanım[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=red]Nasıl çlesim var anlatmam ama[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=red]Senden başka birşeyle oldüremiyorum kendimi[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=red]Bundan bir yıl önce taksimde[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=red]Yine susarak başlamıştık biz herşeye[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=red]Tek kelime bile etmeden buyurmuştuk hayatlarımızın içine[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=red]Herşey başladıgı gibide bitiyordu[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=red]Tek kelime bile etmeden vedalaşıyorduk işte[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=red]Bugün ayrılıgımızın ilk günü sevgilim[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=red]sanırım artık bende bittim[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=red]Bu gün bir ayrılıgın günü sevgilim[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=red]Bugün ölmesem birdaha hiç ölmem eminim[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=red]Bir ayrılıgın llk günü ölmeyenler bir daha ölmezler bilirim bilirim bilirim[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=red]Bu gün ayrılıgımızın ilk günü sevgilim sana mutluluk huzur saadet[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=red]Kendim için Allahtan sabır dilerim[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=red]Bugün ölmessem birdaha hiç ölmem eminim[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=red]Bir ayrılıgın günü ölmeyenler birdaha ölmezler bilirim[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=red]Sanırım birşey yok aramızda[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=red]Acırım aşksız yıllarımıza[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=red]Bundan böyle eksik bir yanımız var[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=red]Yaşarız yaşarız yaşlanırız[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=red]Sanırım birşey yok aramızda[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=red]Acırım aşksız yıllarımıza[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=red]Bundan böyle eksik bir yanımızvar[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=red]Yaşarız yaşarız yaşlanırız[/COLOR][/B][/I] [B]Uğur Arslan[/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
GÜNAHSIZ AŞK
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…