Konuya cevap cer

Cevap: Risale-i Nur'u Günlük Ne Kadar Okuyorsunuz?

isteyince okuya bilirsiniz,bu zor deyil.ilk başda bocalıyorsun çünki anlamak istiyorsun ama anlamıyorsun risale nuru nefise ağır geliyor mesela ben başdan çok mücadele verdim anlamıyordum çünki hiç okumuyordum,ama zamanla oluyor lütfen hergün düzenli 11 sayfa sonra22 eğer daha sonra çoğaltın 33sayfa.ben 33sayfayla başladım şuan hergün 50 sayfa okuyorum böylece küliyatı bir kaçkere bitiriyorsun,ve şuan 4 sene önceki halimi düşünüyorum kendime gülüyorum,tabi sadece okumak deyil abilerden ablalardan dersde istifade edeceyiz.zaten ne yapsak şahsimanevi adına olacak dualarınızı lütfen eksik etmeyin.ben merak ediyorum acaba arkadaşlar hergün düzenli namaz tesbihatını,sekineyi,ceceluyeti ve tesbihlerimiz var ve haftada bir kaç satır hizbul kuran sonra evradı nuriye ve cüz okiyanlar varmı?zaten çok kişide bilir risale nur hizbul kuran ve evradı nuriye nur ala nur olduğunu.allaha emanet olun dualarımız şahse manevi.

Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)