Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi
İslama Göre Hayat
Güne istiğfarla başlayalımmm
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="kýþ meleði" data-source="post: 177211" data-attributes="member: 1000027"><p><strong><em><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred">Resulü Ekrem (s.a.v.) :</span></span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #8b0000">"Ben günde 100 defa Allah'a tevbe ve istiğifar ederim" buyuruyor.</span></span></span></em></strong></p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #8b0000">Müslüman kardeşim.Resulullah'ın (s.a.v) geçmiş ve gelecek günahları bağışlanmıştır.Yüce Peygamberimiz (s.a.v) hiç günahı olmadığı halde günde yüz defa tevbe ve istiğfar ederse,bizim gibi günah denizine dalmış olanlar kaç yüz kere tevbe ve istiğfar etmemiz gerekir.Evet kardeşim ,bizler çokçok tevbe ve istiğfar edelim.Hz.Huzeyfe (r.a.) şöyle anlatır:Bir gün Resulullah'ın huzuruna gelip:</span></span></span></em></strong></p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #8b0000">"Ya Resulallah!Benim dilim biraz ağırcadır.Çoluk çocuğuma çok sert ve kaba davranıyorum benim elimde değil.Bu hallim beni cehenneme sokacak,cehennemlik olmamdan korkuyorum"dedim</span></span></span></em></strong></p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #8b0000">Resulü Ekram (s.a.v.) :"<u>Ya Huzeyfe! Hani nerede ,tevbe ve istiğfarın? Baksana ben bile günde 100 kere Allh-u Teala'ya istiğfar ediyorum buyurmuştur."</u></span></span></span></em></strong></p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #8b0000"><u>Evet bütün günahların gitmesi ,her türlü günahlardan kurtulmanın biricik yolu ve istiğfar ederek temizlenmektir.Her akıllı mü'min günde 100 kere </u><span style="color: black"><u>"Estağfirullahe ve etübü ileyh" </u></span><span style="color: darkred">istiğfarını çekmelidir.</span></span></span></span></em></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kýþ meleði, post: 177211, member: 1000027"] [B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkred]Resulü Ekrem (s.a.v.) :[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=#8b0000]"Ben günde 100 defa Allah'a tevbe ve istiğifar ederim" buyuruyor.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=#8b0000][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=#8b0000]Müslüman kardeşim.Resulullah'ın (s.a.v) geçmiş ve gelecek günahları bağışlanmıştır.Yüce Peygamberimiz (s.a.v) hiç günahı olmadığı halde günde yüz defa tevbe ve istiğfar ederse,bizim gibi günah denizine dalmış olanlar kaç yüz kere tevbe ve istiğfar etmemiz gerekir.Evet kardeşim ,bizler çokçok tevbe ve istiğfar edelim.Hz.Huzeyfe (r.a.) şöyle anlatır:Bir gün Resulullah'ın huzuruna gelip:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=#8b0000][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=#8b0000]"Ya Resulallah!Benim dilim biraz ağırcadır.Çoluk çocuğuma çok sert ve kaba davranıyorum benim elimde değil.Bu hallim beni cehenneme sokacak,cehennemlik olmamdan korkuyorum"dedim[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=#8b0000][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=#8b0000]Resulü Ekram (s.a.v.) :"[U]Ya Huzeyfe! Hani nerede ,tevbe ve istiğfarın? Baksana ben bile günde 100 kere Allh-u Teala'ya istiğfar ediyorum buyurmuştur."[/U][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][U][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=#8b0000][/COLOR][/SIZE][/FONT][/U][/I][/B] [B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=#8b0000][U]Evet bütün günahların gitmesi ,her türlü günahlardan kurtulmanın biricik yolu ve istiğfar ederek temizlenmektir.Her akıllı mü'min günde 100 kere [/U][COLOR=black][U]"Estağfirullahe ve etübü ileyh" [/U][/COLOR][COLOR=darkred]istiğfarını çekmelidir.[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=#8b0000][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi
İslama Göre Hayat
Güne istiğfarla başlayalımmm
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…