Konuya cevap cer

23 Yıllık Risaleti boyunca Efendimiz'i (sav) tanımak isteyen veya anlamak isteyen şu MUBAREK sözüne bakıpta imana gelir vesselam ;

Ey amca! Şunu bil ki, güneşi sağ elime, ayı da sol elime verseler ben asla bu dinden ve onu insanlara tebliğ etmekten, bildirmekten vazgeçmem. Ya, Allahü teâlâ bu dini bütün cihana yayar, vazifem biter; veya bu yolda canımı feda ederim

Nemi anlattı FAHRİ KAİNAT (sav) bu sözü ve tavrı yada DİRİLİŞİYLE;

Vefayı anlattı ,Teslimiyeti anlattı ,İtaati ,aşkı İmanı ve MUHAMMEDİ DAVAYI anlattı..RABBANİ yolda nasıl KIYAMDA durulacağını anlattı ve yaşadı;

Ey nebi sen ahde vefa'yı ne güzel yaşadın ve öğrettin ashabına;

Seni tanıyabilmek ,anlayabi,lmek her babayiğidin harcı değildir;

Sevdik ya RasulALLAH! Sevince nasıl cennet kesilinir Onu da sen öğrettin ya RasulALLAH! Taif’ten kan revan içinde dönerken Rabbine yönelip “Eğer bana gazaplı değilsen, çektiklerimin hiçbirine aldırmıyorum!” diyecek kadar sevgisine sadık kalmayı senden öğrendik

Ve buğz ettik Kötüye, batıla, küfre, zulme, zorbalığa, günaha, hainliğe, alçaklığa, kalleşliğe, nemrutluğa, firavunluğa, şeytanlığa buğzetmeyi senden öğrendik “VALLAHi ey amca! Güneşi sağ elime, ayı sol elime verseler yine de davamdan vazgeçmem!” diyecek kadar kararlılığı senden öğrendik

selam olsun MUHAMMEDİ DAVADA KIYAMDA DURAN MÜCAHİDLERE..

Allah (cc) razı olsun hüda kardeşim;hem güzel hemde duygulandırıcı bir konu seçimi..sağolun..

Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)