Normal
Yine google sağolsun bir konu araştırırken alevilerin forumunu okuma fırsatım oldu hemde saatlerce Bu yaşıma kadar tanıdığım ya da tahmin ettiğim alevilerin aslında birer dinsiz( oldukları kanatine vardım ki...Kendileride bunu ifade ediyor .İslam yok,biz müslüman değiliz,alevilik mezhep değil ,-haşa- kuranı kerim yok,alevilik apayrı bir dindir(!) deme cüretinde bile bulunuyorlar ..Bu yazı tamamiyle onların caresizliklerini sergilemiş ..Farkında olmadıkları çaresizliklerini....Onlara farklı yaklaşalım ,islamı nasıl sevdirebiliriz konusu ise coook vahim (( bir hristiyan ,bir yahudi nasıl nefret ediyorsa bizlerden aynı derece belki daha fazla önyargı ve nefrete sahipler ..(kişisel fikrimdir)
Yine google sağolsun bir konu araştırırken alevilerin forumunu okuma fırsatım oldu hemde saatlerce Bu yaşıma kadar tanıdığım ya da tahmin ettiğim alevilerin aslında birer dinsiz( oldukları kanatine vardım ki...Kendileride bunu ifade ediyor .İslam yok,biz müslüman değiliz,alevilik mezhep değil ,-haşa- kuranı kerim yok,alevilik apayrı bir dindir(!) deme cüretinde bile bulunuyorlar ..
Bu yazı tamamiyle onların caresizliklerini sergilemiş ..Farkında olmadıkları çaresizliklerini....
Onlara farklı yaklaşalım ,islamı nasıl sevdirebiliriz konusu ise coook vahim (( bir hristiyan ,bir yahudi nasıl nefret ediyorsa bizlerden aynı derece belki daha fazla önyargı ve nefrete sahipler ..(kişisel fikrimdir)