Konuya cevap cer

Bazı sabit kalınacak hakikatlerde kişi sıkılmadan yanlış ifade kullanıyorsa, o hakikatlere değer veren insanların tenkidine uğraması çok doğal.

Dini mevzular herkesin meselesi olsa idi Allah cc, hakkı hakikati anlatmak için özel donanımlı insanları göndermezdi. Önce Efendimiz (asv), sonra sahabe, tabiin, tebei tabiin, aşerei mübeşşere vs, vs. evliyalar ve alimler....

Alim denildiği zaman durmak lazım, onlar sıradan insanlar değiller. Bunu buradaki birkaç cümle ile değilde, alimlerin özelliklerini araştırdığımızda dahi iyi anlarız. Bediüzzeman Said Nursi hz. asrın alimlerinden biri. Bir alimin ortaya koyduğu eseri dile getirirken daha dikkatli olunmalı. Kaldı ki üstad hz. Risale-i Nurlar'ı yazmadım yazdırıldı diye ifade ediyor. Dolayısıyla nazara verdiğimiz dikkati vurgulamakla mükellefiz. 

Kişi düşüncesinde özgürdür, biz nasıl ki sizin görüşünüze saygı duyuyor bu ifadenizi burada tutuyor isek, sizin de bizim bu tutumumuza saygı göstereceğinizi ümid ediyoruz.

"Bu Risale-i Nur'lar bana yazdırıldı ve ben önce nefsime yazdım. Benim gibi düşünen yani doku uyumu olan insanlar Risale-i Nur'lardan hakkıyla istifade edebilirler" Bediüzzeman Said Nursi Hz.

Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)