Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi
Günün Duası
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="harp" data-source="post: 237719" data-attributes="member: 1008315"><p><strong><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #990000"><span style="color: #990000"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Bismihi </strong></span></span></span></span></span></strong><strong><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #990000"><span style="color: #990000"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Allah’ım,</strong></span></span></span></span></span></strong></p><p> </p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Gecelerden bir gece arıyorum senden muştular getiren… </strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Bir sır düşür yüreğime Rabbim, ayaklandır damarlarımdaki donuk kanı. </strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Güzel dualar adına, ırmağının akışına kat beni. </strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Yatsı ezanı okunurken bir vav gibi eğileyim, büküleyim senin dergâhında. </strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Bir elif gibi <span style="color: #000000">dimdik</span> , bir mim gibi mesrur, dizileyim sana gelen yollara.</strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Sen şüphesiz her şeyi bilen, görensin. </strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Bir damlayı can eyleyen, bir saatin kadranına sıkıştırılmış zamanı, an eyleyensin. </strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Mekân ve zaman senin için anlamsız. </strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Kapına geleni şan eyleyensin.</strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>” Bî vefadır dar-ı dünya kimseyi şad eylemez “ denen dünyayı han eyleyensin. </strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Geldik gidiyoruz diyen bir nakaratız hayatın feracesinde. </strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>An be an beklenen güzel ölümü gözlerimize nihân eyleyensin. </strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Buz tutmuş gecelerin ayazında senden gelecek nurdan ışıklar beklemedeyim.. </strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Güneşi seherde tan, kainata vatan eyleyensin... </strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>İnkara düşmüş yürekleri, sıkıp sûzan eyleyensin. </strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Dilediğini o an gerçek kılansın. </strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Gördüğüm bütün güzelliklerin kusursuzluğu karşısında ürperiyorum. </strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Beni sana yakın eyle Allahım...</strong></span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Halimi ahvalimi sana arz etmeye, sana gelmeye bir gece arıyorum…</strong></span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Gecelerden bir gece arıyorum senden muştular getiren…</strong></span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Nasip eyle Allah’ım, o geceye düşür beni…</strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif][/FONT] </p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 12px"><span style="color: #990000"><span style="color: #990000"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Ey Sevgili, En Sevgili, </strong></span></span></span></span>[/FONT][FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 12px"><span style="color: #990000"><span style="color: #990000"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Allah’ım, </strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif] [/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Bir iz düşür yüreğime Ey Sevgili, beni sevdiklerine kat, bir iz düşür yüreğime.</strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Sen ki, dilediğini veli, dilediğini âli eyleyensin. </strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Kendimden sana iltica ettim Allahım. </strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Ağyar ve masivanın elem ve kederinden sana sığındım. </strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Senin mücerret nasihatin, cehaletimin azgın ellerinde,müşahhas acılara dönüştü. Emirlerini unutan hıfzım bana eza ve ceza getirdi. </strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Bin musibet belgeli yüreğimin kuytularında. </strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>İbadet ve taat ile neşveli olmayan yürekleri har, sana gelen yollarda gezinmeyeni zar eyleyensin. </strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Heva- hevesine düşeni bîzâr eyleyensin.</strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Şükür ve hamd çiçeklerini demet demet sunuyorum kapına. </strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Kabul buyur Allah’ım. </strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Eksiklerim, yarımlarım, günahlarım var. </strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Huzurundayım ve utanıyorum. </strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Rahmetinin sağanağından beslenen ümît ve korku arasındayım. </strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Üşüyorum. </strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Davut’un esrarlı ilahileri, Musa’nın Yed-î Beyzâsı, Musa’nın kıvrılan Âsası gibi senden gelen her şeye ürperiyorum. </strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Masmavi göklerin derinlerine uzanan minarelerin şerefesine dokunuyor güvercin yüreğim. Uçup sana gelmek diliyor. </strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Senden gizli olmayan halimi sana anlatmaya, söylemeye utanıyorum. </strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Sen bana ne kadar yakın, ben sana ne kadar uzağım Allah’ım?</strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Nasip eyle Allah’ım o geceye düşür beni….</strong></span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Beni Sana yakın eyle Allahım...</strong></span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Halimi ahvalimi sana arz etmeye, sana gelmeye bir gece arıyorum…</strong></span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Gecelerden bir gece arıyorum senden muştular getiren…</strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 12px"><span style="color: #990000"><span style="color: #990000"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Allah’ım,</strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif][/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Bir söz düşür yüreğime Allah’ım, ruhumun vadilerine efsunkâr olsun, dile gelsin seccadem senin adınla çiçeklensin. </strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Ayaklansın cümle duygular. </strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Sıcak ve içli dualar, ruhumun düğmelerini iliklesin. </strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Ruhumun yalanı yok. </strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Bilirim ki ben söylemesem de içimdekileri bilensin. </strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Sözün tükendiği şu demlerde gönlümden güvercinler uçuyor senin dergahına. </strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Sözler var kör, sağır ve dilsiz bütün aydınlıklara... </strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Dünümü, geleceğimi bilir, ben kulunu kollar, gözetirsin. </strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>En hakiki sevgili seni bellemiş, sadece sana bel bağlamışım. </strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Bu hayalhanesinde her şey hayal olsa da senin gerçekliğini tespih eder cümle kainat. </strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Her şeyin tek sahibi, tek taptığım, tek sevdiğim, tek aşkım, tek sevgilimsin... </strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Biraz kül biraz duman gibiyim Senin aşkınla. </strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Ruhumun bütün kapılarını Seninle açıyor ve Senin adınla başlıyorum nefes almaya. </strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Senin adınla gün ışıyor, ruhum aydınlanıyor. </strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Yüreğimde Sana gelen yolların önü açılıyor. </strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Mesafeler daralıyor. </strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Ruhuma düşen sese kulak veriyorum... </strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Bir ikindi vaktinde bir davetiye almak Senin makamından ve yollara düşmek sabah sisi gibi... </strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Sana gelmek duygusu bile şahlandırıyor gönlümün rahvan atını. </strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Dualarım dilekçe, ruhumu aşıyorum ve;</strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Allah’ım, diyorum.</strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 12px"><span style="color: #990000"><span style="color: #990000"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Ey Güzel Allah’ım!</strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Beni sana yakın eyle…</strong></span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Halimi, ahvalimi sana arz etmeye, Sana gelmeye bir gece arıyorum…</strong></span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Gecelerden bir gece arıyorum Senden muştular getiren…</strong></span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Nasip eyle Allah’ım, o geceye düşür beni…</strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif] [/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 12px"><span style="color: #990000"><span style="color: #990000"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Allah’ım,</strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif] [/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Herşeyi birbirine müsenna yaratan ulu Allah’ım,</strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Bir köz düşür yüreğime Rabbim, Senin aşkınla yaksın beni. </strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Biraz kül biraz duman olayım.</strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Senin dergahının kapısı her dem açık. </strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Bütün eksileri, bütün yarımları ve bütün noksanları kuşandım, bilemedim.. </strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Bizi yarımlarımızla, eksilerimizle, kusurlarımızla affeyle Allah’ım. </strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>O ilk halimizi, “Kâlu Belâ” iklimini kuşanayım yeni baştan. </strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>İzin ver, nasip eyle; akla karalarımızı, sağ alt yaralarımızı. </strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Menekşe kokulu bir sürur düşür zavallı yüreğime.</strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Vuslatın arifesinde, takvimi unutup sana ayaklanıyor ruhum. </strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Hayallerin ötesindeki güzelliği muştulayan davetine kulak kesildim. </strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Şafağın erguvani rengine çalıyor gözlerim. </strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Feylûle uykusuna dalan gözlere inat, hiçlik uykusuna dalan gözlerime yağıyor hüznüm.</strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Senin hasretinden ağlıyorum. </strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Sılamdan uzağım. </strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Kudretinden aşk fışkıran kelamın düşüyor bağrımın orta yerine. </strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Ellerimi Sana açıyorum...</strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Her şey Seninle başlıyor ve Seninle bitiyor. </strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Ey ruhumu onaran büyük Allah’ım, gelişlerim Sana, gidişlerim yine Sanadır... </strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Beni Sana yakın eyle…</strong></span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Halimi, ahvalimi Sana arz etmeye, Sana gelmeye bir gece arıyorum…</strong></span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Gecelerden bir gece arıyorum Senden muştular getiren…</strong></span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: #333333"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Nasip eyle Allah’ım, o geceye düşür beni…</strong></span></span></span></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif][/FONT]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="harp, post: 237719, member: 1008315"] [B][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=#990000][COLOR=#990000][FONT=Verdana][B]Bismihi [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][B][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=#990000][COLOR=#990000][FONT=Verdana][B]Allah’ım,[/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=#990000][COLOR=#990000][FONT=Verdana][B] [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]Gecelerden bir gece arıyorum senden muştular getiren… [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]Bir sır düşür yüreğime Rabbim, ayaklandır damarlarımdaki donuk kanı. [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]Güzel dualar adına, ırmağının akışına kat beni. [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]Yatsı ezanı okunurken bir vav gibi eğileyim, büküleyim senin dergâhında. [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]Bir elif gibi [COLOR=#000000]dimdik[/COLOR] , bir mim gibi mesrur, dizileyim sana gelen yollara.[/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]Sen şüphesiz her şeyi bilen, görensin. [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]Bir damlayı can eyleyen, bir saatin kadranına sıkıştırılmış zamanı, an eyleyensin. [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]Mekân ve zaman senin için anlamsız. [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]Kapına geleni şan eyleyensin.[/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]” Bî vefadır dar-ı dünya kimseyi şad eylemez “ denen dünyayı han eyleyensin. [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]Geldik gidiyoruz diyen bir nakaratız hayatın feracesinde. [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]An be an beklenen güzel ölümü gözlerimize nihân eyleyensin. [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]Buz tutmuş gecelerin ayazında senden gelecek nurdan ışıklar beklemedeyim.. [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]Güneşi seherde tan, kainata vatan eyleyensin... [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]İnkara düşmüş yürekleri, sıkıp sûzan eyleyensin. [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]Dilediğini o an gerçek kılansın. [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]Gördüğüm bütün güzelliklerin kusursuzluğu karşısında ürperiyorum. [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]Beni sana yakın eyle Allahım... Halimi ahvalimi sana arz etmeye, sana gelmeye bir gece arıyorum… Gecelerden bir gece arıyorum senden muştular getiren… Nasip eyle Allah’ım, o geceye düşür beni…[/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=3][COLOR=#990000][COLOR=#990000][FONT=Verdana][B]Ey Sevgili, En Sevgili, [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=verdana,sans-serif][SIZE=3][COLOR=#990000][COLOR=#990000][FONT=Verdana][B]Allah’ım, [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=3][COLOR=#990000][COLOR=#990000][FONT=Verdana][B] [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]Bir iz düşür yüreğime Ey Sevgili, beni sevdiklerine kat, bir iz düşür yüreğime.[/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]Sen ki, dilediğini veli, dilediğini âli eyleyensin. [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]Kendimden sana iltica ettim Allahım. [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]Ağyar ve masivanın elem ve kederinden sana sığındım. [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]Senin mücerret nasihatin, cehaletimin azgın ellerinde,müşahhas acılara dönüştü. Emirlerini unutan hıfzım bana eza ve ceza getirdi. [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]Bin musibet belgeli yüreğimin kuytularında. [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]İbadet ve taat ile neşveli olmayan yürekleri har, sana gelen yollarda gezinmeyeni zar eyleyensin. [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]Heva- hevesine düşeni bîzâr eyleyensin.[/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]Şükür ve hamd çiçeklerini demet demet sunuyorum kapına. [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]Kabul buyur Allah’ım. [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]Eksiklerim, yarımlarım, günahlarım var. [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]Huzurundayım ve utanıyorum. [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]Rahmetinin sağanağından beslenen ümît ve korku arasındayım. [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]Üşüyorum. [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]Davut’un esrarlı ilahileri, Musa’nın Yed-î Beyzâsı, Musa’nın kıvrılan Âsası gibi senden gelen her şeye ürperiyorum. [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]Masmavi göklerin derinlerine uzanan minarelerin şerefesine dokunuyor güvercin yüreğim. Uçup sana gelmek diliyor. [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]Senden gizli olmayan halimi sana anlatmaya, söylemeye utanıyorum. [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]Sen bana ne kadar yakın, ben sana ne kadar uzağım Allah’ım?[/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]Nasip eyle Allah’ım o geceye düşür beni…. Beni Sana yakın eyle Allahım... Halimi ahvalimi sana arz etmeye, sana gelmeye bir gece arıyorum… Gecelerden bir gece arıyorum senden muştular getiren…[/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=3][COLOR=#990000][COLOR=#990000][FONT=Verdana][B]Allah’ım,[/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]Bir söz düşür yüreğime Allah’ım, ruhumun vadilerine efsunkâr olsun, dile gelsin seccadem senin adınla çiçeklensin. [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]Ayaklansın cümle duygular. [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]Sıcak ve içli dualar, ruhumun düğmelerini iliklesin. [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]Ruhumun yalanı yok. [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]Bilirim ki ben söylemesem de içimdekileri bilensin. [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]Sözün tükendiği şu demlerde gönlümden güvercinler uçuyor senin dergahına. [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]Sözler var kör, sağır ve dilsiz bütün aydınlıklara... [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]Dünümü, geleceğimi bilir, ben kulunu kollar, gözetirsin. [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]En hakiki sevgili seni bellemiş, sadece sana bel bağlamışım. [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]Bu hayalhanesinde her şey hayal olsa da senin gerçekliğini tespih eder cümle kainat. [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]Her şeyin tek sahibi, tek taptığım, tek sevdiğim, tek aşkım, tek sevgilimsin... [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]Biraz kül biraz duman gibiyim Senin aşkınla. [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]Ruhumun bütün kapılarını Seninle açıyor ve Senin adınla başlıyorum nefes almaya. [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]Senin adınla gün ışıyor, ruhum aydınlanıyor. [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]Yüreğimde Sana gelen yolların önü açılıyor. [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]Mesafeler daralıyor. [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]Ruhuma düşen sese kulak veriyorum... [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]Bir ikindi vaktinde bir davetiye almak Senin makamından ve yollara düşmek sabah sisi gibi... [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]Sana gelmek duygusu bile şahlandırıyor gönlümün rahvan atını. [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]Dualarım dilekçe, ruhumu aşıyorum ve;[/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]Allah’ım, diyorum.[/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=3][COLOR=#990000][COLOR=#990000][FONT=Verdana][B]Ey Güzel Allah’ım![/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]Beni sana yakın eyle… Halimi, ahvalimi sana arz etmeye, Sana gelmeye bir gece arıyorum… Gecelerden bir gece arıyorum Senden muştular getiren… Nasip eyle Allah’ım, o geceye düşür beni…[/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=3][COLOR=#990000][COLOR=#990000][FONT=Verdana][B] [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=3][COLOR=#990000][COLOR=#990000][FONT=Verdana][B]Allah’ım,[/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=3][COLOR=#990000][COLOR=#990000][FONT=Verdana][B] [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]Herşeyi birbirine müsenna yaratan ulu Allah’ım,[/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]Bir köz düşür yüreğime Rabbim, Senin aşkınla yaksın beni. [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]Biraz kül biraz duman olayım.[/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]Senin dergahının kapısı her dem açık. [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]Bütün eksileri, bütün yarımları ve bütün noksanları kuşandım, bilemedim.. [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]Bizi yarımlarımızla, eksilerimizle, kusurlarımızla affeyle Allah’ım. [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]O ilk halimizi, “Kâlu Belâ” iklimini kuşanayım yeni baştan. [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]İzin ver, nasip eyle; akla karalarımızı, sağ alt yaralarımızı. [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]Menekşe kokulu bir sürur düşür zavallı yüreğime.[/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]Vuslatın arifesinde, takvimi unutup sana ayaklanıyor ruhum. [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]Hayallerin ötesindeki güzelliği muştulayan davetine kulak kesildim. [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]Şafağın erguvani rengine çalıyor gözlerim. [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]Feylûle uykusuna dalan gözlere inat, hiçlik uykusuna dalan gözlerime yağıyor hüznüm.[/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]Senin hasretinden ağlıyorum. [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]Sılamdan uzağım. [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]Kudretinden aşk fışkıran kelamın düşüyor bağrımın orta yerine. [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]Ellerimi Sana açıyorum...[/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]Her şey Seninle başlıyor ve Seninle bitiyor. [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]Ey ruhumu onaran büyük Allah’ım, gelişlerim Sana, gidişlerim yine Sanadır... [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=2][COLOR=#333333][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]Beni Sana yakın eyle… Halimi, ahvalimi Sana arz etmeye, Sana gelmeye bir gece arıyorum… Gecelerden bir gece arıyorum Senden muştular getiren… Nasip eyle Allah’ım, o geceye düşür beni…[/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi
Günün Duası
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…