Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Dua Ediyorum
Günün duası
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="hamzali" data-source="post: 103492" data-attributes="member: 9805"><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: #ff0900">Senai Demirci </span> <span style="color: #000000"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: #000000"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: #000000">İncecik fısıltılarımı gizli saklı yakarışlarımı koynunda ninnileyen gök/çe topraksın Sen.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: #000000"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: #000000">Fanilik sancılarımdan taşı(r)dığım, ayrılık dertlerimden s/aldığım yağmurları göğe yükselten kutlu güneşsin Sen.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: #000000"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: #000000">Varlığımın titrek kanatlarını ebedî kabullenişin seccadesinde yatıştıran serin rüzgarsın Sen.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: #000000"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: #000000">Özlemlerimin kırgın bakışlarını sonsuzluk semasının ufkuna taşıyan rahmet ışığısın Sen.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: #000000"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: #000000">Kirli paslı kalıbımı sorgusuz sualsiz itaat kalıbında yoğura yoğura temize çeken mahbubiyet elisin Sen.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: #000000"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: #000000">Boynu bükük yakarışlarımı, yüzü yerde arzularımı şeksiz şüphesiz makbul olan nefesine dolayıp okşayan şefkat fısıltısısın Sen.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: #000000"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: #000000">Bir denizi kağıda döker gibi, göğü avuçlarıma indirir gibi, dudağımda inciler büyütür gibi, sesime sesin dokunur gibi salavatlarca tebessümünü gördüğüm aşinalık vechesisin Sen.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: #000000"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: #000000">Dua göğüm, muştu güneşim, teselli yağmurum, muhabbet meltemim; ne hoş duruyorsun aramızda, yanımızda, yöremizde.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: #000000"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: #000000">Merhamet durağım, metanet sığınağım, huzur barınağım, hep yüzüne yüzüne vardığım Efendim; ne çok oluyorsun dillendiremediğim hayranlıkların arefesinde, yetişemediğim minnettarlıkların zirvesinde...</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: #000000"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: #0000ff">Senin ubudiyetinin toprağına attığım tohumlar gibidir kalpsiz secdelerim.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: #0000ff"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: #0000ff">Senin mahbubiyetinin denizine akıttığım nehirler gibidir arsız isteyişlerim.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: #0000ff"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: #0000ff">Senin miracının göğüne dal budak, salkım saçak uzattığım ağaçlar gibidir dilsiz dualarım.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: #0000ff"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: #0000ff">Sözümü miraca eriştiren Efendim.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: #0000ff"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: #0000ff">Sesimi duaya yetiştiren Efendim.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: #0000ff"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: #0000ff">Yüzümü secdeye bitiştiren Efendim.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: #0000ff"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: #0000ff">Yüz buldumsa varlığa, Senin Yüz'ünden Efendim.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: #0000ff"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: #0000ff">Yakınlığından seslenirim.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: #0000ff"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: #0000ff">Söz oldumsa Var Eden'e, Sana inen Söz'den Efendim.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: #0000ff"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: #0000ff">Yakınlığından nefeslenirim.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: #0000ff"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: #0000ff">Yüz'lerce sâlât ve Söz'lerce selam Efendim.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: #0000ff"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: #0000ff">Şükür ki bu paslı dudağa emanettir Sana verilecek selamlar.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: #0000ff"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: #0000ff">Şükür ki bu kirli dile değmektedir Sana edilecek salatlar.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: #0000ff"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: #0000ff">Sesimi çoğaltan, sözümü yükselten</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: #0000ff"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: #0000ff">aczimi ve fakrımı Kadir-i Rahîm'in dergahına taşıran "Dua Göğü"m</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: #0000ff"></span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hamzali, post: 103492, member: 9805"] [FONT=Monotype Corsiva][SIZE=5][COLOR=#ff0900]Senai Demirci [/COLOR] [COLOR=#000000] İncecik fısıltılarımı gizli saklı yakarışlarımı koynunda ninnileyen gök/çe topraksın Sen. Fanilik sancılarımdan taşı(r)dığım, ayrılık dertlerimden s/aldığım yağmurları göğe yükselten kutlu güneşsin Sen. Varlığımın titrek kanatlarını ebedî kabullenişin seccadesinde yatıştıran serin rüzgarsın Sen. Özlemlerimin kırgın bakışlarını sonsuzluk semasının ufkuna taşıyan rahmet ışığısın Sen. Kirli paslı kalıbımı sorgusuz sualsiz itaat kalıbında yoğura yoğura temize çeken mahbubiyet elisin Sen. Boynu bükük yakarışlarımı, yüzü yerde arzularımı şeksiz şüphesiz makbul olan nefesine dolayıp okşayan şefkat fısıltısısın Sen. Bir denizi kağıda döker gibi, göğü avuçlarıma indirir gibi, dudağımda inciler büyütür gibi, sesime sesin dokunur gibi salavatlarca tebessümünü gördüğüm aşinalık vechesisin Sen. Dua göğüm, muştu güneşim, teselli yağmurum, muhabbet meltemim; ne hoş duruyorsun aramızda, yanımızda, yöremizde. Merhamet durağım, metanet sığınağım, huzur barınağım, hep yüzüne yüzüne vardığım Efendim; ne çok oluyorsun dillendiremediğim hayranlıkların arefesinde, yetişemediğim minnettarlıkların zirvesinde... [/COLOR] [COLOR=#0000ff]Senin ubudiyetinin toprağına attığım tohumlar gibidir kalpsiz secdelerim. Senin mahbubiyetinin denizine akıttığım nehirler gibidir arsız isteyişlerim. Senin miracının göğüne dal budak, salkım saçak uzattığım ağaçlar gibidir dilsiz dualarım. Sözümü miraca eriştiren Efendim. Sesimi duaya yetiştiren Efendim. Yüzümü secdeye bitiştiren Efendim. Yüz buldumsa varlığa, Senin Yüz'ünden Efendim. Yakınlığından seslenirim. Söz oldumsa Var Eden'e, Sana inen Söz'den Efendim. Yakınlığından nefeslenirim. Yüz'lerce sâlât ve Söz'lerce selam Efendim. Şükür ki bu paslı dudağa emanettir Sana verilecek selamlar. Şükür ki bu kirli dile değmektedir Sana edilecek salatlar. Sesimi çoğaltan, sözümü yükselten aczimi ve fakrımı Kadir-i Rahîm'in dergahına taşıran "Dua Göğü"m [/COLOR][/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Dua Ediyorum
Günün duası
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…