Güvercin değil sanki manken
G GÖNÜLSIZIM Well-known member 24 May 2009 #3 maşallah Rabbim ne güzel yaratmış zaten güvercinlerin ahenkleri nazlı duruşlarına hayran olmamak elde değil...
maşallah Rabbim ne güzel yaratmış zaten güvercinlerin ahenkleri nazlı duruşlarına hayran olmamak elde değil...
R ReþHa2 Well-known member 24 May 2009 #5 Şu kuğuların zerafetine ve romantik oluşlarına hayranım. Sülünlerin de yürüyüşleri gerçekten mankenlere taş çıkartıyor.
Şu kuğuların zerafetine ve romantik oluşlarına hayranım. Sülünlerin de yürüyüşleri gerçekten mankenlere taş çıkartıyor.
B bardak Well-known member 24 May 2009 #8 Hayvanlar alemi işte hepsi ayrı ayrı güzell...Asaletli hayvanlar..............
E ebrar172 Talebe 24 May 2009 #9 maşallah...paçalı güvercinin güzelliğine bak yahu...yaradana kurban... mankenler de nerde bu güzellik...kurban olsun onlar...
maşallah...paçalı güvercinin güzelliğine bak yahu...yaradana kurban... mankenler de nerde bu güzellik...kurban olsun onlar...
T Tarihci Marmara Tarih 24 May 2009 #10 bu paçaları çok olanlardan öyle bir kanat sesi çıkıyorki mükemmel.. çok güzel güvercinler ve burda resimleri olanlar hakkaten çok pahalı olanları..
bu paçaları çok olanlardan öyle bir kanat sesi çıkıyorki mükemmel.. çok güzel güvercinler ve burda resimleri olanlar hakkaten çok pahalı olanları..
B bardak Well-known member 24 May 2009 #11 Evin üst tarafı falan olsa kesin güvercinde beslerdim...Ama malum yokki...
VUSLAT Well-known member 24 May 2009 #12 bardak' Alıntı: Evin üst tarafı falan olsa kesin güvercinde beslerdim...Ama malum yokki... Genişletmek için tıkla ... bu resim biliyorum ki...sana iç geçittirecek...
bardak' Alıntı: Evin üst tarafı falan olsa kesin güvercinde beslerdim...Ama malum yokki... Genişletmek için tıkla ... bu resim biliyorum ki...sana iç geçittirecek...
B bardak Well-known member 24 May 2009 #19 Evet evet kesinlikle beni hayvanat bahçesine memeur olarak almaları gerek hepsini ellerimle beslerdi valla...Ama ölümlerinede dayanamam ki...
Evet evet kesinlikle beni hayvanat bahçesine memeur olarak almaları gerek hepsini ellerimle beslerdi valla...Ama ölümlerinede dayanamam ki...
A ANDELiB Well-known member 24 May 2009 #20 bardak Rabbim razı olsun..gerçekten çok güzel bu hayvanlar manken de neymiş...maşAllah barekAllah...