Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
GÜZ YORUMCUSU
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="SaYa" data-source="post: 72328" data-attributes="member: 5"><p><span style="color: #3100ff"><strong>GÜZ YORUMCUSU</strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong> Eylül işte değiştirerek geliyor</strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong> Eziyor hırpalıyor sonra da coşturuyor beni</strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong> Yeni bir haz olarak hayatın sonbaharında gizli</strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong> Sarışınlık kokuyordu diyerek</strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong> Daha iri bir nokta koymadan cümlenin sonuna</strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong> Nureddin Durman </strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong></strong></span></p><p> <span style="color: #3100ff"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong>Neden susayım usta, kırmızı bir gök yağıyor üstüme</strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong>Dörtnala içiyorum rüzgârın soğumuş yapraklarını</strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong>Göğsümdeki âteş düşüyor soyunmuş dudaklarıma</strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong>Savurup atıyorum taflan yemiş çocukları, alnımdan</strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong>Yürü yürü çoğalıyor eylül denen yol,</strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong>Geçiyor eşiklerden yağmur kokulu saçlarıyla iki sevgili</strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong>Ve birdenbire uçuruma düşüyor simyası yalnızlığın...</strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong></strong></span></p><p> <span style="color: #3100ff"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong>Islak çöl ıslıkları yapışıyor moraran parmaklarıma usta</strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong>Eylül denen ölüm çiçeğine veriyorum son nefesimi</strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong>Kurşuna dizilmiş düşlerden tanıyorum hayalifener çocukları</strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong>Sesime katık yaptığım hüznünden ve içime batan aşk teknesinden</strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong>Çıkarıp alıyorum incecik çığlıklarını çocuk yanımın</strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong>Bir sonbahar aynasında unutmak istiyorum yoksulluğunu ülkemin</strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong>Alışmak toza toprağa bulanmış karanlıklarına serin sokakların...</strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong></strong></span></p><p> <span style="color: #3100ff"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong>Biliyorum, hüzün akşamlarında dökülüyor bütün sırlarım usta</strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong>Kalbe değen yıldırımlar yazıyor aklıma kara sevdalı bulutlar</strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong>Işıktan sesleriyle ölüyor kuşatılmış bahçelerdeki çiçekler</strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong>Küskün zambaklar sığınıyor gecemin üşüyen dar kapılarına</strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong>Kapanmış pazarların titreyen meydanlarında düşüyorum sayımdan</strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong>Elimde eli sevgilinin ve içimde uçamayan kuşların sessizliği</strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong>Bahçeye koşan kokusundan tanıyorum nefesini eylülün...</strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong></strong></span></p><p> <span style="color: #3100ff"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong>Ben ölürsem, kim taşıyacak onca gök gürültüsünü usta</strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong>Kim toplayacak uçarı hüzün şimşeklerini çocukların kalbinden</strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong>Kıyılarına vura vura ancak ben yürürüm lodoslu dalgaların</strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong>Sarhoş sokakların ruhunu ben döndürürüm boynu bükük yaprağa</strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong>Lezzetli güz sofralarında kalan sevinçlerini bilirim çocukların</strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong>Ateşler içinde yanan güller bana anlatır sırlarını</strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong>Herkes adına toplarım hüzün soluyan kuşları o serin sokaklardan</strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong></strong></span></p><p> <span style="color: #3100ff"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong>Ölüp ölüp dirildim usta, yağmurla yıkadılar cesedimi</strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong>Sağnak yemiş caddelerinde kayboldum güngörmüş kentlerin</strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong>Unutup sonbaharı, poyraz bakışında ısındım sevgilinin</strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong>Gözlerinin limanına demirledim intihar yüklü bulutları</strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong>Ellerimle topladım cüretkâr gözyaşlarını yazıklı şarkılardan</strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong>Sessizce ağladım, alnıma koyarak sıcaklığını gülücük çukurunun</strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong>Küçüldükçe gözlerim tanıdım eylülün sarışın mahzunluğunu</strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong></strong></span></p><p> <span style="color: #3100ff"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong>Bir hüzzam şarkı söyle, dinsin içimin melâli usta</strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong>Yarı uçuk kentlerde zaten ağlıyorum bütün yoksullukları</strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong>Eylülün aynasında bir ben, bir de poyraz bakışı sevgilinin</strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong>Ve küçük bir çocuğun destan okuyan gözlerini bırakıyorum</strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong>Çamur bakışlı sokaklar kaçıyor adımlarımın uğultusundan</strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong>İşte sana usta, söylediğin o hüzzam şarkıyı bırakıyorum</strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong>Hüzün mü? Hâlâ mümkün! Ben çekip gidiyorum...</strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong>Özcan Ünlü</strong></span></p><p><span style="color: #3100ff"><strong></strong></span></p><p> <span style="color: #3100ff"><strong></strong></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SaYa, post: 72328, member: 5"] [color=#3100ff][b]GÜZ YORUMCUSU Eylül işte değiştirerek geliyor Eziyor hırpalıyor sonra da coşturuyor beni Yeni bir haz olarak hayatın sonbaharında gizli Sarışınlık kokuyordu diyerek Daha iri bir nokta koymadan cümlenin sonuna Nureddin Durman Neden susayım usta, kırmızı bir gök yağıyor üstüme Dörtnala içiyorum rüzgârın soğumuş yapraklarını Göğsümdeki âteş düşüyor soyunmuş dudaklarıma Savurup atıyorum taflan yemiş çocukları, alnımdan Yürü yürü çoğalıyor eylül denen yol, Geçiyor eşiklerden yağmur kokulu saçlarıyla iki sevgili Ve birdenbire uçuruma düşüyor simyası yalnızlığın... Islak çöl ıslıkları yapışıyor moraran parmaklarıma usta Eylül denen ölüm çiçeğine veriyorum son nefesimi Kurşuna dizilmiş düşlerden tanıyorum hayalifener çocukları Sesime katık yaptığım hüznünden ve içime batan aşk teknesinden Çıkarıp alıyorum incecik çığlıklarını çocuk yanımın Bir sonbahar aynasında unutmak istiyorum yoksulluğunu ülkemin Alışmak toza toprağa bulanmış karanlıklarına serin sokakların... Biliyorum, hüzün akşamlarında dökülüyor bütün sırlarım usta Kalbe değen yıldırımlar yazıyor aklıma kara sevdalı bulutlar Işıktan sesleriyle ölüyor kuşatılmış bahçelerdeki çiçekler Küskün zambaklar sığınıyor gecemin üşüyen dar kapılarına Kapanmış pazarların titreyen meydanlarında düşüyorum sayımdan Elimde eli sevgilinin ve içimde uçamayan kuşların sessizliği Bahçeye koşan kokusundan tanıyorum nefesini eylülün... Ben ölürsem, kim taşıyacak onca gök gürültüsünü usta Kim toplayacak uçarı hüzün şimşeklerini çocukların kalbinden Kıyılarına vura vura ancak ben yürürüm lodoslu dalgaların Sarhoş sokakların ruhunu ben döndürürüm boynu bükük yaprağa Lezzetli güz sofralarında kalan sevinçlerini bilirim çocukların Ateşler içinde yanan güller bana anlatır sırlarını Herkes adına toplarım hüzün soluyan kuşları o serin sokaklardan Ölüp ölüp dirildim usta, yağmurla yıkadılar cesedimi Sağnak yemiş caddelerinde kayboldum güngörmüş kentlerin Unutup sonbaharı, poyraz bakışında ısındım sevgilinin Gözlerinin limanına demirledim intihar yüklü bulutları Ellerimle topladım cüretkâr gözyaşlarını yazıklı şarkılardan Sessizce ağladım, alnıma koyarak sıcaklığını gülücük çukurunun Küçüldükçe gözlerim tanıdım eylülün sarışın mahzunluğunu Bir hüzzam şarkı söyle, dinsin içimin melâli usta Yarı uçuk kentlerde zaten ağlıyorum bütün yoksullukları Eylülün aynasında bir ben, bir de poyraz bakışı sevgilinin Ve küçük bir çocuğun destan okuyan gözlerini bırakıyorum Çamur bakışlı sokaklar kaçıyor adımlarımın uğultusundan İşte sana usta, söylediğin o hüzzam şarkıyı bırakıyorum Hüzün mü? Hâlâ mümkün! Ben çekip gidiyorum... Özcan Ünlü [/b][/color] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
GÜZ YORUMCUSU
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…