Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Dua Ediyorum
Güzel bir Dua...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="müdavim" data-source="post: 194141" data-attributes="member: 5987"><p><span style="font-size: 10px"><strong><span style="color: DarkSlateGray">Kur'an'daki 3 bağışlanma terimi - Afv- safr - gafr</span></strong></span></p><p></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed"><strong>Afv; Sucu yuzune soyleyip ,azarlayip , uyardiktan sonra , bu seferlik affediyorum bak demektir.</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed"><strong>Safr ; Suclunun sucunu yuzune soylemeden , hadi mahcup etmeyelim diyerek affetmektir.</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed"><strong>Gafr ; Sucluya suc isledigini hic hissettirmeden affetmektir.</strong></span></span></p><p></p><p><span style="font-size: 12px"><strong><span style="color: DarkGreen">Biz Allah dan Estagfirullah diyerek magfiret dileriz.</span></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong><span style="color: DarkGreen">Estagfirullah; Ya Rabbi sucumuzu yuzumuze vurdurma ,Beni mahcup etme , kimseye sucumu bildirme, ettinde affettim kulum bile deme , islememis gibi kabul et Ya Rabbi.</span></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong><span style="color: DarkGreen"></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong><span style="color: DarkGreen">Magfiret yani zamanda Allahin Kereminin tecellisidir.</span></strong></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="müdavim, post: 194141, member: 5987"] [SIZE="2"][B][COLOR="DarkSlateGray"]Kur'an'daki 3 bağışlanma terimi - Afv- safr - gafr[/COLOR][/B][/SIZE] [SIZE="3"][COLOR="DarkRed"][B]Afv; Sucu yuzune soyleyip ,azarlayip , uyardiktan sonra , bu seferlik affediyorum bak demektir. Safr ; Suclunun sucunu yuzune soylemeden , hadi mahcup etmeyelim diyerek affetmektir. Gafr ; Sucluya suc isledigini hic hissettirmeden affetmektir.[/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE="3"][B][COLOR="DarkGreen"]Biz Allah dan Estagfirullah diyerek magfiret dileriz. Estagfirullah; Ya Rabbi sucumuzu yuzumuze vurdurma ,Beni mahcup etme , kimseye sucumu bildirme, ettinde affettim kulum bile deme , islememis gibi kabul et Ya Rabbi. Magfiret yani zamanda Allahin Kereminin tecellisidir.[/COLOR][/B][/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Dua Ediyorum
Güzel bir Dua...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…