Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Tasavvuf
Nakşıbendi ve Nakşıbendilik
Sufinin Dünyası
Güzel Kokulu Arkadaş
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ABDULLAH4" data-source="post: 347522" data-attributes="member: 1004566"><p> <table style='width: 100%'><tr><td>Güzel Kokulu Arkadaş<br /> <br /> <br /> <br /> <span style="font-size: 12px"><br /> </span></td></tr><tr><td><table style='width: 100%'><tr><td><table style='width: 100%'><tr><td><span style="font-size: 12px"><strong>Cenâb-ı Hak buyuruyor:</strong><br /> </span><br /> <span style="font-size: 12px"><strong>“O gün zâlim olan kimse ellerini ısıracak, ah keşke ben de peygamberle beraber bir yol tutsaydım. Vay bana!. Keşke falanı dost edinmeseydim. Bana Kur’an gelmişken, gerçekten beni ondan o saptırdı. Şeytan insanı yapayalnız, yardımcısız bırakır” diyecektir.”</strong> (Furkân, 27, 28,29)</span><br /> </td></tr><tr><td><span style="font-size: 12px"><br /> <br /> <br /> <br /> <br /> </span></td></tr><tr><td><span style="font-size: 12px"><strong>Rasûlullah (sav) buyurdular:</strong><br /> </span><br /> <span style="font-size: 12px"><em>“İyi ve kötü arkadaşın hali, güzel koku satanla körük çekenin haline benzer: Misk satan, ya sana güzel kokusundan bir miktar meccanen verir ya sen satın alırsın, ya da </em><em>(hiç değilse onunla beraber olduğun sürece) güzel koku koklamış olursun. Körük çeken kimse ise, ya elbiseni yakar ya da (en azından) körüğün kötü kokusundan rahatsız olursun”</em>(Buhârî, Zebâih 31, Büyû’ 38; Müslim, Birr 146. Ebû Dâvûd, Edeb 16)</span><br /> </td></tr><tr><td><span style="font-size: 12px"><br /> <br /> <br /> <br /> </span></td></tr><tr><td><span style="font-size: 12px">Bir bedevi Rasûlullah(sav)’e:</span><br /> <span style="font-size: 12px">“-Kıyamet ne zaman kopacak?” diye sordu. Efendimiz:</span><br /> <span style="font-size: 12px"><em>“-Kıyamet için ne hazırladın?”</em>buyurdu.</span><br /> <span style="font-size: 12px">“-Allah ve Rasûlünün sevgisini,” dedi. Bunun üzerine Hz. Peygamber:</span><br /> <span style="font-size: 12px"><em>“-O halde sen, sevdiğin ile berabersin</em><em>”</em>buyurdu. (Buhârî, Edeb 96; Müslim, Birr 161,163)</span><br /> </td></tr><tr><td><span style="font-size: 12px"><br /> <br /> <br /> <br /> <br /> </span></td></tr><tr><td><span style="font-size: 12px"><strong><em>Her Güne Bir Esma-ül Hüsna</em></strong><strong><em>(Allah’ın En Güzel İsimleri)</em></strong></span><br /> <span style="font-size: 12px"><strong>el-Hâlık: </strong>Her şeyi yoktan var eden, yaratan, yarattığı her şeyin bütün ayrıntılarını bilen ve mahlûkuna takdir ettiği ömür içerisinde, onun göreceği her hâli, hadiseyi tespit ve tayin eden demektir.</span><br /> </td></tr><tr><td><span style="font-size: 12px"><br /> <br /> <br /> <br /> </span></td></tr><tr><td><span style="font-size: 12px"><strong><em>Kısa Günün Kârı</em></strong></span><br /> <span style="font-size: 12px">Gerçek dostlarımızı hakiki kardeş bilelim.</span><br /> </td></tr><tr><td><span style="font-size: 12px"><br /> <br /> <br /> <br /> </span></td></tr><tr><td><span style="font-size: 12px"><strong><em>Lügatçe</em></strong></span><br /> <span style="font-size: 12px"><strong>körük: </strong>Ateşi canlandırmak için kullanılan araç.<strong><br /> misk: </strong>1. Asya'nın yüksek dağlarında yaşayan bir tür erkek ceylanın karın derisi altındaki bir bezden çıkarılan güzel kokulu madde. 2. Mis.<strong><br /> meccanen:</strong>Parasız olarak, bedava.</span><br /> </td></tr><tr><td></td></tr><tr><td><span style="color: #000000">"İki Gün Bir Değil" mail servisi bir <strong><a href="http://list.erkam.net/em/link.php?M=46024&N=1233&L=159&F=H" target="_blank">ALTINOLUK</a></strong>hizmetidir.</span><br /> </td></tr></table></td></tr></table></td></tr></table></blockquote><p></p>
[QUOTE="ABDULLAH4, post: 347522, member: 1004566"] [TABLE="align: center"] [TR] [TD="bgcolor: #ffffff, align: left"]Güzel Kokulu Arkadaş [SIZE=3] [/SIZE][/TD] [/TR] [TR] [TD="colspan: 2"][TABLE] [TR] [TD="width: 580, bgcolor: #ffffff, align: left"][TABLE="align: center"] [TR] [TD][SIZE=3][B]Cenâb-ı Hak buyuruyor:[/B] [/SIZE] [SIZE=3][B]“O gün zâlim olan kimse ellerini ısıracak, ah keşke ben de peygamberle beraber bir yol tutsaydım. Vay bana!. Keşke falanı dost edinmeseydim. Bana Kur’an gelmişken, gerçekten beni ondan o saptırdı. Şeytan insanı yapayalnız, yardımcısız bırakır” diyecektir.”[/B] (Furkân, 27, 28,29)[/SIZE] [/TD] [/TR] [TR] [TD="align: center"][SIZE=3] [/SIZE][/TD] [/TR] [TR] [TD][SIZE=3][B]Rasûlullah (sav) buyurdular:[/B] [/SIZE] [SIZE=3][I]“İyi ve kötü arkadaşın hali, güzel koku satanla körük çekenin haline benzer: Misk satan, ya sana güzel kokusundan bir miktar meccanen verir ya sen satın alırsın, ya da [/I][I](hiç değilse onunla beraber olduğun sürece) güzel koku koklamış olursun. Körük çeken kimse ise, ya elbiseni yakar ya da (en azından) körüğün kötü kokusundan rahatsız olursun”[/I](Buhârî, Zebâih 31, Büyû’ 38; Müslim, Birr 146. Ebû Dâvûd, Edeb 16)[/SIZE] [/TD] [/TR] [TR] [TD="align: center"][SIZE=3] [/SIZE][/TD] [/TR] [TR] [TD][SIZE=3]Bir bedevi Rasûlullah(sav)’e:[/SIZE] [SIZE=3]“-Kıyamet ne zaman kopacak?” diye sordu. Efendimiz:[/SIZE] [SIZE=3][I]“-Kıyamet için ne hazırladın?”[/I]buyurdu.[/SIZE] [SIZE=3]“-Allah ve Rasûlünün sevgisini,” dedi. Bunun üzerine Hz. Peygamber:[/SIZE] [SIZE=3][I]“-O halde sen, sevdiğin ile berabersin[/I][I]”[/I]buyurdu. (Buhârî, Edeb 96; Müslim, Birr 161,163)[/SIZE] [/TD] [/TR] [TR] [TD="align: center"][SIZE=3] [/SIZE][/TD] [/TR] [TR] [TD][SIZE=3][B][I]Her Güne Bir Esma-ül Hüsna[/I][/B][B][I](Allah’ın En Güzel İsimleri)[/I][/B][/SIZE] [SIZE=3][B]el-Hâlık: [/B]Her şeyi yoktan var eden, yaratan, yarattığı her şeyin bütün ayrıntılarını bilen ve mahlûkuna takdir ettiği ömür içerisinde, onun göreceği her hâli, hadiseyi tespit ve tayin eden demektir.[/SIZE] [/TD] [/TR] [TR] [TD="align: center"][SIZE=3] [/SIZE][/TD] [/TR] [TR] [TD][SIZE=3][B][I]Kısa Günün Kârı[/I][/B][/SIZE] [SIZE=3]Gerçek dostlarımızı hakiki kardeş bilelim.[/SIZE] [/TD] [/TR] [TR] [TD="align: center"][SIZE=3] [/SIZE][/TD] [/TR] [TR] [TD][SIZE=3][B][I]Lügatçe[/I][/B][/SIZE] [SIZE=3][B]körük: [/B]Ateşi canlandırmak için kullanılan araç.[B] misk: [/B]1. Asya'nın yüksek dağlarında yaşayan bir tür erkek ceylanın karın derisi altındaki bir bezden çıkarılan güzel kokulu madde. 2. Mis.[B] meccanen:[/B]Parasız olarak, bedava.[/SIZE] [/TD] [/TR] [TR] [TD="align: center"][/TD] [/TR] [TR] [TD="align: center"][COLOR=#000000]"İki Gün Bir Değil" mail servisi bir [B][URL="http://list.erkam.net/em/link.php?M=46024&N=1233&L=159&F=H"]ALTINOLUK[/URL][/B]hizmetidir.[/COLOR] [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Tasavvuf
Nakşıbendi ve Nakşıbendilik
Sufinin Dünyası
Güzel Kokulu Arkadaş
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…