Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
güzin ablaya sorulan soru ve cevabı...:)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="memluk" data-source="post: 257574" data-attributes="member: 9260"><p style="text-align: left">[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]<span style="font-size: 15px"><span style="color: #3366ff"><strong>sevgili Güzin abla</strong></span></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: left">[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT] </p> <p style="text-align: left">[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]<span style="font-size: 15px"><span style="color: #3366ff"><strong>İzmir'den M.T. soruyor:</strong></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #3366ff">Hocam, ben 38 yaşında, kimya öğretmeni bir genç bayanım. Üç ay kadar önce kısmetim acildi ve iyi niyetli bir gençle tanıştım. Gecen hafta da nişanlandık. Mutluluktan uçuyordum ki dun laboratuarda korkunç bir şey keşfettim. Nisanlımın bana aldığı yüzüğü denemek için cıvaya attım, ve maalesef yüzdü. Halbuki saf altının özgül ağırlığı civanınkinden fazla, batması gerekirdi. Demek bana aldığı yüzük saf altın değil, öyleyse sevgisi de saf olamaz. Şimdi ben bu cıvayı nisanlımın yemeğine koyup bu isi bitirmeyi düşünüyorum, ne dersiniz?</span></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left">[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]<span style="font-size: 15px"><span style="color: #3366ff"><strong>Güzin Abla'nın cevabi:</strong></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #3366ff">Arşimet'in hayatına her yönüyle vakıf olduğunuz anlaşılıyor. Yalnız yüzey gerilimini hesaba katmamışsınız, cıvanın yüzey gerilimi suyunkinden çok daha fazladır. Böylece kendinden ağır cisimleri de kaldırabilir, çünkü o cisim batarken ortaya çıkartacağı yüzey için harcaması gereken enerji, kendi potansiyel enerjisinden fazla olabilir. Ayrıca civanın saf olmama ihtimali de var, o yüzden ani kararlar vermeyin derim.</span></span>[/FONT]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="memluk, post: 257574, member: 9260"] [LEFT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=4][COLOR=#3366ff][B]sevgili Güzin abla[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=4][COLOR=#3366ff][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=4][COLOR=#3366ff][B]İzmir'den M.T. soruyor:[/B] Hocam, ben 38 yaşında, kimya öğretmeni bir genç bayanım. Üç ay kadar önce kısmetim acildi ve iyi niyetli bir gençle tanıştım. Gecen hafta da nişanlandık. Mutluluktan uçuyordum ki dun laboratuarda korkunç bir şey keşfettim. Nisanlımın bana aldığı yüzüğü denemek için cıvaya attım, ve maalesef yüzdü. Halbuki saf altının özgül ağırlığı civanınkinden fazla, batması gerekirdi. Demek bana aldığı yüzük saf altın değil, öyleyse sevgisi de saf olamaz. Şimdi ben bu cıvayı nisanlımın yemeğine koyup bu isi bitirmeyi düşünüyorum, ne dersiniz?[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=4][COLOR=#3366ff][B]Güzin Abla'nın cevabi:[/B] Arşimet'in hayatına her yönüyle vakıf olduğunuz anlaşılıyor. Yalnız yüzey gerilimini hesaba katmamışsınız, cıvanın yüzey gerilimi suyunkinden çok daha fazladır. Böylece kendinden ağır cisimleri de kaldırabilir, çünkü o cisim batarken ortaya çıkartacağı yüzey için harcaması gereken enerji, kendi potansiyel enerjisinden fazla olabilir. Ayrıca civanın saf olmama ihtimali de var, o yüzden ani kararlar vermeyin derim.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/LEFT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
güzin ablaya sorulan soru ve cevabı...:)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…