-980007818627723896&ei:gül:
H hacali Well-known member 29 Eyl 2009 #2 ne yalan diim ewet öle sandım kıskanmadım değil yani. ama beni utandırdın. ve çok duygulandırdın. teşekkur ederim garib kardeşim.
ne yalan diim ewet öle sandım kıskanmadım değil yani. ama beni utandırdın. ve çok duygulandırdın. teşekkur ederim garib kardeşim.
E ebrar172 Talebe 29 Eyl 2009 #3 yahu hacali'nin olduğunu görmemişim dinledim bende ne olacak şimdi...:M: cidden güzel olmuş Garip emeğine sağlık... kimseleri de unutmazmış düşünceli vede zarif kardeşim benim...
yahu hacali'nin olduğunu görmemişim dinledim bende ne olacak şimdi...:M: cidden güzel olmuş Garip emeğine sağlık... kimseleri de unutmazmış düşünceli vede zarif kardeşim benim...
E ebrar172 Talebe 29 Eyl 2009 #5 hacali' Alıntı: kirasını verirsen bişe olmaz Genişletmek için tıkla ... yaz tahtaya al haftaya demişler dimi...:008: elbet öderiz yaz vaaar , kış vaaar...
hacali' Alıntı: kirasını verirsen bişe olmaz Genişletmek için tıkla ... yaz tahtaya al haftaya demişler dimi...:008: elbet öderiz yaz vaaar , kış vaaar...