Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Alimler ve Evliyalar
Hâce Musa Topbaş (Sâdık Dânâ) Efendiden İnciler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ABDULLAH4" data-source="post: 369552" data-attributes="member: 1004566"><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"><strong>ŞÜKÜR --devamı</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"><strong><span style="color: #2e8b57">Atâ anlatıyor radıyallahu anh:</span></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"><strong><span style="color: #2e8b57"></span></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"><strong><span style="color: #2e8b57">Hazret-i Aişe radıyallahu anha'ya:</span></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"><strong><span style="color: #2e8b57"></span></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"><strong><span style="color: #2e8b57">Allah Resûlünden şahit olduğun en şaşırtıcı hadiseyi bize haber ver, dedim. Hazret-i </span></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"><strong><span style="color: #2e8b57"></span></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"><strong><span style="color: #2e8b57">Aişe ağladı ve dedi ki:</span></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"><strong><span style="color: #2e8b57">O'nun hangi hali şaşırtıcı değildi ki. Bir gece geldi. Benimle beraber yatağa girdi. </span></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"><strong><span style="color: #2e8b57"></span></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"><strong><span style="color: #2e8b57">Tenim tenine değdi. Sonra dedi ki:</span></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"><strong><span style="color: #2e8b57"></span></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"><strong><span style="color: #2e8b57">Ey Ebubekir'in kızı, beni bırak! Rabbıma ibadet edeyim.</span></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"><strong><span style="color: #2e8b57"></span></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"><strong><span style="color: #2e8b57">Ben dedim ki: Senin yanında olmağı seviyorum, fakat senin arzuna uymayı tercih ederim.</span></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"><strong><span style="color: #2e8b57"></span></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"><strong><span style="color: #2e8b57">Kendisine izin verdim, kalkdı, su ibriğine gitti, abdest aldı. Suyu çok çok dökerek israf etmedi. Sonra namaza, durdu. </span></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"><strong><span style="color: #2e8b57"></span></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"><strong><span style="color: #2e8b57">Ağladı, öyle ki, gözyaşları, göğsüne doğru aktı. Sonra rükuya gitti, gene ağladı. </span></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"><strong><span style="color: #2e8b57"></span></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"><strong><span style="color: #2e8b57">Sonra secde etti, gene ağladı. Sonra basını secdeden kaldırdı, gene ağladı. </span></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"><strong><span style="color: #2e8b57"></span></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"><strong><span style="color: #2e8b57">Bu ağlaması sabaha kadar devam etti. Sabah namazı vakti Bilal geldi. </span></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"><strong><span style="color: #2e8b57"></span></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"><strong><span style="color: #2e8b57">Ezan okudu. Ben o zaman dedim ki:</span></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"><strong><span style="color: #2e8b57"></span></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"><strong><span style="color: #2e8b57">Ey Allah'ın Resûlü, seni ağlatan sebep nedir? Allah senin geçmiş ve gelecek günahlarını affetti.</span></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"><strong><span style="color: #2e8b57"></span></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"><strong><span style="color: #2e8b57">Buyurdular ki:</span></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"><strong><span style="color: #2e8b57">Şükür eden bir kul olmayayım mı? Bu şükrü ben neden yapmayayım? </span></strong></span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ABDULLAH4, post: 369552, member: 1004566"] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#ff0000][B]ŞÜKÜR --devamı [COLOR=#2e8b57]Atâ anlatıyor radıyallahu anh: Hazret-i Aişe radıyallahu anha'ya: Allah Resûlünden şahit olduğun en şaşırtıcı hadiseyi bize haber ver, dedim. Hazret-i Aişe ağladı ve dedi ki: O'nun hangi hali şaşırtıcı değildi ki. Bir gece geldi. Benimle beraber yatağa girdi. Tenim tenine değdi. Sonra dedi ki: Ey Ebubekir'in kızı, beni bırak! Rabbıma ibadet edeyim. Ben dedim ki: Senin yanında olmağı seviyorum, fakat senin arzuna uymayı tercih ederim. Kendisine izin verdim, kalkdı, su ibriğine gitti, abdest aldı. Suyu çok çok dökerek israf etmedi. Sonra namaza, durdu. Ağladı, öyle ki, gözyaşları, göğsüne doğru aktı. Sonra rükuya gitti, gene ağladı. Sonra secde etti, gene ağladı. Sonra basını secdeden kaldırdı, gene ağladı. Bu ağlaması sabaha kadar devam etti. Sabah namazı vakti Bilal geldi. Ezan okudu. Ben o zaman dedim ki: Ey Allah'ın Resûlü, seni ağlatan sebep nedir? Allah senin geçmiş ve gelecek günahlarını affetti. Buyurdular ki: Şükür eden bir kul olmayayım mı? Bu şükrü ben neden yapmayayım? [/COLOR][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Alimler ve Evliyalar
Hâce Musa Topbaş (Sâdık Dânâ) Efendiden İnciler
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…