Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
Hacettepe Üniversitesi Geyikleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="NuruAhsen" data-source="post: 187623" data-attributes="member: 857"><p>Bilgisayarda çalışan ö?rencinin elektrik kesildikten 15 dakika sonraki sorusu;</p><p>- Elektrik mi kesik?</p><p></p><p>- Boş bilgisayar yok mu?</p><p>- Yok</p><p>- Hiç mi yok?</p><p></p><p>- Word'lü bilgisayar var mı?</p><p>- Hayır çilekli ve vanilyalı var sadece.</p><p></p><p>- Çıkıntı alabilirmiyim?</p><p>(Printerdan çıktı almak için öğrencinin sorusu)</p><p></p><p>- Disketi print alabilir miyim?</p><p></p><p>-Çıktılar hep siyah beyazmı oluyor?</p><p>-Hayır ara sıra yeıil üzerine eflatun ördek desenlide çıkıyor.</p><p></p><p>-14 numaralı bilgisayar çok salak hocam yaaaaa...</p><p></p><p>-Chat yapabilirmiyim hocam?</p><p>-Hayır!</p><p>-Ama niyeeeee?...</p><p></p><p>Bilgisayarında resimli ekran koruyucusu çıkan öğrenci koşarak gelir;</p><p>-Hocam bilgisayarıma bişey oldu!!</p><p></p><p>-Yer var m??</p><p>-Var.. Pencere kenarımı olsun koridor mu?</p><p>-Hı??..</p><p></p><p>-Bilgisayar alabilirmiyim?</p><p>-Tabi 1 mi olsun 1,5 mu?</p><p></p><p>-Boş masa var mı? -Masa değil bilgisayar var.</p><p></p><p>-Internet geri geldimi?</p><p></p><p>-Hocam 1 saat sonra bu ödevi teslim etmem lazım. 4 sayfa yazılacak. Ay ne yapıcam ben?</p><p>-Son 1 saate kadar aklın nerdeydi?</p><p></p><p>-İçeriye yiyecekle girme lütfen arkadaşım!..</p><p>-Hocam hemen çıkıcam</p><p>-E herhalde çıkacaksın. Yatıya gelmedin di mi?</p><p></p><p>-Hocam ....... adlı şarkıyı çalarmısınız?</p><p>-Peçeteye yaz ver...</p><p>10 dakika sonra öğrenciden peçeteye yazılı olarak şarkı isteği geldi.</p><p></p><p>-Hocam sınavdan çıktım çok kötü geçti...</p><p>-Olsun mühim olan katılmaktı...</p><p>Saat başlarına çeyrek kala dağıtılan bilgisayar kartlarını almak için öğrenciler çeyrek geçelerde sıraya giriyorlar... Hoca;</p><p>- Ama tezgahın önünü kapatıyorsunuz...</p><p></p><p>-Internet yok mu?</p><p>-Hayır erişim şu an yok. Sorun bizden kaynaklanmıyor.</p><p>-Niye Superonline kullanmıyormusunuz?</p><p></p><p>-Internet bağlantısı geldimi?</p><p>-Bugün internete giremeyecekmiyiz yani?</p><p></p><p>-Internet düzeldimi?</p><p></p><p>-Internetler açıkm??</p><p></p><p>-Bağlantı gelmedimi?</p><p></p><p>-Gelmeyecekmi hiç?</p><p></p><p>-Ne zaman gelecek?</p><p></p><p>-Niye kesik?</p><p></p><p>-Ne zaman kesildi?</p><p></p><p>-1 saate kadar gelir mi?</p><p></p><p>-Ben sabah geldim. Diğer amca vard?. O amca varken.........</p><p>-O amca değil Erol Hoca</p><p></p><p>-Disketle birliktemi yazmaya başlayacağım?</p><p>-Evet bir iki üç diyince aynı anda başlayacaksın..</p><p></p><p>-3.5 A'yı bulamıyorum (öğrenci disket sürücüyü soruyor)</p><p>-A 3.5'mu atıyor???</p><p></p><p>-Internet var mı?</p><p>-Hayır kesik..</p><p>30 dakika sonra aynı insan -Internet geldimi?</p><p>-Hayır hala yok.</p><p>30 dakika sonra aynı insan</p><p>-Hocam baktım ama internet hala yok galiba!</p><p></p><p>-Internet var mı?</p><p>-Hayır kesik</p><p>-Peki ne zaman geleyim?</p><p></p><p>-2-3 dakika yazıcıya çıktı göndermeyin...</p><p>-Yani yazıcıya çıktı göndermiyecek miyiz?</p><p></p><p>Çikolata ikram edilen öğrencinin ilk sözleri;</p><p>-Ellerim çukulata olucak</p><p></p><p>-Masa alabilir miyim?</p><p>-Sitelerden bulabilirsin</p><p></p><p>-Telnet geldi mi?</p><p></p><p>-Word'un olduğu bir yere oturup yaz? yazabilir miyim?</p><p>-Word'e sor kabule ederse oturursun</p><p></p><p>-Internet bağlantısı kesik.</p><p>-Ben telnet kullanacaktım ama...</p><p></p><p>-Ders mi var?</p><p>-Hayır internet kesik.</p><p>-O zaman girmeyeyim.</p><p></p><p>-Internet hala gidik mi?</p><p>-Hayır gelik.</p><p>-Hıı?!</p><p></p><p>-Bilgisayara disket sokabilir miyiz?</p><p></p><p>-Pardon 11 numara nerde oluyor?</p><p>-Buyrun ben göstereyim..</p><p></p><p>-Bilgisayar disketi hapsetti vermiyor.. naapcam?</p><p></p><p>-Yeni seansa uzatabilir miyim?</p><p></p><p>-Yeni seans ne zaman başlıyacak?</p><p></p><p>-Printer sayfası ne kadar?</p><p>-40 bin</p><p>-25'di artmış dimi?</p><p>-Afferin</p><p></p><p>-Bir word'lü birde internet'li bilgisayar alabilirmiyim?</p><p>-Ortaya karışık yaptıralım istersen</p><p></p><p>-Çıktı alamazsınız. Toner yok</p><p>-Niye yok?</p><p>-Ne niye yok?</p><p>-Çıktı</p><p>-Toner yok</p><p>-Haaa</p><p></p><p>-Internet kesik mi?</p><p>-Kesik</p><p>-Hepsinde mi kesik?</p><p>-Hayır.. Sırayla gidiyor.. 1 kesik 1 bağlı....</p><p></p><p>-Internet kesik mi?</p><p>-Kesik</p><p>-E-mail lerimize bakamaz mıyız??</p><p></p><p>-Sadece bilgisayar istiyorum.</p><p>-Ama biz yanında plastik tarak, 10 tane çengelli iğne, birde limon kolonyası veriyoruz. Onlarıda alın</p><p></p><p>-Çıktı yaptırabilir miyim?</p><p>-Tabii nasıl bi?ey yaptıralım?</p><p></p><p>-Hocam siz napıyorsunuz burda?</p><p>-Sıhhi tesisatçıyım. Su borusu döşüyorum. Boş zamanlarımda da bilgisayarlarla ilgileniyorum.</p><p></p><p>-Şey yok mu?</p><p>-Ne?</p><p>-Ders mi işleniyor?</p><p>-Hayır</p><p>-E alacaktımda..</p><p>-Ne?</p><p>-E bilgisayar</p><p>-Kusura bakma biz satmıyoruz</p><p></p><p>-Internet yok mu?</p><p>-Yok</p><p>-Hiç mi yok?</p><p>-Azcık var ama onu da kendime ayırdım</p><p></p><p>-Internet ne zaman gelicek?</p><p>-Sabah kargoya verilmiş yarın sabah elimizde olur</p><p></p><p>-Internet kesik mi?</p><p>-Evet kesik..</p><p>-Nasıl kesik?</p><p>-Ortasından kesilmiş valla bende anlamadım</p><p></p><p>-Internet bilinçli olarak mı kesik?</p><p>-Evet gıcıklık olsun diye kestik</p><p></p><p>-Hocam yeriniz var mı?</p><p>-Hayır bugün düğün var... her yer rezerve edildi...</p><p></p><p>-Hocam internet oldu mu?</p><p>-Hayır hala fırında 5 dakika daha kızarması gerekiyor....</p><p></p><p>-Bilgisayara girebilir miyiz?</p><p>-Hayır çünkü kapısı yok. Olsa da içine sığamazsınız</p><p>-Niye? Hepsi boş ama -Onlar boş değil. Önündeki sandalyeler boş. Siz bilgisayar kullanabilirsiniz.</p><p>-Haa evet yani?!</p><p>-Yalnız internet erişimimiz yok. Bizden kaynaklanan bir sorun değil</p><p>-Eeeee... Niye baştan söylemiyorsunuz?</p><p></p><p>-Merhaba çıktı ne kadar burada?</p><p>-Ne kadar lazım?</p><p></p><p>-Pardon 26 numaralı bilgisayar internete bağlanmıyor mu?</p><p>-internet kesik. Hiç biri bağlanmıyor...</p><p>-Haa!!...</p><p></p><p>-Bu bilgisayar yazıcıya bağlımı?</p><p>-Kablosunu takip et anlarsın</p><p>-Word alıcaz da</p><p>-Bizde kalmadı. Bi yan dükkana bakın lütfen</p><p></p><p><strong>alintidir...</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="NuruAhsen, post: 187623, member: 857"] Bilgisayarda çalışan ö?rencinin elektrik kesildikten 15 dakika sonraki sorusu; - Elektrik mi kesik? - Boş bilgisayar yok mu? - Yok - Hiç mi yok? - Word'lü bilgisayar var mı? - Hayır çilekli ve vanilyalı var sadece. - Çıkıntı alabilirmiyim? (Printerdan çıktı almak için öğrencinin sorusu) - Disketi print alabilir miyim? -Çıktılar hep siyah beyazmı oluyor? -Hayır ara sıra yeıil üzerine eflatun ördek desenlide çıkıyor. -14 numaralı bilgisayar çok salak hocam yaaaaa... -Chat yapabilirmiyim hocam? -Hayır! -Ama niyeeeee?... Bilgisayarında resimli ekran koruyucusu çıkan öğrenci koşarak gelir; -Hocam bilgisayarıma bişey oldu!! -Yer var m?? -Var.. Pencere kenarımı olsun koridor mu? -Hı??.. -Bilgisayar alabilirmiyim? -Tabi 1 mi olsun 1,5 mu? -Boş masa var mı? -Masa değil bilgisayar var. -Internet geri geldimi? -Hocam 1 saat sonra bu ödevi teslim etmem lazım. 4 sayfa yazılacak. Ay ne yapıcam ben? -Son 1 saate kadar aklın nerdeydi? -İçeriye yiyecekle girme lütfen arkadaşım!.. -Hocam hemen çıkıcam -E herhalde çıkacaksın. Yatıya gelmedin di mi? -Hocam ....... adlı şarkıyı çalarmısınız? -Peçeteye yaz ver... 10 dakika sonra öğrenciden peçeteye yazılı olarak şarkı isteği geldi. -Hocam sınavdan çıktım çok kötü geçti... -Olsun mühim olan katılmaktı... Saat başlarına çeyrek kala dağıtılan bilgisayar kartlarını almak için öğrenciler çeyrek geçelerde sıraya giriyorlar... Hoca; - Ama tezgahın önünü kapatıyorsunuz... -Internet yok mu? -Hayır erişim şu an yok. Sorun bizden kaynaklanmıyor. -Niye Superonline kullanmıyormusunuz? -Internet bağlantısı geldimi? -Bugün internete giremeyecekmiyiz yani? -Internet düzeldimi? -Internetler açıkm?? -Bağlantı gelmedimi? -Gelmeyecekmi hiç? -Ne zaman gelecek? -Niye kesik? -Ne zaman kesildi? -1 saate kadar gelir mi? -Ben sabah geldim. Diğer amca vard?. O amca varken......... -O amca değil Erol Hoca -Disketle birliktemi yazmaya başlayacağım? -Evet bir iki üç diyince aynı anda başlayacaksın.. -3.5 A'yı bulamıyorum (öğrenci disket sürücüyü soruyor) -A 3.5'mu atıyor??? -Internet var mı? -Hayır kesik.. 30 dakika sonra aynı insan -Internet geldimi? -Hayır hala yok. 30 dakika sonra aynı insan -Hocam baktım ama internet hala yok galiba! -Internet var mı? -Hayır kesik -Peki ne zaman geleyim? -2-3 dakika yazıcıya çıktı göndermeyin... -Yani yazıcıya çıktı göndermiyecek miyiz? Çikolata ikram edilen öğrencinin ilk sözleri; -Ellerim çukulata olucak -Masa alabilir miyim? -Sitelerden bulabilirsin -Telnet geldi mi? -Word'un olduğu bir yere oturup yaz? yazabilir miyim? -Word'e sor kabule ederse oturursun -Internet bağlantısı kesik. -Ben telnet kullanacaktım ama... -Ders mi var? -Hayır internet kesik. -O zaman girmeyeyim. -Internet hala gidik mi? -Hayır gelik. -Hıı?! -Bilgisayara disket sokabilir miyiz? -Pardon 11 numara nerde oluyor? -Buyrun ben göstereyim.. -Bilgisayar disketi hapsetti vermiyor.. naapcam? -Yeni seansa uzatabilir miyim? -Yeni seans ne zaman başlıyacak? -Printer sayfası ne kadar? -40 bin -25'di artmış dimi? -Afferin -Bir word'lü birde internet'li bilgisayar alabilirmiyim? -Ortaya karışık yaptıralım istersen -Çıktı alamazsınız. Toner yok -Niye yok? -Ne niye yok? -Çıktı -Toner yok -Haaa -Internet kesik mi? -Kesik -Hepsinde mi kesik? -Hayır.. Sırayla gidiyor.. 1 kesik 1 bağlı.... -Internet kesik mi? -Kesik -E-mail lerimize bakamaz mıyız?? -Sadece bilgisayar istiyorum. -Ama biz yanında plastik tarak, 10 tane çengelli iğne, birde limon kolonyası veriyoruz. Onlarıda alın -Çıktı yaptırabilir miyim? -Tabii nasıl bi?ey yaptıralım? -Hocam siz napıyorsunuz burda? -Sıhhi tesisatçıyım. Su borusu döşüyorum. Boş zamanlarımda da bilgisayarlarla ilgileniyorum. -Şey yok mu? -Ne? -Ders mi işleniyor? -Hayır -E alacaktımda.. -Ne? -E bilgisayar -Kusura bakma biz satmıyoruz -Internet yok mu? -Yok -Hiç mi yok? -Azcık var ama onu da kendime ayırdım -Internet ne zaman gelicek? -Sabah kargoya verilmiş yarın sabah elimizde olur -Internet kesik mi? -Evet kesik.. -Nasıl kesik? -Ortasından kesilmiş valla bende anlamadım -Internet bilinçli olarak mı kesik? -Evet gıcıklık olsun diye kestik -Hocam yeriniz var mı? -Hayır bugün düğün var... her yer rezerve edildi... -Hocam internet oldu mu? -Hayır hala fırında 5 dakika daha kızarması gerekiyor.... -Bilgisayara girebilir miyiz? -Hayır çünkü kapısı yok. Olsa da içine sığamazsınız -Niye? Hepsi boş ama -Onlar boş değil. Önündeki sandalyeler boş. Siz bilgisayar kullanabilirsiniz. -Haa evet yani?! -Yalnız internet erişimimiz yok. Bizden kaynaklanan bir sorun değil -Eeeee... Niye baştan söylemiyorsunuz? -Merhaba çıktı ne kadar burada? -Ne kadar lazım? -Pardon 26 numaralı bilgisayar internete bağlanmıyor mu? -internet kesik. Hiç biri bağlanmıyor... -Haa!!... -Bu bilgisayar yazıcıya bağlımı? -Kablosunu takip et anlarsın -Word alıcaz da -Bizde kalmadı. Bi yan dükkana bakın lütfen [B]alintidir...[/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
Hacettepe Üniversitesi Geyikleri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…