Livza
Well-known member
Hayat...Doğumla başlayan,Ölümle noktalanan...İçinde;Nice hayal kırıklıkları,nice acı,nice hicran,nice yeis,nice ayrılık,nice gözyaşı,nice üzüntü,nice felaket,nice afet,nice yokluk ve bunun yanında nice güzellik,nice sevinç,nice mutluluk,nice vuslat,nice tatlı heyecan,nice tebessüm,nice varlık,nice zenginlik,nice aşklar,nice sevgiler,nice huzur barındıran...Hayat işte...
Hayat...Kimine acı tarafını,kimine çile tarafını,kimine hüzün tarafını;kimine ise sevinci,kimine mutluluğu,kimine gülen yüzünü gösteren...Hayat işte...
Hayat bazen hicrettir...Yanlıştan doğruya,günahtan sevaba,çirkinden güzele doğru uzanan bir hicret...Ve bu hicret yolunda dikenlerini,engellerini gösteren....Hayat işte...
Benimki de bir garip hayat mücadelesi!...Yıllardır süren bir mücadele...Acısıyla-tatlısıyla,üzüntüsüyle-mutluluğuyla süregelen bir mücadele...Nice şeyler yaşadım...Nice şeylerin yaşanmasına vesile oldum...Sustum,konuştum,ağladım,yalnız kaldım ve geriye dönüp baktım ki yaşanılanlar bir hayatın yörüngesini çizmek içinmiş...
Sessiz dualarım vardı benim...Kimsenin duymadığı,kimsenin bilmediği,belki de kimsenin hissetmediği...Onlar benim umutlarımdı;Hiç kaybolmayan,her zaman hayat bulan...Sabırla umutlarımı besledim,yalnızlıkla dertleştim,gözyaşlarıyla sessizleştim,yüreğimle hep istedim...
Yüreğim ah yüreğim...Vefalı Dostum Benim!...
Sana hakkımı nasıl öderim bilmiyorum...Seninle nice şeylerleri paylaştık...Hep acılarımı, sevinçlerimi, yalnızlıklarımı,hayal kırıklıklarımı, ayrılıklarımı, vuslatımı,gözyaşlarımı,tebessümlerimi, heyecanlarımı,sevdalarımı ve umutlarımı sana anlattım,seninle yaşadım...İsyan etmedin,itiraz etmedin,şikayet etmedin,yeter artık demedin...Hep dinledin,hep hissettin,hep kabul ettin,hep benim yanımda oldun...Benim oldun...Bende oldun...Sen benim en değerli dostumsun...BANA HAKKINI HELAL ET YÜREĞİM...
Hayatım benim...Bir hikaye gibi geçen hayatım...Kalbimde sevgi tomurcuklarının hiç solmadığı,hep sulandığı bir hayat...Su misali akıp gidiyor...İnşaALLAH su gibi tertemiz bir hayatım olur...
Bunca yıl yaşandı ve geçti,gitti...Önümde geçip gidecek ne kadar yılım var bilmiyorum...Sabırla,metanetle,umutla,inançla ve özlemlerle hayata tutunmaya çalışıyorum...İnşaALLAH başarırım...Yılmam,yıkılmam,sarsılmam,ayakta kalırım...
Ben bir emanetçiyim...Hakktan gelen emaneti taşımaya çalışan aciz bir emanetçi...RABBİM;O son durağa kadar elimdeki emaneti taşıyabilme gücü verir inşaALLAH...
Şimdi bu emanet hayatı yaşama vakti...
Hadi kalemim bırak beni...
MAZNUN