Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Risale Analiz ve Çalışmalar
Hadis Sohbetleri
Hadis Sohbetleri 19 : Dini Korumak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="teblið" data-source="post: 279406" data-attributes="member: 1011058"><p>Bu dersi uzun uzun okuduğumda aklıma farklı fikirler geliyor..Mesala en başta tebliğde DENGE prensibini oturtmak lazım diye düşünüyorum;Şimdi ben bu konuyu farklı bir yöne çekmek istiyorum müsadenizle;</p><p></p><p>Elbetteki hayatımızın ana temeli İslam ve ihlas ..Ama bunun yaparken pejmurde bir yaşayış ve giyimle olmaması gerek diyorum..Müslüman ibadetlerini,n yanı sıra ,sosyal toplumda giyim kuşamı diksiyonu ve aldığı eğitimler (müsbet ilimlerden kast ediyorum) tebliğde geçerli silahlardır..Bu gün özellikle ortadoğudaki islam ülkelerine bakıldığında sefalet ve cehaletin had safhada oluşundan ötürü ,batılı ülkelerin sömürgesi oluşundan kurtulamıyorlar..heleki serde Cehalet hakimse sonuç kaçınılmaz oluyor;</p><p></p><p>Üstadımızın güzel bir sözünü hatırlamakta fayda var..Asrın ümmettinin helakı CEHALET SEFALET VE TEFRİKALAR sonucu oluşur.</p><p></p><p>mÜSLÜMAN her anlamda donanımlı olmalıdır...</p><p></p><p>Yani şunu demek istiyorum özetle;GEREK KILIK KIYAFETİMİZLE GEREKSE İLİM EĞİTİMİMİZLE dünya ülkleri arasında yerimizi belirlemeliyiz;Ama bizim bu gayretlerimiz heva ve hevesimizin kaynağı değil ,dinimize hizmet edebilmenin yollarında ki araç ve gereçlerimiz olmalıdır..İşte o zaman biz bu davada MUZZAFFER oluruz inşl..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="teblið, post: 279406, member: 1011058"] Bu dersi uzun uzun okuduğumda aklıma farklı fikirler geliyor..Mesala en başta tebliğde DENGE prensibini oturtmak lazım diye düşünüyorum;Şimdi ben bu konuyu farklı bir yöne çekmek istiyorum müsadenizle; Elbetteki hayatımızın ana temeli İslam ve ihlas ..Ama bunun yaparken pejmurde bir yaşayış ve giyimle olmaması gerek diyorum..Müslüman ibadetlerini,n yanı sıra ,sosyal toplumda giyim kuşamı diksiyonu ve aldığı eğitimler (müsbet ilimlerden kast ediyorum) tebliğde geçerli silahlardır..Bu gün özellikle ortadoğudaki islam ülkelerine bakıldığında sefalet ve cehaletin had safhada oluşundan ötürü ,batılı ülkelerin sömürgesi oluşundan kurtulamıyorlar..heleki serde Cehalet hakimse sonuç kaçınılmaz oluyor; Üstadımızın güzel bir sözünü hatırlamakta fayda var..Asrın ümmettinin helakı CEHALET SEFALET VE TEFRİKALAR sonucu oluşur. mÜSLÜMAN her anlamda donanımlı olmalıdır... Yani şunu demek istiyorum özetle;GEREK KILIK KIYAFETİMİZLE GEREKSE İLİM EĞİTİMİMİZLE dünya ülkleri arasında yerimizi belirlemeliyiz;Ama bizim bu gayretlerimiz heva ve hevesimizin kaynağı değil ,dinimize hizmet edebilmenin yollarında ki araç ve gereçlerimiz olmalıdır..İşte o zaman biz bu davada MUZZAFFER oluruz inşl.. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Risale Analiz ve Çalışmalar
Hadis Sohbetleri
Hadis Sohbetleri 19 : Dini Korumak
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…