Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Risale Analiz ve Çalışmalar
Hadis Sohbetleri
Hadis Sohbetleri 20 : Ölümü istemek..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="TaLHa" data-source="post: 283501" data-attributes="member: 1"><p>Kıymetli kardeşim;</p><p></p><p>Açıklamaya çalıştığım hususların hiçbirinde sizin öyle olduğunuz için değil sadece misal penceresinde vermeye çalıştım nitekim sizleri kendi canımdan aziz bilmekle beraber sizleri tanımamaktayım. Meselenin anlaşılabilmesi için verdiğim küfür meselesi ise iman hususlarını inkar etmek manasında değil bir önceki cümlemde de söylemeye çalıştığım nimet, merhamet ve rahmetin yok olmasını istemekte küfre girebilir mi diye sadece soru olarak yönelttim. Yoksa bunu yapmak küfre girer diyemem..</p><p></p><p>Ebu Bekir r.a. ithaf edilen sözü hakkında ise zati gerekli şartlı istek cümlesinin içinde geçmektedir. Böyle bir istek toprak olmayı istemek değil sorumluluğu yerine getirebilmeyi istemeyi gaye edinmekte ve dua yerine geçebilmektedir..</p><p></p><p>Daha önceki yorumlarınızda ise bu yazı beni ziyadesiyle ağlattı demişsiniz. Meseleyi ele alışımızda gaye sizin şahsınız ile alakalı olmadığı sizin yaşadığınız durumun bir çok kişi tarafından yaşandığı için buna açıklama getirmeye çalışmışımdır. Bazı hususlar sizi ilgilendirebilirken bazı hususlar sizinle alakası olmayabilir. Bu nedenle yokluğu isteme hususunda biz bu sorunu ele almaya çalışıyoruz. Yoksa sizinle alaklı bir meseleyi konuşmak bizim haddimize değildir..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="TaLHa, post: 283501, member: 1"] Kıymetli kardeşim; Açıklamaya çalıştığım hususların hiçbirinde sizin öyle olduğunuz için değil sadece misal penceresinde vermeye çalıştım nitekim sizleri kendi canımdan aziz bilmekle beraber sizleri tanımamaktayım. Meselenin anlaşılabilmesi için verdiğim küfür meselesi ise iman hususlarını inkar etmek manasında değil bir önceki cümlemde de söylemeye çalıştığım nimet, merhamet ve rahmetin yok olmasını istemekte küfre girebilir mi diye sadece soru olarak yönelttim. Yoksa bunu yapmak küfre girer diyemem.. Ebu Bekir r.a. ithaf edilen sözü hakkında ise zati gerekli şartlı istek cümlesinin içinde geçmektedir. Böyle bir istek toprak olmayı istemek değil sorumluluğu yerine getirebilmeyi istemeyi gaye edinmekte ve dua yerine geçebilmektedir.. Daha önceki yorumlarınızda ise bu yazı beni ziyadesiyle ağlattı demişsiniz. Meseleyi ele alışımızda gaye sizin şahsınız ile alakalı olmadığı sizin yaşadığınız durumun bir çok kişi tarafından yaşandığı için buna açıklama getirmeye çalışmışımdır. Bazı hususlar sizi ilgilendirebilirken bazı hususlar sizinle alakası olmayabilir. Bu nedenle yokluğu isteme hususunda biz bu sorunu ele almaya çalışıyoruz. Yoksa sizinle alaklı bir meseleyi konuşmak bizim haddimize değildir.. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Risale Analiz ve Çalışmalar
Hadis Sohbetleri
Hadis Sohbetleri 20 : Ölümü istemek..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…