Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Risale Analiz ve Çalışmalar
Hadis Sohbetleri
Hadis Sohbetleri 4: Salavat ve Hikmeti
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="teblið" data-source="post: 256956" data-attributes="member: 1011058"><p>Allahumme salli ala seyidina muhammed;</p><p> </p><p>Madem ki dersimizin adı salavatın hikmeti;bende önce salavat getirerek bir şeyler yazmak istedim;</p><p> salavat konusunda bir çok bilgiye sahiptir müslümanlar elh;Alemlere Rahmet olarak gönderilen Resüli enbiya;Ona her gün selam göndermek dünyanın en kıymetli hazinesi ,en nazenin selamı ,selamların en manidari ..Bir çok islam uleması bu konunun güzelliği ve ehemmiyeti konusunda müslümanlara ışık tuttullar asırlar boyu;Allah (c.c) onlarada Rahmet eylesin inşl;</p><p> </p><p>Ben müsadenizle salavat konusunda şu kısacık cümeleyi yazmak isterim;Hani derlerya her müslümanın Kitabı kiramın meleklerin dışındada bazı melekleri vardır çeşitli görev icabı;</p><p> </p><p>Bunlardan biride H Peygambere (sav) çekilen salavatları hızla Medineye ulaştırılar ..Filanca müslümanın size selamı var EY NEBİ;</p><p> </p><p>bunu okurken çok duygulanmıştım..Daha sonra Mevlaya hamdu senalar olsun Medineye gitmek nasip oldu;Ravzayı mutaharraya girer girmez salavat getirmiştim;ve o anda beynimde heyecan ve duygu yoğunluğundan olsa gerek rad şimşekleri çaktı ;Salavat getirdim ama onu alıp götüren melek yoktu artık arada;direkt salavatı kendiniz takdim ediyorsunuz;ve müthiş bir heyecanla zangır zangır titriyorsunuz..Adeta diliniz dolanıyor ;</p><p> </p><p>demem o ki ;anladım ki arada ki onurlu elçi melek ne zor ve ne kadar güzel bir görev üstlenmiş..</p><p> </p><p>Rabbimden dileğim şu ki sekarata kadar o elçi melek daima bizden haberdar olsun ;selamlar virdimiz olsun ;</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="teblið, post: 256956, member: 1011058"] Allahumme salli ala seyidina muhammed; Madem ki dersimizin adı salavatın hikmeti;bende önce salavat getirerek bir şeyler yazmak istedim; salavat konusunda bir çok bilgiye sahiptir müslümanlar elh;Alemlere Rahmet olarak gönderilen Resüli enbiya;Ona her gün selam göndermek dünyanın en kıymetli hazinesi ,en nazenin selamı ,selamların en manidari ..Bir çok islam uleması bu konunun güzelliği ve ehemmiyeti konusunda müslümanlara ışık tuttullar asırlar boyu;Allah (c.c) onlarada Rahmet eylesin inşl; Ben müsadenizle salavat konusunda şu kısacık cümeleyi yazmak isterim;Hani derlerya her müslümanın Kitabı kiramın meleklerin dışındada bazı melekleri vardır çeşitli görev icabı; Bunlardan biride H Peygambere (sav) çekilen salavatları hızla Medineye ulaştırılar ..Filanca müslümanın size selamı var EY NEBİ; bunu okurken çok duygulanmıştım..Daha sonra Mevlaya hamdu senalar olsun Medineye gitmek nasip oldu;Ravzayı mutaharraya girer girmez salavat getirmiştim;ve o anda beynimde heyecan ve duygu yoğunluğundan olsa gerek rad şimşekleri çaktı ;Salavat getirdim ama onu alıp götüren melek yoktu artık arada;direkt salavatı kendiniz takdim ediyorsunuz;ve müthiş bir heyecanla zangır zangır titriyorsunuz..Adeta diliniz dolanıyor ; demem o ki ;anladım ki arada ki onurlu elçi melek ne zor ve ne kadar güzel bir görev üstlenmiş.. Rabbimden dileğim şu ki sekarata kadar o elçi melek daima bizden haberdar olsun ;selamlar virdimiz olsun ; [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Risale Analiz ve Çalışmalar
Hadis Sohbetleri
Hadis Sohbetleri 4: Salavat ve Hikmeti
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…