Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Sorularla İslamiyet
Hadislerin ve Selef Ulemasının Diliyle Mehdi !
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ademyakup" data-source="post: 235923" data-attributes="member: 1009927"><p>Baki Çimiç Abinin(Risalehaber yazarı) yaptığı çalışma inşallah çok faydalı olur.</p><p> </p><p>Aziz kardeşlerim,çok kişinin ilgisini çeken ve çokça tartışmalara sebep olan Mehdi meselesi ile ilgili elimde bulunan <u><strong>hadisleri </strong></u>paylaşmak istiyorum.Bu çalışmalarımda selef ulamasının da eserlerini elimden geldiğince taramaya çalıştım.Bu paylaşım süresince siz kardeşlerimin de ellerinde bulunan kaynakları ve bilgileri ek yapmasını arzu ediyorum.Bu bölümde her girilen hadislerin yorumlarını zaman zaman ehil olanlardan yapmalarını istihram ediyorum.Hadisleri ve diğer alimlerin görüşlerini bölüm bölüm girerek bu başlığın daha dikkatle takip edilmesini uygun buluyorum.Rabbim bizlere bu hadisleri anlamayı ve isabet etmeyi nasip buyursun.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ademyakup, post: 235923, member: 1009927"] Baki Çimiç Abinin(Risalehaber yazarı) yaptığı çalışma inşallah çok faydalı olur. Aziz kardeşlerim,çok kişinin ilgisini çeken ve çokça tartışmalara sebep olan Mehdi meselesi ile ilgili elimde bulunan [U][B]hadisleri [/B][/U]paylaşmak istiyorum.Bu çalışmalarımda selef ulamasının da eserlerini elimden geldiğince taramaya çalıştım.Bu paylaşım süresince siz kardeşlerimin de ellerinde bulunan kaynakları ve bilgileri ek yapmasını arzu ediyorum.Bu bölümde her girilen hadislerin yorumlarını zaman zaman ehil olanlardan yapmalarını istihram ediyorum.Hadisleri ve diğer alimlerin görüşlerini bölüm bölüm girerek bu başlığın daha dikkatle takip edilmesini uygun buluyorum.Rabbim bizlere bu hadisleri anlamayı ve isabet etmeyi nasip buyursun. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Sorularla İslamiyet
Hadislerin ve Selef Ulemasının Diliyle Mehdi !
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…