Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Bediüzzaman Said Nursi ve Risale-i Nur Cemaati
Risale-i Nur Talebeleri
Hafız Ali Ağabey'in Üstadımızın yerine ölmek istemesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="OrhanCAN" data-source="post: 189429" data-attributes="member: 1004338"><p><span style="font-size: 12px"><strong>Talebeleri, Hafız Ali Ağabeyi anlatıyor:</strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong>Hacı Ahmet Lütfi Sönmez</strong> </span></p><p><span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px">Hafız Ahmed Lütfi Sönmez 1922 İslâmköy doğumludur. 1939’da hâfızlığa başlarken hocası Hâfız Ali Efendi kendisine,</span></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"> “Önce git, Bediüzzaman’ın duâsını al” diyerek İslamköy’den Barla’ya gönderir. İslamköylü Abdullah Çavuş’la beraber giderler. </span></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px">Bediüzzaman Hazretleri ellerini avucuna alarak küçük Ahmed’e duâ eder… </span></p><p><span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px">Üçüncü ziyareti, Hâfız Ali Efendinin vefatından epey sonra 1956’da Isparta’da olmuştur. “Bu ziyaretim çok dokunaklı olmuştu” diyor kendisi. </span></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><strong>Bediüzzaman Hazretleri çok sevdiği talebesi Hâfız Ali’nin hatırasına binâen kendisine çokça alâka gösterir. Üç kere: <u><span style="color: blue">“Hâfız Ali benim canım… Hâfız Ali benim canım… Hâfız Ali benim canım…”</span></u> dedikten sonra, <span style="color: blue">“O benim yerime gitti”</span> diyerek o çok sevdiği talebesini hasretle yâd eder.</strong></span></p><p> </p><p><a href="https://risaleforum.net/risale-i-nur-talebeleri/41004-daima-risale-yazar-kur8217anla-mesgul-olurdu/" target="_blank"><span style="font-size: 12px">https://risaleforum.net/risale-i-nur-talebeleri/41004-daima-risale-yazar-kur8217anla-mesgul-olurdu/</span></a></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="OrhanCAN, post: 189429, member: 1004338"] [SIZE=3][B]Talebeleri, Hafız Ali Ağabeyi anlatıyor: Hacı Ahmet Lütfi Sönmez[/B] Hafız Ahmed Lütfi Sönmez 1922 İslâmköy doğumludur. 1939’da hâfızlığa başlarken hocası Hâfız Ali Efendi kendisine,[/SIZE] [SIZE=3][/SIZE] [SIZE=3] “Önce git, Bediüzzaman’ın duâsını al” diyerek İslamköy’den Barla’ya gönderir. İslamköylü Abdullah Çavuş’la beraber giderler. [/SIZE] [SIZE=3][/SIZE] [SIZE=3]Bediüzzaman Hazretleri ellerini avucuna alarak küçük Ahmed’e duâ eder… [/SIZE] [SIZE=3]Üçüncü ziyareti, Hâfız Ali Efendinin vefatından epey sonra 1956’da Isparta’da olmuştur. “Bu ziyaretim çok dokunaklı olmuştu” diyor kendisi. [/SIZE] [SIZE=3][/SIZE] [SIZE=3][B]Bediüzzaman Hazretleri çok sevdiği talebesi Hâfız Ali’nin hatırasına binâen kendisine çokça alâka gösterir. Üç kere: [U][COLOR=blue]“Hâfız Ali benim canım… Hâfız Ali benim canım… Hâfız Ali benim canım…”[/COLOR][/U] dedikten sonra, [COLOR=blue]“O benim yerime gitti”[/COLOR] diyerek o çok sevdiği talebesini hasretle yâd eder.[/B][/SIZE] [SIZE=3][/SIZE] [URL="https://risaleforum.net/risale-i-nur-talebeleri/41004-daima-risale-yazar-kur8217anla-mesgul-olurdu/"][SIZE=3]https://risaleforum.net/risale-i-nur-talebeleri/41004-daima-risale-yazar-kur8217anla-mesgul-olurdu/[/SIZE][/URL] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Bediüzzaman Said Nursi ve Risale-i Nur Cemaati
Risale-i Nur Talebeleri
Hafız Ali Ağabey'in Üstadımızın yerine ölmek istemesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…