Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
HAFTANIN KONUGU: harp ile Röportaj
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="harp" data-source="post: 246477" data-attributes="member: 1008315"><p>yaşımı boşver...yıllar önce 10 yaşımda tanışmıştım sanırsam...hizmet derken ne demek istediğinizi anlayamadım cemaati mi kasdediyorsunuz..eğer öyleyse evet ailem de cemaatten ....siteden hüseyni başkanım ,hüseyin köroğlu ali başar orhan bıyıklı vatoz irfan atasoy ihsan atasoy mete enes abim mahmut salih çoban abim...gökhan abim..ve birçok kişiler var..valla otuz yaşıma gelince görürüm..ama hakim savcı olmayı çok istiyorum bunları yaparken görüyorum....kendimi...memleketini sormak olurdu..korkum işsiz kalma korkusu var....bazen hayat sizi ters tepebiliyor işleriniz yolunda gitmiyor bunların ilerde de olmasından korkuyorum ...çok fark var yeni tanışanlar acemi oluyorlar çoğu konuda ailesinden öğrenen daha iyi öğreniyor risaleinurları sürekli okumak kaydıyla....ama....yeni tanışanda çok okursa nurları en kısa zamanda bir has nurcu olur.. olabilir....çok da çalışması gerekiyor ...risalelerin önemli yerlerini ezberlemesi de kendine yarar sağlar...diye düşünüyorum....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="harp, post: 246477, member: 1008315"] yaşımı boşver...yıllar önce 10 yaşımda tanışmıştım sanırsam...hizmet derken ne demek istediğinizi anlayamadım cemaati mi kasdediyorsunuz..eğer öyleyse evet ailem de cemaatten ....siteden hüseyni başkanım ,hüseyin köroğlu ali başar orhan bıyıklı vatoz irfan atasoy ihsan atasoy mete enes abim mahmut salih çoban abim...gökhan abim..ve birçok kişiler var..valla otuz yaşıma gelince görürüm..ama hakim savcı olmayı çok istiyorum bunları yaparken görüyorum....kendimi...memleketini sormak olurdu..korkum işsiz kalma korkusu var....bazen hayat sizi ters tepebiliyor işleriniz yolunda gitmiyor bunların ilerde de olmasından korkuyorum ...çok fark var yeni tanışanlar acemi oluyorlar çoğu konuda ailesinden öğrenen daha iyi öğreniyor risaleinurları sürekli okumak kaydıyla....ama....yeni tanışanda çok okursa nurları en kısa zamanda bir has nurcu olur.. olabilir....çok da çalışması gerekiyor ...risalelerin önemli yerlerini ezberlemesi de kendine yarar sağlar...diye düşünüyorum.... [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
HAFTANIN KONUGU: harp ile Röportaj
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…