Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Haftanın Konusu 8 - Yaz Tatili Tavsiyeleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Huseyni" data-source="post: 421209" data-attributes="member: 27"><p><span style="font-family: 'verdana'">Haklısınız..</span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'">Hem şu da bir yanılgıdır. Hatta en çok düşülen hatalardandır. Çocğunu bir kuruma teslim etmek velev bu ister hafızlık, ister Kur'an hocalığı gibi şeyler de olsa, eğer siz de çocuğa ders verecek bir lisan-ı hal yoksa, üzerinizdeki sorumluluğu atmış olamazsınız..Sorumluluk çocuğu kursa göndermek "oh bu vazifeyi de atlattım" deyip rahat etmek değildir. Ebeveynler çocuklarına en azından büluğ çağına girene dek hem lisan-ı halle hem de nasihatle örnek olmalılar. Ki çocuklarına karşı mes'uliyetlerinden kurtulabilsinler..Aksi halde çocuğu en tesirli kurumlara da verseniz,"Anne babam beni ısrarla böyle bir yere gönderip, kendileri neden yapmıyor, önemli olsaydı onlar da yapardı" gibi düşünceler sürekli çocuğun zihnini kurcalayacaktır. Buna memleketimizde sayısız misaller gösterilebilir. Mesela anne baba "ben olamadım çocuğum olsun şöyle dinini öğrensin" gibi düşüncelerle çocuğunu imam-hatip lisalerine ya da hafızlık kurslarına yazdırıyorlar. Bunu yapan insanların birçoğu 5 vakit namazını dahi yarım yamalak kılıyor. Sonra çocuk yuvaya geri döndüğünde ya da okul bittiğinde bi bakmışınız, eski hayatını bile aratır olmuş..Eğitim on beşinden sonra değil, taa nikah kıyılırken, hatta anne baba tanışırken başlar..</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Huseyni, post: 421209, member: 27"] [FONT=verdana]Haklısınız.. Hem şu da bir yanılgıdır. Hatta en çok düşülen hatalardandır. Çocğunu bir kuruma teslim etmek velev bu ister hafızlık, ister Kur'an hocalığı gibi şeyler de olsa, eğer siz de çocuğa ders verecek bir lisan-ı hal yoksa, üzerinizdeki sorumluluğu atmış olamazsınız..Sorumluluk çocuğu kursa göndermek "oh bu vazifeyi de atlattım" deyip rahat etmek değildir. Ebeveynler çocuklarına en azından büluğ çağına girene dek hem lisan-ı halle hem de nasihatle örnek olmalılar. Ki çocuklarına karşı mes'uliyetlerinden kurtulabilsinler..Aksi halde çocuğu en tesirli kurumlara da verseniz,"Anne babam beni ısrarla böyle bir yere gönderip, kendileri neden yapmıyor, önemli olsaydı onlar da yapardı" gibi düşünceler sürekli çocuğun zihnini kurcalayacaktır. Buna memleketimizde sayısız misaller gösterilebilir. Mesela anne baba "ben olamadım çocuğum olsun şöyle dinini öğrensin" gibi düşüncelerle çocuğunu imam-hatip lisalerine ya da hafızlık kurslarına yazdırıyorlar. Bunu yapan insanların birçoğu 5 vakit namazını dahi yarım yamalak kılıyor. Sonra çocuk yuvaya geri döndüğünde ya da okul bittiğinde bi bakmışınız, eski hayatını bile aratır olmuş..Eğitim on beşinden sonra değil, taa nikah kıyılırken, hatta anne baba tanışırken başlar..[/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Haftanın Konusu 8 - Yaz Tatili Tavsiyeleri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…