Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Risale Analiz ve Çalışmalar
Vecize Analizi
Hakikat Çekirdekleri 2 : ''Azametli bahtsız bir kıt'anın, şanlı tali'siz bir devletin...reçetesi..''
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="teblið" data-source="post: 233514" data-attributes="member: 1011058"><p><strong>Cevap: Hakikat Çekirdekleri 2 : ''Azametli bahtsız bir kıt'anın, şanlı tali'siz bir devletin...reçet</strong></p><p></p><p></p><p> </p><p><strong><em>Ne kadar çok isterdimki bir gün ölmeden islam sancağını VAHDET bilinciyle görmeyi;</em></strong></p><p><strong><em>Bunun şimdilerde bir hayal olduğu kanaatine vardım..gerek kutsal topraklara gittiğimde orada bir çok suudla konuşup bazı araştırmalar yaptığımda ve onları yakından izlediğimde hayal krıklığımın temelleri atıldı..İslamdan ne kadar uzaklaşmış ümmet vay halimize;</em></strong></p><p> </p><p><strong><em>Bize dokunmayan yılan bin yıl yaşasın felsefesi zehirli bir ilaç gibi kanımızda dolaşır oldu ahir zamanda;</em></strong></p><p> </p><p><strong><em>Yanıbaşımızda filistin ırak tunus libya cezayir nijerya ve daha nice islam ülkeleri gerek fakirlikten gerekse siyonist güçlerin zulmunun altında can çekişirken ,diğer islam ülkeleri kılını dahi kıpırtatmıyor..Pekiala bu pak dinin serveri peygamberi(sav) yarın mahşeri kubrada davacı olmazmı biz müslümanlardan;</em></strong></p><p> </p><p><strong><em>Kimin umurunda zülüm görmüş müslüman var ötede;peki beride ne var ,markaya şana şöhrete zevkü sefaya düşmüş sözd e müslümanlar,dert kardeşin derdine ağlamak yok dert bu hafta falan maçın skoru ne oldu?teknolojide ki hırslar cabası,giyim kuşam o biçim evler ise KISRANIN sarayları görse kendini baraka ev zanneder ezilir;vs...</em></strong></p><p> </p><p><strong><em>Evet asrın ümmeti ne zaman VAHDET BAYRAĞI ALTINDA KIYAMA DURACAK.bu gidişle bira zor be kardeş;</em></strong></p><p> </p><p><strong><em>Hani biz bir kardeşimizin derdiyle dertlenmezsek ağlamazssak müslüman olamayız diye buyurdu serveri kainat;(sav)</em></strong></p><p><strong><em>Aklıma hz bilalin infak edişi geldiği zaman Rahmandan cenneti istemeyi utanırım;</em></strong></p><p> </p><p><strong><em>KOomşusu aç ayatan bizden değildir? bırak açları hatırlamayı; onlar aklımıza geldikçe doymak bilmeyen nefislerimizi daha obur ettik;</em></strong></p><p> </p><p><strong><em>Aynı ırktan olmayanlar birbirlerine adeta zulumde yarıştılar..Kur'anın ayetlerine dönüp bakma zahmetinde bile bulunmadılar;</em></strong></p><p> </p><p><strong><em> Allah-u Teâlâ şöyle buyuruyor: </em></strong></p><p><strong><em></em></strong></p><p><strong><em>"Ancak müminler kardeştir." (Hucurat: 10) </em></strong></p><p><strong><em></em></strong></p><p><strong><em>Müminler dilleri, ırkları, toprakları, tarihleri ne olursa olsun birbirlerinin kardeşi ve dostudurlar. Allah-u Teâlâ'nın şu ayetlerde buyurduğu gibi:</em></strong></p><p><strong><em></em></strong></p><p><strong><em>"Mümin erkekler ve mümin kadınlar birbirlerinin dostlarıdır." (Tevbe: 71) </em></strong></p><p> </p><p><strong><em>Duymadınmı bu ayeti ey Ademoğlu yoksa duydunda işinemi gelmedi ey şaşkın!!!!!</em></strong></p><p> </p><p><strong><em>yok eğer bu ayette nefsini ıslah etmeye yetmediyse ozaman bir de Hucurat suresine bir bak bir bakta nasiplen Ey Ademoğlu;</em></strong></p><p> </p><p><strong><em>"Ey insanlar! Muhakkakki biz, sizi bir erkek ve bir dişiden yarattık. Birbirinizle tanışıp anlaşmanız için sizi milletlere ve kabilelere ayırdık. Allah katında sizin en üstün olanınız Allah’tan en çok korkanınızdır. Şüphesiz ki Allah her şeyi hakkıyla bilen ve her şeyden hakkıyla haberdar olandır." (Hucurat: 13)</em></strong></p><p> </p><p><strong><em>umutsuzda değilim aslında şuurlu müslümanlar aklıma geldikçe çünkü müslüman bilirki </em></strong></p><p> </p><p><strong><em>üstünlüğün ancak takva ve salih amelle olur inşl;</em></strong></p><p> </p><p><strong><em>BEN ALLAH VE RESULUNE İMAN ETTİM ..ALLAHTAN KORKARIM Kİ MİLLİYETÇİLİK DAVASINI GÜDMEYE;ÇÜNKÜ BEN BU HADİSİ ŞERİFİ DUYUNCA DESTUR ALMAK ZORUNDAYIM;</em></strong></p><p> </p><p><strong><em>"Kim cahiliye adeti olan kavmiyetçiliğe çağırırsa o cehennem topluluğundandır."</em></strong></p><p> </p><p><strong><em>şunu çok rahatlıkla ve tüm samimiyetimle söylüyorum ki;</em></strong></p><p> </p><p><strong><em>BEN KÜRT ASILLI TÜRKİYE VATANDAŞIYIM..HİÇ BİR ZAMANDA GOCUNMADIM BU ÜLKENİN VATANDAŞI OLMAKTAN;</em></strong></p><p> </p><p><strong><em>bir kürt nasıl bana yakınsa bir Türkde aynı derece yakınımdır..Yakınlığı sağlayan bin yıllık tarihimizdir...Asla ve katta ne türkü kürtten ayırdım nede kürdü türkten..herkez benim din kardeşimdir..;</em></strong></p><p> </p><p><strong><em>VE ARTIK BU HASTALIKTAN VAZGEÇELİM..VE ARTIK BU TEFRİKALARA BİR SON VERELİM..ve ARTIK ÜMMETÇİLİK RUHUNU YENİDEN KAZANMANIN YOLLARINI ARAYIP BULALIM HEMDE İVEDİLİKLE..ŞANLI BİR TARİHİN TORUNLARIYIZ..ATALARIMIZA LAYIK BİR TOPLULUK OLALIM;</em></strong></p><p> </p><p><strong><em>varsın ırklarımız ayrı olsun ne çıkar.. bir toplum için zenginliktir kuvvettir aslında...;</em></strong></p><p> </p><p><strong><em>lütfen artık siyonist güçlerin oyununa gelmeyelim..RABB TELA gaflet uykusundan uyandırsın bu güzel memleketimizi inşl;</em></strong></p><p> </p><p><strong><em>İşimiz çok hemde çok ..imtihan dünyası biz iki emanetin emanetçileriyiz;</em></strong></p><p> </p><p><strong><em>KUR'AN VE SÜNNET;</em></strong></p><p> </p><p><strong><em>mücadele miz bu uğurda olmalı el ele kol kola;biz müslümanız..dünyalık ideolojilerin kölesi değil Rabb telanın kulu ve kölesiyiz;</em></strong></p><p> </p><p><strong><em>Cenabı hakk sonumuzu hayr eylesin ve vahdet bayrağı altında mücadele vermeyi nasibi müyyeser eylesin;</em></strong></p><p><strong><em>TÜRK VE KÜRT KARDEŞLERİME SELAM OLSUN;</em></strong></p><p> </p><p><strong><em>TEBLİĞ'İN GÖNÜL DÜNYASINDAN ALINTIDIR....</em></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="teblið, post: 233514, member: 1011058"] [b]Cevap: Hakikat Çekirdekleri 2 : ''Azametli bahtsız bir kıt'anın, şanlı tali'siz bir devletin...reçet[/b] [B][I]Ne kadar çok isterdimki bir gün ölmeden islam sancağını VAHDET bilinciyle görmeyi;[/I][/B] [B][I]Bunun şimdilerde bir hayal olduğu kanaatine vardım..gerek kutsal topraklara gittiğimde orada bir çok suudla konuşup bazı araştırmalar yaptığımda ve onları yakından izlediğimde hayal krıklığımın temelleri atıldı..İslamdan ne kadar uzaklaşmış ümmet vay halimize;[/I][/B] [B][/B] [B][I]Bize dokunmayan yılan bin yıl yaşasın felsefesi zehirli bir ilaç gibi kanımızda dolaşır oldu ahir zamanda;[/I][/B] [B][/B] [B][I]Yanıbaşımızda filistin ırak tunus libya cezayir nijerya ve daha nice islam ülkeleri gerek fakirlikten gerekse siyonist güçlerin zulmunun altında can çekişirken ,diğer islam ülkeleri kılını dahi kıpırtatmıyor..Pekiala bu pak dinin serveri peygamberi(sav) yarın mahşeri kubrada davacı olmazmı biz müslümanlardan;[/I][/B] [B][/B] [B][I]Kimin umurunda zülüm görmüş müslüman var ötede;peki beride ne var ,markaya şana şöhrete zevkü sefaya düşmüş sözd e müslümanlar,dert kardeşin derdine ağlamak yok dert bu hafta falan maçın skoru ne oldu?teknolojide ki hırslar cabası,giyim kuşam o biçim evler ise KISRANIN sarayları görse kendini baraka ev zanneder ezilir;vs...[/I][/B] [B][/B] [B][I]Evet asrın ümmeti ne zaman VAHDET BAYRAĞI ALTINDA KIYAMA DURACAK.bu gidişle bira zor be kardeş;[/I][/B] [B][/B] [B][I]Hani biz bir kardeşimizin derdiyle dertlenmezsek ağlamazssak müslüman olamayız diye buyurdu serveri kainat;(sav)[/I][/B] [B][I]Aklıma hz bilalin infak edişi geldiği zaman Rahmandan cenneti istemeyi utanırım;[/I][/B] [B][/B] [B][I]KOomşusu aç ayatan bizden değildir? bırak açları hatırlamayı; onlar aklımıza geldikçe doymak bilmeyen nefislerimizi daha obur ettik;[/I][/B] [B][/B] [B][I]Aynı ırktan olmayanlar birbirlerine adeta zulumde yarıştılar..Kur'anın ayetlerine dönüp bakma zahmetinde bile bulunmadılar;[/I][/B] [B][/B] [B][I] Allah-u Teâlâ şöyle buyuruyor: "Ancak müminler kardeştir." (Hucurat: 10) Müminler dilleri, ırkları, toprakları, tarihleri ne olursa olsun birbirlerinin kardeşi ve dostudurlar. Allah-u Teâlâ'nın şu ayetlerde buyurduğu gibi: "Mümin erkekler ve mümin kadınlar birbirlerinin dostlarıdır." (Tevbe: 71) [/I][/B] [B][/B] [B][I]Duymadınmı bu ayeti ey Ademoğlu yoksa duydunda işinemi gelmedi ey şaşkın!!!!![/I][/B] [B][/B] [B][I]yok eğer bu ayette nefsini ıslah etmeye yetmediyse ozaman bir de Hucurat suresine bir bak bir bakta nasiplen Ey Ademoğlu;[/I][/B] [B][/B] [B][I]"Ey insanlar! Muhakkakki biz, sizi bir erkek ve bir dişiden yarattık. Birbirinizle tanışıp anlaşmanız için sizi milletlere ve kabilelere ayırdık. Allah katında sizin en üstün olanınız Allah’tan en çok korkanınızdır. Şüphesiz ki Allah her şeyi hakkıyla bilen ve her şeyden hakkıyla haberdar olandır." (Hucurat: 13)[/I][/B] [B][/B] [B][I]umutsuzda değilim aslında şuurlu müslümanlar aklıma geldikçe çünkü müslüman bilirki [/I][/B] [B][/B] [B][I]üstünlüğün ancak takva ve salih amelle olur inşl;[/I][/B] [B][/B] [B][I]BEN ALLAH VE RESULUNE İMAN ETTİM ..ALLAHTAN KORKARIM Kİ MİLLİYETÇİLİK DAVASINI GÜDMEYE;ÇÜNKÜ BEN BU HADİSİ ŞERİFİ DUYUNCA DESTUR ALMAK ZORUNDAYIM;[/I][/B] [B][/B] [B][I]"Kim cahiliye adeti olan kavmiyetçiliğe çağırırsa o cehennem topluluğundandır."[/I][/B] [B][/B] [B][I]şunu çok rahatlıkla ve tüm samimiyetimle söylüyorum ki;[/I][/B] [B][/B] [B][I]BEN KÜRT ASILLI TÜRKİYE VATANDAŞIYIM..HİÇ BİR ZAMANDA GOCUNMADIM BU ÜLKENİN VATANDAŞI OLMAKTAN;[/I][/B] [B][/B] [B][I]bir kürt nasıl bana yakınsa bir Türkde aynı derece yakınımdır..Yakınlığı sağlayan bin yıllık tarihimizdir...Asla ve katta ne türkü kürtten ayırdım nede kürdü türkten..herkez benim din kardeşimdir..;[/I][/B] [B][/B] [B][I]VE ARTIK BU HASTALIKTAN VAZGEÇELİM..VE ARTIK BU TEFRİKALARA BİR SON VERELİM..ve ARTIK ÜMMETÇİLİK RUHUNU YENİDEN KAZANMANIN YOLLARINI ARAYIP BULALIM HEMDE İVEDİLİKLE..ŞANLI BİR TARİHİN TORUNLARIYIZ..ATALARIMIZA LAYIK BİR TOPLULUK OLALIM;[/I][/B] [B][/B] [B][I]varsın ırklarımız ayrı olsun ne çıkar.. bir toplum için zenginliktir kuvvettir aslında...;[/I][/B] [B][/B] [B][I]lütfen artık siyonist güçlerin oyununa gelmeyelim..RABB TELA gaflet uykusundan uyandırsın bu güzel memleketimizi inşl;[/I][/B] [B][/B] [B][I]İşimiz çok hemde çok ..imtihan dünyası biz iki emanetin emanetçileriyiz;[/I][/B] [B][/B] [B][I]KUR'AN VE SÜNNET;[/I][/B] [B][/B] [B][I]mücadele miz bu uğurda olmalı el ele kol kola;biz müslümanız..dünyalık ideolojilerin kölesi değil Rabb telanın kulu ve kölesiyiz;[/I][/B] [B][/B] [B][I]Cenabı hakk sonumuzu hayr eylesin ve vahdet bayrağı altında mücadele vermeyi nasibi müyyeser eylesin;[/I][/B] [B][I]TÜRK VE KÜRT KARDEŞLERİME SELAM OLSUN;[/I][/B] [B][/B] [B][I]TEBLİĞ'İN GÖNÜL DÜNYASINDAN ALINTIDIR....[/I][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Risale Analiz ve Çalışmalar
Vecize Analizi
Hakikat Çekirdekleri 2 : ''Azametli bahtsız bir kıt'anın, şanlı tali'siz bir devletin...reçetesi..''
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…